Chester

Rejseguide
Chester som omfatter kulturarvsgenstande, et monument og en plads eller et torv
Chester, som er en smuk markedsby i det nordvestlige England, er kendt for sin romerske herkomst, unikke shoppingdistrikt og historiske værtshuse.

Mange rejser til Chester for at opleve arkitekturen fra romertiden og de århundredgamle pubber, livlige shoppinggader og hestevæddeløbene. Byen, der blev grundlagt for 2.000 år siden, var engang Storbritanniens største romerske bosættelse og er i dag en af de bedst bevarede middelalderbyer. På en rejse til Chester befinder du dig i det nordvestlige England på grænsen til Nordwales, så du har et godt udgangspunkt for at tage videre på storbyferie efter et weekendophold i byen.

Mange af seværdighederne ligger i Chesters centrum, som du nemt kan udforske til fods. Start dit besøg med en tur rundt om bymuren, der blev bygget af romerne i det første århundrede. Murene danner ramme om en udsøgt række af elegante og historiske seværdigheder.

Læg mærke til tårnene og portene, f.eks. Eastgate Clock, byens traditionelle indgang. Nyd den kunstfærdige arkitektur og de skulpturer i Chester Cathedral. Du kan også lægge vejen forbi Chester High Cross, hvor en udråber kommer med annonceringer ved middagstid hver dag hele sommeren. Oplev de unikke Chester Rows-butikker, en samling af bindingsværkshuse i victoriansk stil og tudorstil med arkader i to niveauer.

På Chesters museer får du et interessant indblik i byens kultur og lange historie. Besøg f.eks. Dewa Roman Experience, hvor du kan få mere at vide om, hvordan livet var i romertiden. På Grosvenor Museum kan du se genstande, klædedragter og møbler fra vikingetiden. Hvis du vil have mere at vide om byens militære fortid, skal du lægge vejen forbi Cheshire Military Museum, som ligger i Chester Castle.

Uden for bymuren kan du gå en tur ad den maleriske promenade The Groves, der løber langs floden Dee. Du kan også tage på sejltur på floden for at se byen fra den anden side. Om sommeren kan du slappe af med en picnic i Grosvenor Park, hvor der også er koncerter og teaterforestillinger. Se også det romerske amfiteater, og udforsk mere af Chesters romerske kulturarv.

Nyd atmosfæren på en af Chesters mange pubber fra det 17. århundrede, herunder den billedskønne Bear and Billet. Der er især liv på pubberne fra maj til september, når de besøgende strømmer til for at overvære hestevæddeløbene på Chester Racecourse.

Du kan køre direkte til Chester med bus og tog fra bl.a. London, Liverpool og Manchester. Byen er også et godt udgangspunkt for at nyde strandlivet og opleve nationalparkerne i Nordwales. Lej en bil for at besøge kystresortet Llandudno eller udforske de storslåede bjerge og søer i Snowdonia National Park.

The Mill Hotel & Spa
The Mill Hotel & Spa
3 out of 5
Milton Street, Chester, England, CH1 3NF
Prisen er 662, kr pr. nat fra 21. dec. til 22. dec.
662, kr
pr. nat
21. dec. – 22. dec.
Overnat på dette hotel med spa i Chester, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og 2 restauranter. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,3/5 Excellent! (1.008 anmeldelser)
"Good location good facilities and friendly staff"

Anmeldelse fra 28. nov. 2022

The Mill Hotel & Spa
Leonardo Hotel Chester
Leonardo Hotel Chester
Pepper House, Pepper Street, Chester, England, CH1 1DW
Prisen er 731, kr pr. nat fra 21. dec. til 22. dec.
731, kr
pr. nat
21. dec. – 22. dec.
Overnat på dette hotel i Chester. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. De populære seværdigheder Eastgate Clock og Chester Cathedral ...
4,5/5 Wonderful! (232 anmeldelser)
Næsten alt var perfekt
"Venligt personale, dejligt værelse og fremragende morgenmad. Eneste negative var at der ikke tilbydes en parkeringsløsning. Parkering er et stykke væk, meget uhensigtsmæssig hvis man er dårligt gående."

Anmeldelse fra 24. jul. 2022

Leonardo Hotel Chester
DoubleTree by Hilton Hotel and Spa Chester
DoubleTree by Hilton Hotel and Spa Chester
4 out of 5
Warrington Road, Hoole Village, Chester, England, CH2 3PD
Prisen er 749, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
749, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
Overnat på dette hotel med spa i Chester, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 2 restauranter. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,2/5 Excellent! (1.005 anmeldelser)
"Dejligt hotel, i ok afstand til centrum. Busforbindelserne var gode og morgenmaden framragende😉"

Anmeldelse fra 12. aug. 2019

DoubleTree by Hilton Hotel and Spa Chester
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Roomzzz Chester City
Roomzzz Chester City
4 out of 5
Norroy House, Nuns Road, Chester, England, CH1 2LJ
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Chester, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og en døgnåben reception. ...
4,6/5 Exceptional! (890 anmeldelser)
Chester visit
"Really enjoyed staying at Roomzzz. Clean room looking right over the racecourse - we stayed in Epsom suite. Plenty of space, brilliant kitchenette with hob, microwave, fridge, dishwasher and toaster should you wish to cook. Bathroom lovely and great shower. Bedroom well equipped. No housekeeping ..."

Anmeldelse fra 13. okt. 2022

Roomzzz Chester City
⭐️STYLISH 2-BED APARTMENT⭐️IDEAL FOR COUPLES/WORK⭐️
⭐️STYLISH 2-BED APARTMENT⭐️IDEAL FOR COUPLES/WORK⭐️
Chester, England
Overnat i denne lejlighed i Chester. Nyd godt af parkering på stedet, en terrasse og et tv. De populære seværdigheder Grosvenor Park og Eastgate Clock ligger ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Overall a great stay
"Many thanks to the 53degree team for making this a great stay. AThe flat suited out needs very well. It's a very central location without parking (although a pay carpark is close) but we were able to leave out bike in the yard out of site which was really helpful. We stayed in a very hot week, but ..."

Anmeldelse fra 6. aug. 2021

⭐️STYLISH 2-BED APARTMENT⭐️IDEAL FOR COUPLES/WORK⭐️
Deva Leisure
Deva Leisure
96 Lower Bridge Street, Chester, England, CH1 1RU
Overnat i denne lejlighed i Chester. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder Old Dee Bridge og Chester ...
4,6/5 Exceptional! (8 anmeldelser)
Highly recommended for Chester city break
"Great location, lovely studio apartment, large comfy bed and well equipped kitchenette - everything you need for a short stay"

Anmeldelse fra 1. okt. 2022

Deva Leisure
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Chester