Aktiviteter i Liverpool

Oplevelser, seværdigheder og ture
Royal Liver Building og byder på historiske bygningsværker og en by

Oplevelser i Liverpool for musikelskere, fodboldfans og andre

Besøg The Beatles’ og Liverpool FC’s hjemby. Der er masser af oplevelser i Liverpool i vente både for fans af The Beatles, fodboldfans og dem, der hverken er nogen af delene. For selvom byen i høj grad bærer præg af de berømte bysbørn og den verdenskendte fodboldklub, venter der i Liverpool så meget andet og mere end musik og fodbold. Der er aktiviteter i Liverpool for dig, der kommer for at nyde kærligheden, for veninder på shoppingtur og for venner, der skal på en aktiv weekend.

Liverpool: oplevelser for Beatles-elskere

Er du Beatles- og musikinteresseret, skal du selvfølgelig hen at se The Beatles Story. Her kan du lære alt om John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr og George Harrison og deres vej til succes. The Beatles Story er et interaktivt udstillingsområde, hvor du mange steder skal deltage aktivt for at få noget at vide. Vil du vide mere, når du har været gennem museet, kan du tage en rundtur i byen med bussen The Magical Mystery Tour. Kom rundt til blandt andet Johns og Pauls barndomshjem, til Penny Lane (hvor John og Poul mødtes, når de skulle med bussen i skole), til Strawberry Field (et af Frelsens Hærs børnehjem, der lå ved siden af John Lennons barndomshjem) og mange andre spændende steder i byen, hvor The Fab Four færdedes, og som der ofte er referencer til i deres sange.

Der er mange gode pubber og barer i Liverpool og mange gode engelske øl, der skal smages. Er det stadig The Beatles, der trækker, skal du naturligvis på The Cavern Club, hvor bandet spillede i deres unge år.

Attraktioner i Liverpool for fodboldfans

Der er mange aktiviteter i Liverpool for fodboldinteresserede. Elsker du Liverpool FC, skal du naturligvis på rundvisning på Anfield Road Stadium, hvis du da ikke skal se en fodboldkamp der. På museet The Liverpool FC Story kan du opleve fodboldklubbens historie, der er levendegjort ved hjælp af ny teknologi og displays.

Kom rundt til attraktioner i Liverpool med offentlig transport

Det er nemt og bekvemt at rejse med offentlig transport i Liverpool, og du kan enten købe enkeltbilletter eller investere i et Walrus Card, der igen er en reference til en sang af Beatles – I am the Walrus. Det fungerer på nogenlunde samme måde som det danske Rejsekortet. For at opnå rabatter på barer og restauranter og nogle attraktioner, kan du købe et Liverpool Pass.

Aktiviteter i Liverpool – shopping, hygge og museer

Et område, der er værd at bruge lidt tid på, er The Albert Dock, der før var en arbejdsplads på havnen, men som nu er et rekreativt område med restauranter og barer og flere museer – deriblandt The Beatles Story, International Slavery Museum og Tate Liverpool. Ved havnefronten finder du Liverpool ONE, der er et stort område med forretninger, hvor du kan shoppe amok i alverdens mærkevareforretninger og hos mindre selvstændige forretningsdrivende. Overalt i Liverpool er der naturligvis også butiksarkader, centre og gader med forretninger.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Mest populære steder at besøge

1. Albert Dock

Liverpools mest populære underholdningsområde var i sin tid verdens mest sofistikerede havn. Den moderne dok, der blev bygget i 1846, havde en af verdens første hydraulikkraner og en række store lagerbygninger. I dag har Albert Dock fået en overhaling og er en fascinerende blanding af historiske steder, fashionable barer og restauranter, samt hjem for mange af byens største kulturelle institutioner. Albert Dock ligger midt i centrum og er en af Liverpools mest populære seværdigheder og et godt sted at have base under opholdet.
Læs mere
Liverpools fashionable havneområde er hjem for byens bedste restauranter, barer og mange af byens bedste museer.

2. Cavern Club

Træd ind den ikoniske Cavern Club, hvor Liverpools favorit sønner, The Beatles, finpudsede deres håndværk. Nyd en ydeevne fra en af de mange internationale handlinger, der spiller her hele året og nyde den rigdom af musik memorabilia på væggene.
Læs mere
“Shake it up, Baby!” ved vugge britiske popmusik, hvor legendariske grupper som The Beatles, The Rolling Stones og The Kinks har alle prydede scenen.

3. Liverpool ONE

Følg med skarerne til Liverpool ONE, en af ​​de største udendørs shopping- og underholdningscentre i det Forenede Kongerige. Udforsk mere end 150 strøgbutikker, slap af på en af ​​centrets mange caféer og restauranter, se derefter en film eller test dine evner på eventyrgolfbanen.
Læs mere
Tag på shopping, spis, spil en runde golf eller se de nyeste film, i dette enorme udendørs shopping- og underholdningskompleks, lige i hjertet af Liverpool.

4. Anfield Road Stadion

For mange af indbyggerne er dette historiske stadion byens vigtigste bygning. Liverpool by er fanatisk, hvad angår fodbold, og Anfield Road Stadium har været hjemmebane for Liverpool Football Club, siden klubben blev dannet i 1892. Selve stadion er otte år ældre end fodboldklubben, men er blevet moderniseret regelmæssigt gennem det 20. århundrede. Dem, der er heldig at få billetter til en kamp på stadionet, vil opleve, hvor livligt englænderne støtter deres klubber. Besøg stedet på en stille dag for at opleve stadionets og Liverpool Football Clubs historie på museet. Museet fremviser fotografier, videoer og mindeobjekter helt tilbage fra slutningen af det 19. århundrede og giver dig indblik i Liverpool Football Clubs historie. Køb en kasket eller et flag i den officielle butik lige uden for museet.
Læs mere
Mange af indbyggerne anser Liverpools fodboldholds hjemmebane som et helligt sted, og på kampdage er det et af de mest spændende steder i byen.

5. University of Liverpool

Nyd atmosfæren ved campusset University of Liverpool, som er et af de mest populære universiteter i Liverpool. Området er kendt for sine shoppingmuligheder, som du kan besøge, samt for sin havnefront.
Læs mere
Nyd atmosfæren ved campusset University of Liverpool, som er et af de mest populære universiteter i Liverpool. Området er kendt for sine shoppingmuligheder, som du kan besøge, samt for sin havnefront.

6. Sefton Park

Lidt syd for Liverpools centrum ligger denne store historiske park. Med et anlæg på over 95 hektar er det et af de største grønne områder i Liverpool og et fremragende sted, hvis du trænger til at komme lidt væk fra byen. Parkens historie har sine rødder tilbage i det 15. århundrede, da den var en del af en stor hjortepark. Det var ikke før 1872, at parken fik sit nuværende design. En række cirkelformede stier, der løber rundt om den centrale sø, er skabt af en fransk landskabsarkitekt, som vandt en konkurrence om at omdesigne parkområdet. Du kan besøge parken for at spise en picnic ved søbredden, slentre gennem det historiske palmehus eller se en friluftsoptræden.
Læs mere
Tag på en løbetur omkring søen, spis picnic på en bakketop, eller se de lokale sportshold træne i Liverpools største park.

Populære steder at besøge i Liverpool

Områder i Liverpool

Byer i nærheden af Liverpool