Aktiviteter i Liverpool

Oplevelser, seværdigheder og ture
Museum of Liverpool som omfatter moderne arkitektur

Oplevelser i Liverpool for musikelskere, fodboldfans og andre

Besøg The Beatles’ og Liverpool FC’s hjemby. Der er masser af oplevelser i Liverpool i vente både for fans af The Beatles, fodboldfans og dem, der hverken er nogen af delene. For selvom byen i høj grad bærer præg af de berømte bysbørn og den verdenskendte fodboldklub, venter der i Liverpool så meget andet og mere end musik og fodbold. Der er aktiviteter i Liverpool for dig, der kommer for at nyde kærligheden, for veninder på shoppingtur og for venner, der skal på en aktiv weekend.

Liverpool: oplevelser for Beatles-elskere

Er du Beatles- og musikinteresseret, skal du selvfølgelig hen at se The Beatles Story. Her kan du lære alt om John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr og George Harrison og deres vej til succes. The Beatles Story er et interaktivt udstillingsområde, hvor du mange steder skal deltage aktivt for at få noget at vide. Vil du vide mere, når du har været gennem museet, kan du tage en rundtur i byen med bussen The Magical Mystery Tour. Kom rundt til blandt andet Johns og Pauls barndomshjem, til Penny Lane (hvor John og Poul mødtes, når de skulle med bussen i skole), til Strawberry Field (et af Frelsens Hærs børnehjem, der lå ved siden af John Lennons barndomshjem) og mange andre spændende steder i byen, hvor The Fab Four færdedes, og som der ofte er referencer til i deres sange.

Der er mange gode pubber og barer i Liverpool og mange gode engelske øl, der skal smages. Er det stadig The Beatles, der trækker, skal du naturligvis på The Cavern Club, hvor bandet spillede i deres unge år.

Attraktioner i Liverpool for fodboldfans

Der er mange aktiviteter i Liverpool for fodboldinteresserede. Elsker du Liverpool FC, skal du naturligvis på rundvisning på Anfield Road Stadium, hvis du da ikke skal se en fodboldkamp der. På museet The Liverpool FC Story kan du opleve fodboldklubbens historie, der er levendegjort ved hjælp af ny teknologi og displays.

Kom rundt til attraktioner i Liverpool med offentlig transport

Det er nemt og bekvemt at rejse med offentlig transport i Liverpool, og du kan enten købe enkeltbilletter eller investere i et Walrus Card, der igen er en reference til en sang af Beatles – I am the Walrus. Det fungerer på nogenlunde samme måde som det danske Rejsekortet. For at opnå rabatter på barer og restauranter og nogle attraktioner, kan du købe et Liverpool Pass.

Aktiviteter i Liverpool – shopping, hygge og museer

Et område, der er værd at bruge lidt tid på, er The Albert Dock, der før var en arbejdsplads på havnen, men som nu er et rekreativt område med restauranter og barer og flere museer – deriblandt The Beatles Story, International Slavery Museum og Tate Liverpool. Ved havnefronten finder du Liverpool ONE, der er et stort område med forretninger, hvor du kan shoppe amok i alverdens mærkevareforretninger og hos mindre selvstændige forretningsdrivende. Overalt i Liverpool er der naturligvis også butiksarkader, centre og gader med forretninger.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


Mest populære steder at besøge

1. Albert Dock

Liverpools mest populære underholdningsområde var i sin tid verdens mest sofistikerede havn. Den moderne dok, der blev bygget i 1846, havde en af verdens første hydraulikkraner og en række store lagerbygninger. I dag har Albert Dock fået en overhaling og er en fascinerende blanding af historiske steder, fashionable barer og restauranter, samt hjem for mange af byens største kulturelle institutioner. Albert Dock ligger midt i centrum og er en af Liverpools mest populære seværdigheder og et godt sted at have base under opholdet.
Læs mere
Albert Dock som viser historiske bygningsværker og en bugt eller havn

2. Anfield Road Stadion

For mange af indbyggerne er dette historiske stadion byens vigtigste bygning. Liverpool by er fanatisk, hvad angår fodbold, og Anfield Road Stadium har været hjemmebane for Liverpool Football Club, siden klubben blev dannet i 1892. Selve stadion er otte år ældre end fodboldklubben, men er blevet moderniseret regelmæssigt gennem det 20. århundrede. Dem, der er heldig at få billetter til en kamp på stadionet, vil opleve, hvor livligt englænderne støtter deres klubber. Besøg stedet på en stille dag for at opleve stadionets og Liverpool Football Clubs historie på museet. Museet fremviser fotografier, videoer og mindeobjekter helt tilbage fra slutningen af det 19. århundrede og giver dig indblik i Liverpool Football Clubs historie. Køb en kasket eller et flag i den officielle butik lige uden for museet.
Læs mere
Anfield Road Stadion som omfatter interiør

3. Liverpool ONE

Følg med skarerne til Liverpool ONE, en af ​​de største udendørs shopping- og underholdningscentre i det Forenede Kongerige. Udforsk mere end 150 strøgbutikker, slap af på en af ​​centrets mange caféer og restauranter, se derefter en film eller test dine evner på eventyrgolfbanen.
Læs mere
Liverpool ONE som omfatter moderne arkitektur og en plads eller et torv

4. Liverpool Pier Head Ferry Terminal

Den moderne Pier Head Ferry Terminal ligger foran de elegante kulturbygninger på Liverpools havnefront som et symbol på områdets opblomstring og fornyelse. Du kan tage en sejltur på floden og udforske de mange seværdigheder, der ligger langs vandet, såsom Tate Liverpool, Museum of Liverpool og museet The Beatles Story.
Læs mere
Liverpool som viser moderne arkitektur og en solnedgang

5. Beatles Story

Denne sjove og interaktive udstilling er den definitive Beatles-oplevelse i Liverpool og en af byens mest værdsatte seværdigheder. Der findes mange Beatles-museer rundt om i verden, men The Beatles Story er det eneste i deres fødeby. Byen er fyldt med historier om de fire unge drenge, der opnåede at blive elsket over hele verden, og The Beatles Story fortæller historien med et stærkt lokalt fokus. Se den bar, hvor bandet spillede deres første sange, hør historier fra deres tidlige dage, eller få mere at vide om deres barndom i byen. The Beatles Story er en favorit for musikelskere, familier og Beatles-fans og bør ikke springes over på en rejse til Liverpool.
Læs mere
Beatles Story som viser musik

6. Cavern Club

Træd ind den ikoniske Cavern Club, hvor Liverpools favorit sønner, The Beatles, finpudsede deres håndværk. Nyd en ydeevne fra en af de mange internationale handlinger, der spiller her hele året og nyde den rigdom af musik memorabilia på væggene.
Læs mere
Cavern Club som omfatter musik og interiør

Populære steder at besøge

Områder i Liverpool

Byer i nærheden af Liverpool