Birmingham

Rejseguide
Victoria Square og byder på en by, en plads eller et torv og blomster

På en rejse til Birmingham, den næststørste by i Storbritannien, kan du opleve de mange museer, shoppingmuligheder, kanaler, restauranter og musiksteder.

Birmingham i det centrale England tiltrækker mange besøgende f.eks. på et weekendophold på grund af sine koncertsteder, shoppingmuligheder, kunstudstillinger, indiske restauranter og ikke mindst chokoladefabrikken. Byen var vigtig for den industrielle revolution i 1700- og 1800-tallet og gjorde sig bemærket inden for teknologi og videnskab, der blev udviklet på byens fabrikker. I dag er Birmingham den næststørste by i Storbritannien og absolut et besøg værd på en storbyferie. Et effektivt offentligt transportsystem med tog og busser gør det nemt at komme omkring. Nyd en sejltur på byens kanaler – et levn fra den industrielle revolution.

Victoria Square er byens knudepunkt med mange større attraktioner i gåafstand. Se de prærafaeliske kunstværker på kunstmuseet Birmingham Museum and Art Gallery. Tag på eksklusiv tøjshopping i The Mailbox, og nyd Birmingham Cathedrals smukke arkitektur fra det 18. århundrede.

Få mere at vide om den betydning, som den industrielle revolution har haft, på Thinktank Birmingham Science Museum. Der er interaktive aktiviteter for yngre besøgende, herunder et kæmpehamsterhjul og en vogn med firkantede hjul.

Gå til Jewellery Quarter lige vest for byens centrum for at få mere at vide om et erhverv, der har eksisteret i hundredevis af år, og køb håndlavede smykker. Syd for centrum finder du både kædeforretninger og selvstændige butikker i Bullring Shopping Centre.

Birminghams musikscene vækkes til live i sommermånederne. Nyd de gratis koncerter på Birmingham Jazz Festival. Lyt til orkestre og verdensberømte musikere i Symphony Hall, et forlystelsessted, der er vært for hundredevis af begivenheder i løbet af året.

Sæt tid af til at udforske de ca. 3.237 hektar offentlige grønne områder. Sportsentusiaster vil sætte pris på golfbanerne og søerne, der giver mulighed for bådsejlads, i Sutton Park, der ligger nord for byens centrum. Længere mod syd i Sarehole Mill kan du gå i J.R.R. Tolkiens fodspor. Begge steder ligger blot en kort togtur fra byens centrum.

Gå ikke glip af Birminghams kulinariske scene, der er påvirket af både afrikansk, caribisk, kinesisk og indisk kultur. Besøg Curry Mile i den sydlige del af byen, der har fået sit navn på grund af den store koncentration af indiske restauranter, og få chokoladesmagsprøver i Cadbury World.

Hvor kan jeg overnatte i Birmingham

Hyatt Regency Birmingham
Hyatt Regency Birmingham
4 out of 5
2 Bridge Street, Birmingham, England, B1 2JZ
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.087, kr pr. nat fra 22. maj til 23. maj
Overnat på dette hotel med spa i Birmingham, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især det ...
4,2/5 Excellent! (961 anmeldelser)
"Fantastisk hotel! Alt var i top. Kan klart anbefales."

Anmeldelse fra 8. mar. 2022

Hyatt Regency Birmingham
The Grand Hotel Birmingham
The Grand Hotel Birmingham
4 out of 5
Colmore Row, Birmingham, England, B3 2BS
Prisen er 1.223, kr pr. nat fra 1. jun. til 2. jun.
Overnat på dette hotel med 4 stjerner i Birmingham. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. De populære seværdigheder Broad Street og Arena ...
4,8/5 Exceptional! (203 anmeldelser)
"It’s a great place to stay , great service, the food its very good, location incredible ….great restaurants options around….but the best the people that work there!!!"

Anmeldelse fra 7. maj 2022

The Grand Hotel Birmingham
Malmaison Birmingham
Malmaison Birmingham
4 out of 5
1 Wharfside, Birmingham, England, B1 2JR
Prisen er 780, kr pr. nat fra 1. jun. til 2. jun.
Overnat på dette hotel i boutique-stil i Birmingham, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster fremhæver ...
4,3/5 Excellent! (960 anmeldelser)
Dejligt hotel
"Dejligt hotel man godt vil booke en anden gang."

Anmeldelse fra 28. sep. 2021

Malmaison Birmingham
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Aparthotel Adagio Birmingham City Centre
Aparthotel Adagio Birmingham City Centre
4 out of 5
131 Digbeth, Birmingham, England, B5 6DR
Prisen er 596, kr pr. nat fra 29. maj til 30. maj
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Birmingham, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. ...
4,5/5 Wonderful! (786 anmeldelser)
Lovely place
"En dejlig tur til en dejlig by 😊"

Anmeldelse fra 10. nov. 2018

Aparthotel Adagio Birmingham City Centre
Staying Cool at  Rotunda
Staying Cool at Rotunda
4 out of 5
Rotunda, 150 New Street, Birmingham, England, B2 4PA
Prisen er 868, kr pr. nat fra 22. maj til 23. maj
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Birmingham, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en snackbar/deli og renseri/vaskeservice. ...
4,5/5 Wonderful! (406 anmeldelser)
"Accomodatie ligt midden in het centrum en 5 minuten lopen van het station. Goed appartement, prima voor 2 personen. Verwacht geen hotelvoorzieningen, prima voor een weekend."

Anmeldelse fra 16. maj 2022

Staying Cool at Rotunda
Staycity Aparthotels Birmingham Central Newhall Square
Staycity Aparthotels Birmingham Central Newhall Square
3.5 out of 5
88 Charlotte Street, Birmingham, England, B3 1PW
Prisen er 655, kr pr. nat fra 29. maj til 30. maj
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Birmingham. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4,1/5 Very Good! (720 anmeldelser)
"Meget venligt personale. Lejligheden var ikke så funktionel. Boede 1 person i en familielejlighed og badeværelset var så småt at man knap kunne lukke døren efter sig på trods af st der var overflødig plads i rummene. Der manglede basale ting som knager til overtøj, en måtte til sko, et sted at lægge ..."

Anmeldelse fra 21. jan. 2018

Staycity Aparthotels Birmingham Central Newhall Square
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Birmingham