Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

ChesterStorbritannien

Chester, som er en smuk markedsby i det nordvestlige England, er kendt for sin romerske herkomst, unikke shoppingdistrikt og historiske værtshuse.

Mange rejser til Chester for at opleve arkitekturen fra romertiden og de århundredgamle pubber, livlige shoppinggader og hestevæddeløbene. Byen, der blev grundlagt for 2.000 år siden, var engang Storbritanniens største romerske bosættelse og er i dag en af de bedst bevarede middelalderbyer. På en rejse til Chester befinder du dig i det nordvestlige England på grænsen til Nordwales, så du har et godt udgangspunkt for at tage videre på storbyferie efter et weekendophold i byen.

Mange af seværdighederne ligger i Chesters centrum, som du nemt kan udforske til fods. Start dit besøg med en tur rundt om bymuren, der blev bygget af romerne i det første århundrede. Murene danner ramme om en udsøgt række af elegante og historiske seværdigheder.

Læg mærke til tårnene og portene, f.eks. Eastgate Clock, byens traditionelle indgang. Nyd den kunstfærdige arkitektur og de skulpturer i Chester Cathedral. Du kan også lægge vejen forbi Chester High Cross, hvor en udråber kommer med annonceringer ved middagstid hver dag hele sommeren. Oplev de unikke Chester Rows-butikker, en samling af bindingsværkshuse i victoriansk stil og tudorstil med arkader i to niveauer.

På Chesters museer får du et interessant indblik i byens kultur og lange historie. Besøg f.eks. Dewa Roman Experience, hvor du kan få mere at vide om, hvordan livet var i romertiden. På Grosvenor Museum kan du se genstande, klædedragter og møbler fra vikingetiden. Hvis du vil have mere at vide om byens militære fortid, skal du lægge vejen forbi Cheshire Military Museum, som ligger i Chester Castle.

Uden for bymuren kan du gå en tur ad den maleriske promenade The Groves, der løber langs floden Dee. Du kan også tage på sejltur på floden for at se byen fra den anden side. Om sommeren kan du slappe af med en picnic i Grosvenor Park, hvor der også er koncerter og teaterforestillinger. Se også det romerske amfiteater, og udforsk mere af Chesters romerske kulturarv.

Nyd atmosfæren på en af Chesters mange pubber fra det 17. århundrede, herunder den billedskønne Bear and Billet. Der er især liv på pubberne fra maj til september, når de besøgende strømmer til for at overvære hestevæddeløbene på Chester Racecourse.

Du kan køre direkte til Chester med bus og tog fra bl.a. London, Liverpool og Manchester. Byen er også et godt udgangspunkt for at nyde strandlivet og opleve nationalparkerne i Nordwales. Lej en bil for at besøge kystresortet Llandudno eller udforske de storslåede bjerge og søer i Snowdonia National Park.

Mest populære hoteller i Chester

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Carden Park
Carden Park
4 out of 5
Prisen er DKK 1.330 pr. nat

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter, ca. 20 km fra The Ice Cream Farm, Beeston Castle og Grosvenor Museum. Derudover ligger ...

4.4/5Wonderful! (598 anmeldelser)

"Amazing hotel m rooms, only let down is the WIFI you have not signals around or in your room."…"

Anmeldelse fra 4. mar. 2020

Carden Park
Holiday Inn Express Chester - Racecourse
Holiday Inn Express Chester - Racecourse
3 out of 5
Prisen er DKK 1.152 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Chester, kun 10 minutters gang fra Chester Racecourse og Chester City Walls. Derudover ligger University of Chester 1,2 km derfra. ...

4.1/5Very Good! (1,072 anmeldelser)
Pænt, rent, centralt

"God bellinghed med nem adgang til bymidten. Pænt rent centralt."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2016

Holiday Inn Express Chester - Racecourse
The Mill Hotel & Spa
The Mill Hotel & Spa
3 out of 5

Dette hotel med spa ligger i Chester, kun 10 minutters gang fra Grosvenor Park og Chester City Walls. Derudover ligger University of Chester og Chester Racecourse ...

4.3/5Excellent! (1,566 anmeldelser)

"Dejligt hotel med en super beliggenhed i kort afstand fra togstationen og bycentrum. Rigtig god morgenmad. Desværre meget støj fra gaden på vores værelse."…"

Anmeldelse fra 12. jul. 2019

The Mill Hotel & Spa

Populære steder at besøge i Chester

Chester Zoo
Billede af Chester Zoo

Chester Zoo

I Chester Zoologiske Have kan du gå over broer og øer og gennem efterligninger af fjerne lande. Se mere end 400 arter sjældne og eksotiske dyr.

Chester Racecourse
Billede af Chester Racecourse

Chester Racecourse

Gå til et event i Chester Racecourse under dit ophold i Cheshire West and Chester. Stedet er vellidt og kendt for sin flodbred, som du kan udforske på din tur, eller du kan nyde udvalget af udsøgte spisesteder.

Chester City Walls
Billede af Chester City Walls

Chester City Walls

Følg i fodsporene af romerske soldater, normanniske krigere og georgianske civilpersoner, som har krydset Chester Bymure gennem århundrederne.

Blue Planet Aquarium
Billede af Blue Planet Aquarium

Blue Planet Aquarium

Tag med familien med til Blue Planet Aquarium, og se dyrene under havet, samt find ud af hvorfor stedet er en populær seværdighed i Cheshire West and Chester. Tag et kig på udvalget af barer på dette vandrevenlige sted, som også er kendt for sine shoppingmuligheder.

University of Chester
Billede af University of Chester

University of Chester

Besøg University of Chester, som er en af de ældste uddannelsesinstitutioner i England, for at se en fin blanding af victoriansk arkitektur med moderne indslag.

Chester Cathedral
Billede af Chester Cathedral

Chester Cathedral

5/5(2 anmeldelser)

Fra klokketårnet i den historiske seværdighed, Chester Katedral, kan du få en fantastisk udsigt over byen eller kigge på rovfugle, der flyver højt oppe.

De mest populære oplevelser i Chester

Det romerske Chester på 1 dag med tog
Billede af Det romerske Chester på 1 dag med tog

Det romerske Chester på 1 dag med tog

DKK 1.167
pr. voksen
The Beatles og Liverpool-togtur med Magical Mystery Tour
Billede af The Beatles og Liverpool-togtur med Magical Mystery Tour

The Beatles og Liverpool-togtur med Magical Mystery Tour

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 1.411
pr. voksen
Hop-på-hop-af-bustur i Liverpool
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i Liverpool

Hop-på-hop-af-bustur i Liverpool

Anbefales af 86% af rejsende
DKK 250
pr. voksen
Oplev The Beatles Story
Billede af Oplev The Beatles Story

Oplev The Beatles Story

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 142
pr. voksen
Aspire Lounge by Servisair i Liverpool Lufthavn (LPL)
Billede af Aspire Lounge by Servisair i Liverpool Lufthavn (LPL)

Aspire Lounge by Servisair i Liverpool Lufthavn (LPL)

DKK 242
pr. voksen
Rundvisning i Anfield i åben bus
Billede af Rundvisning i Anfield i åben bus

Rundvisning i Anfield i åben bus

DKK 135
pr. voksen

Byer i nærheden af Chester

Royal Liver Building og byder på historiske bygningsværker og en by

Liverpool

Wrexham som omfatter gadeliv

Wrexham

Arley Hall og byder på historiske bygningsværker, en lille by eller en landsby og et hus

Northwich