Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Rejser til England

Da det engelske imperium var på sit højeste, byggede man i østaten England ikoniske bygningsværker, anskaffede sig enestående kunstsamlinger og grundlagde to af de bedste universiteter i verden.

England er kendt for sin rigdom, alligevel er det forholdsvist billigt at besøge landet som turist. Det er gratis at komme ind på de store museer, og de prægtige arkitektoniske værker og smukke universiteter kan nydes udefra. Tilbring et weekendophold på en storbyferie i London, og bo budgetvenligt, mens du oplever byens seværdigheder.

London er fyldt med storslåede bygningsværker, der udspringer af den rigdom, der kendetegnede Englands enorme imperium. Elizabeth-klokketårnet, der også kaldes Big Ben, udsmykker parlamentsbygningen fra det 19. århundrede Westminster Palace ved Themsen. Sæt kursen ned langs floden til den ikoniske vindebro Tower Bridge, der holdes oppe af to victorianske tårne. Læg vejen forbi Buckingham Palace, som er dronningens prægtige residens i London.

Afslut dit besøg i London med et besøg på et af byens store museer. Der er gratis adgang til alle de permanente udstillinger på det enorme British Museum, Tate Modern, det luksuriøse Victoria and Albert Museum og National Gallery.

Når du har set London, kan du tage til de to nærliggende universitetsbyer, Oxford og Cambridge. Besøg de gamle gårdspladser og velholdte plæner på Oxford University. Gå omkring i Bodleian Library, som med sine 400 år er et af de ældste biblioteker i England. Bibliotekets monumentale rotunde Radcliffe Camera er et ikonisk bygningsværk i Oxford. Kør bagefter til Cambridge, og besøg de mange universiteter. Tag en sejltur ned ad floden Cam og under den tildækkede bro Sukkenes Bro, som er en efterligning af en lignende bro i Venedig.

Rejs mod sydvest til Stonehenge ude på landet. Sin berømmelse til trods er denne cirkelformede klippeformation fra det 31. århundrede f.Kr. stadigvæk et stort mysterium. Det bedste tidspunkt at besøge Stonehenge på er ved vinter- eller sommersolhverv, hvor stenene flugter med den opgående sol, selvom de mange mennesker kan fjerne lidt af magien ved oplevelsen.

Du kommer til England via en af de internationale lufthavne – i London alene ligger der seks. Brug det omfattende offentlige transportnetværk til at komme rundt i byerne, og rejs rundt i landet med tog eller en lejebil. De fleste rejsende tager gerne mindst én tur med Englands ikoniske taxaer under deres ophold.


Guide til at udforske England


Bedste hoteltilbud i England

Se alle 18.862 hoteller i England
DKK 941
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
4,2
ud af 5 (baseret på 1.174 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Belgravia, kun 5 minutters gang fra Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Derudover ligger Big Ben og Sloane Square ca. 2 km derfra.

DKK 503
BLOC Hotel Gatwick

BLOC Hotel Gatwick

South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
4,2
ud af 5 (baseret på 3.824 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Gatwick, kun 2 km fra Archway Theatre og ca. 10 km fra Manor Royal Business Park og Crawley Town Hall. Derudover ligger County Mall Shopping Centre og Gatwick Aviation Museum ca. 10 km derfra.

DKK 1,049
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
ud af 5 (baseret på 9.020 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i London, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra.

DKK 373
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

The Grove, West Drayton
4,3
ud af 5 (baseret på 5.631 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Hillingdon, kun 4,6 km fra Stockley Park og ca. 15 km fra Windsor Castle og Twickenham Stadium. Derudover ligger Eton College og Thorpe Park ca. 15 km derfra.

DKK 835
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
4,6
ud af 5 (baseret på 3.862 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

DKK 786
Marlin Waterloo

Marlin Waterloo

111 Westminster Bridge Road, London
4,4
ud af 5 (baseret på 378 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette lejlighedshotel ligger i London (Lambeth), tæt på Imperial War Museum, London Dungeon og Big Ben. Sea Life London Aquarium og Coca-Cola London Eye ligger også i nærheden.

Titanic Hotel Liverpool

Titanic Hotel Liverpool

Stanley Dock, Regent Road, Liverpool
4,5
ud af 5 (baseret på 854 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger ved vandet, kun 3 km fra Awesome Walls Climbing Centre, Liverpool ONE og World Museum Liverpool. Derudover ligger St. George's Hall og Walker Art Gallery ca. 3 km derfra.

DKK 419
The Liner Hotel

The Liner Hotel

Lord Nelson Street, Liverpool
4,3
ud af 5 (baseret på 2.373 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i St George's Quarter, kun 10 minutters gang fra O2 Academy, World Museum Liverpool og St. George's Hall. Derudover ligger University of Liverpool og Liverpool ONE ca. 2 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.