Southport

Rejseguide
Southport som omfatter historiske bygningsværker
Skønne strande, masser af natur og underholdning for hele familien venter på en rejse til Southport i den nordvestlige del af England.

Selvom Southport er bedst kendt for sine strande og sin beliggenhed ved kysten, er der også meget andet at tage sig til. Hvis du rejser til Southport om sommeren, kan du for eksempel overvære den årlige flyveopvisning, og året rundt kan du besøge et indendørs badeland eller en historisk miniatureby.

Eftersom byen tiltrækker mange turister, bliver du mødt af gæstfrie indbyggere og et stort udbud af aktiviteter. Byen var oprindeligt en fiskerby, men udviklede sig langsomt til et område, der i dag er kendt for sin kultiverede kyststemning. Du kan blive klogere på kanalsystemet og lære, hvordan netværket af kanaler gjorde det lettere for folk i hele England at rejse til byen og bidrage til dens status som feriedestination.

Begynd din rejse til Southport ved en af de mest berømte seværdigheder, nemlig Southport Pier. Denne mole er den næstlængste i hele Storbritannien, og det er det perfekte sted at gå en tur og nyde solnedgangen. Når du er færdig med at udforske butikkerne og caféen, kan du fortsætte til Ainsdale Beach, hvor du kan stikke tæerne i det bløde sand og tage en dukkert, hvis vejret er til det.

Forlystelsesparken Southport Pleasureland byder ligeledes på masser af underholdning. Her kan du slå dig løs blandt rutsjebaner og mange andre sjove aktiviteter og forlystelser. Året rundt kan du også tage en tur til badelandet Splash World, der er udstyret med sjove vandrutsjebaner.

Besøg Southport Model Railway Village, hvis miniaturemodeller af Southports seværdigheder tiltrækker besøgende hele året. I visse perioder kan du også kigge ind i Meols Hall, der er en herregård med et omfattende jordareal.

Du kan rejse med fly til Southport via Liverpool John Lennon Lufthavn eller Manchester Lufthavn. Det kan være en fordel at leje en bil under dit weekendophold i Southport, da du lettere kan udforske kysten på denne måde.

Uanset om du rejser til Southport for at surfe og solbade eller hellere vil prøve de sjove forlystelser, udgør byen den perfekte feriedestination for hele familien.

Hvor kan jeg overnatte i Southport

Scarisbrick Hotel
Scarisbrick Hotel
3 out of 5
239 Lord Street, Southport, England, PR8 1NZ
Prisen er 312, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Southport, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
2,8/5 (1.001 anmeldelser)
Totalt olympisk
"Vi boede der desværre kun en nat men skal man til southport er det hotellet det har alt hvad hjertet begær."

Anmeldelse fra 24. aug. 2021

Balmoral Lodge Hotel
Balmoral Lodge Hotel
2 out of 5
41 Queens Road, Southport, England, PR9 9EX
Prisen er 502, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
Overnat på dette hotel i Southport. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder Det Lille Teater i Southport og Southport ...
3,9/5 Good! (345 anmeldelser)
Very nice hotel
"Very nice hotel. They were very helpful and kind. I like the old style of the hotel. The price was very fair. Fine English breakfast."

Anmeldelse fra 30. aug. 2018

Prince of Wales Hotel
Prince of Wales Hotel
3 out of 5
Lord Street, Southport, England, PR8 1JS
Prisen er 329, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Southport. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
3,3/5 (985 anmeldelser)
"Pleasant nice staff. All ok"

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
3.5 out of 5
25 Drury Lane, Corn Exchange, Liverpool, England, L2 0PH
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores ...
4,5/5 Wonderful! (961 anmeldelser)
"Fint hotel med god beliggenhed. Lidt irriterende det var et handicap værelse."

Anmeldelse fra 29. nov. 2021

Southport Holiday Park
Southport Holiday Park
2 out of 5
Shore Road, Ainsdale, Southport, England, PR8 2PZ
Overnat på dette lejlighedshotel ved stranden i Southport. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og ved stranden. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
2,6/5 (236 anmeldelser)
"Cannot say enough for the staff but the property is in terrible condition throughout. Mattress was like lying on a bag of bones. Needs desperate investment"

Anmeldelse fra 24. feb. 2022

The Shelbourne Apartments
The Shelbourne Apartments
4 out of 5
1 Lord Street West, Southport, England, PR8 2BH
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Southport. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og lufthavnstransport. Vores gæster fremhæver især de komfortable ...
4,9/5 Exceptional! (68 anmeldelser)
Great apartment and location
"Excellent apartment, well equipped and great location."

Anmeldelse fra 24. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Southport