Rejser til Birmingham 2023

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Besøg Birmingham

Søg efter de bedste steder og områder i Birmingham, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Birmingham

Mest populære hoteller i Birmingham

Jurys Inn Birmingham
Jurys Inn Birmingham
4 out of 5
245 Broad Street, Birmingham, England, B1 2HQ
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 659, kr pr. nat fra 1. jan. til 2. jan.
659, kr
pr. nat
1. jan. – 2. jan.
4/5 Very Good! (1.078 anmeldelser)
Perfekt beliggenhed.
"Fint hotel tæt på centrum."

Anmeldelse fra 1. apr. 2022

Jurys Inn Birmingham
Malmaison Birmingham
Malmaison Birmingham
4 out of 5
1 Wharfside, Birmingham, England, B1 2JR
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 766, kr pr. nat fra 22. dec. til 23. dec.
766, kr
pr. nat
22. dec. – 23. dec.
4,3/5 Excellent! (1.004 anmeldelser)
Dejligt hotel
"Dejligt hotel man godt vil booke en anden gang."

Anmeldelse fra 28. sep. 2021

Malmaison Birmingham
Genting Hotel
Genting Hotel
4 out of 5
Pendigo Way, Birmingham, England, B40 1PU
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 981, kr pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
981, kr
pr. nat
4. dec. – 5. dec.
4,5/5 Wonderful! (1.003 anmeldelser)
"Ideal for NEC, brilliant hotel, best breakfast in any hotel I have been to. Great spa facilities, unfortunately however ruined by a certain group of people- hogging the hot tub, using phones and vaping by the pool (vaping indoors)"

Anmeldelse fra 21. nov. 2022

Genting Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Birmingham?
Lav en skræddersyet pakkerejse til Birmingham fra bare . Vælg frit blandt alle kombinationer af flyrejse, hotel og udlejningsbil for at forme lige præcis den ferie, du altid har drømt om. Husk også at tilføje oplevelser undervejs!
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Birmingham?
Søg efter en flyrejse, der passer ind i planerne, føj overnatning til din reservation, og se, hvor stor en besparelse, du kan opnå. Så bliver det ikke nemmere. Med en pakkerejse til Birmingham kan du spare en god del på din næste tur. Lige fra flyrejser og hoteller til udlejningsbiler og oplevelser gør Expedia det billigt og nemt at rejse. Og med 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder at vælge imellem på verdensplan kommer du ikke til at mangle valgmuligheder.
Hvor skal jeg overnatte i Birmingham?
Birmingham bymidte er en travl del af Birmingham, som tilrejsende ikke bør gå glip af. Hvis det er vigtigt for dig at opleve Bullring Shopping Centre og The Mailbox, så kan det være en god idé at have base i denne bydel. En anden mulighed er The Westside. Herfra er der nem adgang til Arena Birmingham og The Mailbox.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Birmingham?
Mange rejsende, der lægger vejen forbi Birmingham, overnatter ofte i Birmingham bymidte. Holiday Inn Birmingham City Centre og The Crowne Plaza Birmingham City Centre er kendte muligheder i denne bydel. Men der er også andre spændende steder her i byen. The Westside er også et hyggeligt område, hvor du finder Jurys Inn Birmingham og The Crowne Plaza Birmingham City Centre.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Birmingham på?
Der er plusser ved at lægge ferien i Birmingham i måned. Du kan nemlig ofte få de bedste tilbud omkring denne måned. er derimod det dyreste tidspunkt at lægge vejen forbi på. Hvis du gerne vil opleve den livlige højsæson, så skal du rejse til Birmingham i . I de mere fredelige måneder kan du undgå de store folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Birmingham?
Jo tidligere du booker, jo bedre. Luftfartsselskaber frigiver generelt flyrejser omkring 12 måneder inden afrejse, og det er på dette tidspunkt, at du kan få fat på nogle af de bedste priser. Har du lige besluttet, at du skal på ferie om en måned? Det er intet problem – Expedia løber aldrig tør for gode tilbud, så du kan tage afsted på din drømmeferie til en overkommelig pris.
Hvad inkluderer pakkerejser til Birmingham på Expedia?
Expedia har alt, hvad du behøver for at organisere din ferie i Birmingham, men hvordan din pakkerejse skal sættes sammen, er op til dig. Vælg fra en hvilken som helst kombination af flyrejser, billeje og hoteller. Mangler du nogle oplevelser til din rejse? Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje endnu mere. Lige meget hvilket budget du har, er der en pakkerejse, som passer til dine behov.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Birmingham?
En pakkerejse kan skåne bankkontoen i forhold til at booke alle delene af din tur hver for sig. Kombiner eksempelvis flyrejser, hoteller og billeje, og spar stort. Uanset hvad du går og drømmer om, er der garanteret en pakkerejse, der opfylder dine behov.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Birmingham hos Expedia?
Ja, det kan du. Hos Expedia har vi 500+ flyselskaber, som vi samarbejder med i hele verden, så du kan vælge det flyselskab, som egner sig bedst til dine behov og dit budget.
Kan jeg rejse til Birmingham i øjeblikket?
For at få alle de nødvendige oplysninger om rejser til Birmingham kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du finde information om rejserestriktioner, krav til karantæne m.m.