Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

BirminghamStorbritannien

På en rejse til Birmingham, den næststørste by i Storbritannien, kan du opleve de mange museer, shoppingmuligheder, kanaler, restauranter og musiksteder.

Birmingham i det centrale England tiltrækker mange besøgende f.eks. på et weekendophold på grund af sine koncertsteder, shoppingmuligheder, kunstudstillinger, indiske restauranter og ikke mindst chokoladefabrikken. Byen var vigtig for den industrielle revolution i 1700- og 1800-tallet og gjorde sig bemærket inden for teknologi og videnskab, der blev udviklet på byens fabrikker. I dag er Birmingham den næststørste by i Storbritannien og absolut et besøg værd på en storbyferie. Et effektivt offentligt transportsystem med tog og busser gør det nemt at komme omkring. Nyd en sejltur på byens kanaler – et levn fra den industrielle revolution.

Victoria Square er byens knudepunkt med mange større attraktioner i gåafstand. Se de prærafaeliske kunstværker på kunstmuseet Birmingham Museum and Art Gallery. Tag på eksklusiv tøjshopping i The Mailbox, og nyd Birmingham Cathedrals smukke arkitektur fra det 18. århundrede.

Få mere at vide om den betydning, som den industrielle revolution har haft, på Thinktank Birmingham Science Museum. Der er interaktive aktiviteter for yngre besøgende, herunder et kæmpehamsterhjul og en vogn med firkantede hjul.

Gå til Jewellery Quarter lige vest for byens centrum for at få mere at vide om et erhverv, der har eksisteret i hundredevis af år, og køb håndlavede smykker. Syd for centrum finder du både kædeforretninger og selvstændige butikker i Bullring Shopping Centre.

Birminghams musikscene vækkes til live i sommermånederne. Nyd de gratis koncerter på Birmingham Jazz Festival. Lyt til orkestre og verdensberømte musikere i Symphony Hall, et forlystelsessted, der er vært for hundredevis af begivenheder i løbet af året.

Sæt tid af til at udforske de ca. 3.237 hektar offentlige grønne områder. Sportsentusiaster vil sætte pris på golfbanerne og søerne, der giver mulighed for bådsejlads, i Sutton Park, der ligger nord for byens centrum. Længere mod syd i Sarehole Mill kan du gå i J.R.R. Tolkiens fodspor. Begge steder ligger blot en kort togtur fra byens centrum.

Gå ikke glip af Birminghams kulinariske scene, der er påvirket af både afrikansk, caribisk, kinesisk og indisk kultur. Besøg Curry Mile i den sydlige del af byen, der har fået sit navn på grund af den store koncentration af indiske restauranter, og få chokoladesmagsprøver i Cadbury World.

Her kan du overnatte i Birmingham

Bullring Shopping Centre og byder på shopping og moderne arkitektur

Birmingham bymidte

4/5Very Good!(4 anmeldelser af området)

Det fantastiske natteliv og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i Birmingham bymidte. Læg vejen forbi Bullring Shopping Centre eller The Mailbox, mens du udforsker området.

Birmingham bymidte
Ikon Gallery og byder på natteliv, en plads eller et torv og en by

The Westside

Det fantastiske natteliv og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i The Westside. Læg vejen forbi Broad Street eller Arena Birmingham, mens du udforsker området.

The Westside
Edgbaston, Birmingham, England, Storbritannien

Edgbaston

Edgbaston er kendt for sine mange spisemuligheder, og du kan lægge vejen forbi Hagley Road og Birmingham Botaniske Have, når du er i området.

Edgbaston
Erdington, Birmingham, England, Storbritannien

Erdington

Restauranterne og museerne er blot nogle af grundene til at besøge Erdington. Selvom der ikke er mange store seværdigheder i kvarteret, kan du besøge StarCity og Villa Park i nærheden.

Erdington
Thinktank som viser interiør

Bordesley

Bordesley er populær på grund af sine livlige barer. Er du på udkig efter flere oplevelser, kan du overveje en tur til Thinktank Birmingham Science Museum eller O2 Institute.

Bordesley
Great Barr, Birmingham, England, Storbritannien

Great Barr

Great Barr er særligt interessant på grund af sine restauranter, og du kan planlægge en tur til Alexander Stadium og Arena Birmingham under dit ophold i byen.

