Billige flybilletter til Liverpool

Billigste flyrejser til Liverpool

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 266 kr. for en enkeltbillet og 523 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
Iberia
Lufthansa
easyJet

Om Liverpool

Fly til Liverpool

Expedia kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige flyrejse og netop det hotel, du søger, når du planlægger en ferie eller pakkerejse til Liverpool i England – stedet, hvor de fire Beatles-drenge trådte deres barnesko, og hjemmebane for fodboldklubben Liverpool FC.

Flyv med blandt andre Flybe, British Airways eller KLM, og find billige flybilletter via Expedia, så du kan opleve Englands næstvigtigste havneby på tæt hold. Liverpool er med sin spændende kulturarv både en historisk by og en by i uvikling, og den har siden 2004 været på UNESCO’s verdensarvsliste.

Tag børnene med, og book indlogering i Liverpool på et af byens mange børnevenlige hoteller, eller prøv dig frem efter lige præcis dine behov i udvalget af kasinohoteller, konferencehoteller, B&B’er, lejlighedshoteller og meget mere. Lufthavnen hedder – måske meget passende – Liverpool John Lennon Airport og ligger ca. 12 km sydøst for byens centrum. Tag for eksempel bussen ind til byen, eller lej en bil i Liverpool, hvis du alligevel vil ud på egen hånd på fire hjul i løbet af opholdet og se omgivelserne til denne spændende metropol.

I fodboldens tegn

For de sportsinteresserede er denne by svær at komme uden om, da den er hjemsted for både Everton FC og Liverpool FC – to af de helt tunge drenge i engelsk fodbold med store fanbaser og stolte historietraditioner. Det ikoniske stadion Anfield er hjemmebane for Liverpool FC’s energiske spillere, og skulle du være så heldig at have billet til en kamp, så er det her man synger med på ”You’ll never walk alone”.

Værd at se

Skulle man aldrig have hørt om The Beatles før, så er der rig mulighed for at blive opdateret her i Liverpool, hvor de fire drenge i 1960’erne startede den nu legendariske rockgruppe sammen. Tag for eksempel på en guidet tur rundt til de fires barndomshjem, eller besøg museet The Beatles Story, hvor du får hele den fascinerende historie ind via alle sanser.

Liverpool kan også byde på masser af musikfestivaler i alle genrer, eller du kan besøge en comedy club og få et godt grin med i købet. Der er også gode muligheder for fashionistaen for at shoppe igennem i Liverpool, både i butiksgaderne og de store centre.

Grundet sin historie som en væsentlig havneby er Liverpool blevet et multikulturelt centrum med mange forskellige lækre og indbydende køkkener og bryggerier, som du kan prøve af, når du tager en pause mellem museums- og seværdighedsbesøgene.

Liverpool Metropolitan Cathedral er en katolsk kirke med fantastisk smukke mosaikvinduer, som er et besøg værd, og du kan for eksempel også vælge at få indsigt i slaveriets historie på International Slavery Museum på Albert Dock.

Vidste du at…

Liverpool var indregistreringshavn for skibet RMS Titanic, der forliste på sin jomfrurejse i april 1912.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Liverpool?
Der er kun én lufthavn i nærheden af Liverpool, nemlig Liverpool (LPL-John Lennon).
Hvor langt er der til LPL fra Liverpool?
Hvis du har planer om at overnatte i centrum af Liverpool, er det en god idé at undersøge på forhånd, hvordan du kommer ind til byen. Midtbyen ligger 12 km fra LPL.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Liverpool?
Før du reserverer en tur til Liverpool, er det en god idé først at bestemme dig for, hvilken lufthavn der er mest praktisk at tage til i dit tilfælde. Mens MAN ligger 50 km fra centrum, ender du 12 km fra midtbyen, hvis du lander i Liverpool (LPL-John Lennon).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Liverpool?
49 flyselskaber har flyforbindelser til Liverpool fra intet mindre end 187 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Liverpool?
Rejsende vælger oftest at flyve med Ryanair, Aer Lingus eller Ryanair UK, når de skal besøge Liverpool. Langt de fleste af disse fly kommer fra South Dublin, hvorfra Ryanair har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Liverpool?
Det er langt nemmere at flyve til et nyt sted, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du skal rejse til Liverpool, vil det glæde dig, at der er 2.171 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Liverpool fra?
Mange af flyene til Liverpool letter fra lufthavnene i Dublin, Ashford og Sutton.
Hvor lang tid tager det at flyve til Liverpool Lufthavn?
Hvis du skal flyve til Liverpool fra Dublin, kan du forvente en rejsetid på 58 minutter. Hvis rejsen går fra Ashford, kan du regne med at være i luften i 1 time og 1 minut. Fra Sutton tager det omkring 1 time.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Liverpool?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der formår at finde superbillige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Er du nysgerrig på, hvad deres hemmelighed er? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. En anden nem måde, du kan finde den bedste pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har flere lufthavne, skal du huske også at finde ud af, hvad det vil koste at flyve til en mindre populær terminal. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til hurtigt at købe dine billetter, hvis du ser et virkelig godt tilbud. Med et par tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Liverpool?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en rejse være krævende. Men det er ikke nødvendigt at bekymre sig. Følg disse praktiske råd til at få en behagelig begyndelse på din ferie til Liverpool.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en god rejseoplevelse er at være godt forberedt. Begynd med det allermest nødvendige: pas, rejsedokumenter, kontanter og medicin, hvis du har behov for det. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som kan få tiden til at gå om bord, såsom en tablet eller et par blade. Det kan også være smart at pakke oplader, en nakkepude og et par ørepropper. Selvfølgelig skal du ikke glemme at få plads til lidt toiletartikler som tandbørste, vådservietter og lidt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med hårgelé og hårspray i den indleverede bagage. Alle former for væsker i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe genstande, som din elskede schweizerkniv, samt andre farlige objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom spraydåser, barberblade og tændstikker, er også forbudt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør næsten være allerhøjeste prioritet, når du afgør, hvad du skal have på om bord. Tænk også rigtig godt over dit valg af fodtøj, da det er meget almindeligt med hævede fødder. Lukkede, rummelige sko er altid en god idé.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved flyrejser over lange distancer muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå, at det sker, bør du udnytte muligheden for at strække benene og gå en tur i kabinen. Støttestrømper er også en nem måde at mindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Liverpool?
Lidt planlægning, inden du ankommer til lufthavnen, vil gøre rejsen til Liverpool til en smal sag. Her er et par gode tips til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen:

  • Husk at have passet og boardingkortet for hånden. Det er nemlig det første, du vil blive spurgt til i sikkerhedskontrollen.
  • Efterfølgende skal både håndbagagen og dig scannes. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du tage eventuelle genstande af, der kan få alarmen til at reagere. Personlige ejendele som frakke, bælte og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Du må undvære den digitale verden i få minutter. Din bærbare computer, telefon og anden elektronik må også gennem scanneren.
  • Væsker, såsom parfume eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Sko uden snørebånd er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Støvler og andre kraftige sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Flyselskaberne tillader ikke skarpe genstande eller lommeknive om bord på flyet. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal de pakkes ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Liverpool
Destinationslufthavn
John Lennon
Destinationslufthavnens IATA-kode
LPL
Destinationsby
Liverpool
Pris for flyrejse tur-retur
448 kr.

Populære flyrejser til Liverpool

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 266 kr. for en enkeltbillet og 523 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet