Billige flybilletter til Liverpool

Om Liverpool

Fly til Liverpool

Expedia kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige flyrejse og netop det hotel, du søger, når du planlægger en ferie eller pakkerejse til Liverpool i England – stedet, hvor de fire Beatles-drenge trådte deres barnesko, og hjemmebane for fodboldklubben Liverpool FC.

Flyv med blandt andre Flybe, British Airways eller KLM, og find billige flybilletter via Expedia, så du kan opleve Englands næstvigtigste havneby på tæt hold. Liverpool er med sin spændende kulturarv både en historisk by og en by i uvikling, og den har siden 2004 været på UNESCO’s verdensarvsliste.

Tag børnene med, og book indlogering i Liverpool på et af byens mange børnevenlige hoteller, eller prøv dig frem efter lige præcis dine behov i udvalget af kasinohoteller, konferencehoteller, B&B’er, lejlighedshoteller og meget mere. Lufthavnen hedder – måske meget passende – Liverpool John Lennon Airport og ligger ca. 12 km sydøst for byens centrum. Tag for eksempel bussen ind til byen, eller lej en bil i Liverpool, hvis du alligevel vil ud på egen hånd på fire hjul i løbet af opholdet og se omgivelserne til denne spændende metropol.

I fodboldens tegn

For de sportsinteresserede er denne by svær at komme uden om, da den er hjemsted for både Everton FC og Liverpool FC – to af de helt tunge drenge i engelsk fodbold med store fanbaser og stolte historietraditioner. Det ikoniske stadion Anfield er hjemmebane for Liverpool FC’s energiske spillere, og skulle du være så heldig at have billet til en kamp, så er det her man synger med på ”You’ll never walk alone”.

Værd at se

Skulle man aldrig have hørt om The Beatles før, så er der rig mulighed for at blive opdateret her i Liverpool, hvor de fire drenge i 1960’erne startede den nu legendariske rockgruppe sammen. Tag for eksempel på en guidet tur rundt til de fires barndomshjem, eller besøg museet The Beatles Story, hvor du får hele den fascinerende historie ind via alle sanser.

Liverpool kan også byde på masser af musikfestivaler i alle genrer, eller du kan besøge en comedy club og få et godt grin med i købet. Der er også gode muligheder for fashionistaen for at shoppe igennem i Liverpool, både i butiksgaderne og de store centre.

Grundet sin historie som en væsentlig havneby er Liverpool blevet et multikulturelt centrum med mange forskellige lækre og indbydende køkkener og bryggerier, som du kan prøve af, når du tager en pause mellem museums- og seværdighedsbesøgene.

Liverpool Metropolitan Cathedral er en katolsk kirke med fantastisk smukke mosaikvinduer, som er et besøg værd, og du kan for eksempel også vælge at få indsigt i slaveriets historie på International Slavery Museum på Albert Dock.

Vidste du at…

Liverpool var indregistreringshavn for skibet RMS Titanic, der forliste på sin jomfrurejse i april 1912.

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Liverpool
DestinationslufthavnManchester
IATA-kode til destinationslufthavnMAN
DestinationManchester
Flyrejsens pris811, kr