Great Barr

Mest populære hoteller i Birmingham

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hyatt Regency Birmingham
Hyatt Regency Birmingham
4 out of 5
Prisen er DKK 822 pr. nat

Dette hotel med spa ligger i Birmingham bymidte kun få skridt fra International Convention Centre (ICC), Broad Street og Symphony Hall. Derudover ligger The ...

4.4/5Wonderful! (1,889 anmeldelser)
Fint hotel med god beliggenhed

"Flot værelse, gode faciliteter til forretningsrejse. God service. Hotellet ligger tæt på kongres centeret og centrum."…"

Anmeldelse fra 29. jan. 2020

Hyatt Regency Birmingham
Doubletree by Hilton Hotel Coventry
Doubletree by Hilton Hotel Coventry
4 out of 5
Prisen er DKK 490 pr. nat

Dette hotel med spa ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Coombe Abbey Country Park, Coventry University og Ricoh Arena. Derudover ligger Lady Godiva Statue ...

4.1/5Very Good! (798 anmeldelser)

"Everything. Cleans rooms, service is excellent. I will definitely come back"…"

Anmeldelse fra 8. mar. 2020

Doubletree by Hilton Hotel Coventry
Britannia Coventry Hill Hotel
Britannia Coventry Hill Hotel
3 out of 5
Prisen er DKK 307 pr. nat

Dette hotel ligger i Coventry, kun 10 km fra West Orchards Shopping, Coventry University og Ricoh Arena. Derudover ligger University of Warwick og Coventry Transportmuseum ...

2.7/5 (993 anmeldelser)

"everything is fine hotel staff very good hotel is clean"…"

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

Britannia Coventry Hill Hotel

Populære steder at besøge i Birmingham

Arena Birmingham
Billede af Arena Birmingham

Arena Birmingham

Gå til et event i Arena Birmingham under dit ophold i Birmingham. Stedet er vellidt og populært for sine shoppingmuligheder, men du kan også udforske udvalget af udsøgte spisesteder.

Cadbury World
Billede af Cadbury World

Cadbury World

Få historien om en af verdens største chokoladeproducenter, og prøvesmag de fristende produkter i dette interaktive chokolade- og underholdningscenter.

Broad Street
Billede af Broad Street

Broad Street

Køb souvenirs for hele familien med en tur til Broad Street, som tilbyder masser af shoppingmuligheder i Birmingham. Udforsk uvalget af barer på dette romantiske sted, som også er kendt for sin livemusik.

Bullring Shopping Centre
Billede af Bullring Shopping Centre

Bullring Shopping Centre

4/5(1 anmeldelse)

Butikscentrets ultramoderne kompleks er bygget på byens gamle markedsplads, der er flere hundrede år gammel, og det forsætter derved Birminghams ambitiøse tradition for handel.

The Mailbox
Billede af The Mailbox

The Mailbox

Køb designertøj, smag på det internationale køkken på restauranterne langs vandsiden, og se live-tv-shows i dette alsidige indkøbscenter.

University of Birmingham
Billede af University of Birmingham

University of Birmingham

Nyd atmosfæren på campusområdet ved University of Birmingham, som er et af de bedste universiteter i Birmingham. Stedet er vellidt og populært for sine shoppingmuligheder, men du kan også udforske udvalget af barer.

De mest populære oplevelser i Birmingham

No1 Lounge i Birmingham Lufthavn (BHX)
Billede af No1 Lounge i Birmingham Lufthavn (BHX)

No1 Lounge i Birmingham Lufthavn (BHX)

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 234
pr. voksen
Aspire Lounge by Servisair i Birmingham Lufthavn (BHX)
Billede af Aspire Lounge by Servisair i Birmingham Lufthavn (BHX)

Aspire Lounge by Servisair i Birmingham Lufthavn (BHX)

Anbefales af 100% af rejsende
DKK 208
pr. voksen
Billetter til Shakespeare-familiens hjem
Billede af Billetter til Shakespeare-familiens hjem

Billetter til Shakespeare-familiens hjem

Anbefales af 88% af rejsende
DKK 509
pr. voksen

Birmingham – anmeldelser

4

Populær destination

5 - Fremragende
0
5 - Fremragende 0%
4 - God
3
4 - God 100%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

22. mar. 2020

Tæt på Arena, så fin beliggenhed, hvis man skal se All England

Byer i nærheden af Birmingham

Andre steder som Birmingham