Aktiviteter i Liverpool

Oplevelser, seværdigheder og ture
Royal Liver Building og byder på historiske bygningsværker og en by

Oplevelser i Liverpool for musikelskere, fodboldfans og andre

Besøg The Beatles’ og Liverpool FC’s hjemby. Der er masser af oplevelser i Liverpool i vente både for fans af The Beatles, fodboldfans og dem, der hverken er nogen af delene. For selvom byen i høj grad bærer præg af de berømte bysbørn og den verdenskendte fodboldklub, venter der i Liverpool så meget andet og mere end musik og fodbold. Der er aktiviteter i Liverpool for dig, der kommer for at nyde kærligheden, for veninder på shoppingtur og for venner, der skal på en aktiv weekend.

Liverpool: oplevelser for Beatles-elskere

Er du Beatles- og musikinteresseret, skal du selvfølgelig hen at se The Beatles Story. Her kan du lære alt om John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr og George Harrison og deres vej til succes. The Beatles Story er et interaktivt udstillingsområde, hvor du mange steder skal deltage aktivt for at få noget at vide. Vil du vide mere, når du har været gennem museet, kan du tage en rundtur i byen med bussen The Magical Mystery Tour. Kom rundt til blandt andet Johns og Pauls barndomshjem, til Penny Lane (hvor John og Poul mødtes, når de skulle med bussen i skole), til Strawberry Field (et af Frelsens Hærs børnehjem, der lå ved siden af John Lennons barndomshjem) og mange andre spændende steder i byen, hvor The Fab Four færdedes, og som der ofte er referencer til i deres sange.

Der er mange gode pubber og barer i Liverpool og mange gode engelske øl, der skal smages. Er det stadig The Beatles, der trækker, skal du naturligvis på The Cavern Club, hvor bandet spillede i deres unge år.

Attraktioner i Liverpool for fodboldfans

Der er mange aktiviteter i Liverpool for fodboldinteresserede. Elsker du Liverpool FC, skal du naturligvis på rundvisning på Anfield Road Stadium, hvis du da ikke skal se en fodboldkamp der. På museet The Liverpool FC Story kan du opleve fodboldklubbens historie, der er levendegjort ved hjælp af ny teknologi og displays.

Kom rundt til attraktioner i Liverpool med offentlig transport

Det er nemt og bekvemt at rejse med offentlig transport i Liverpool, og du kan enten købe enkeltbilletter eller investere i et Walrus Card, der igen er en reference til en sang af Beatles – I am the Walrus. Det fungerer på nogenlunde samme måde som det danske Rejsekortet. For at opnå rabatter på barer og restauranter og nogle attraktioner, kan du købe et Liverpool Pass.

Aktiviteter i Liverpool – shopping, hygge og museer

Et område, der er værd at bruge lidt tid på, er The Albert Dock, der før var en arbejdsplads på havnen, men som nu er et rekreativt område med restauranter og barer og flere museer – deriblandt The Beatles Story, International Slavery Museum og Tate Liverpool. Ved havnefronten finder du Liverpool ONE, der er et stort område med forretninger, hvor du kan shoppe amok i alverdens mærkevareforretninger og hos mindre selvstændige forretningsdrivende. Overalt i Liverpool er der naturligvis også butiksarkader, centre og gader med forretninger.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.Populære steder at besøge

Områder i Liverpool

Byer i nærheden af Liverpool