Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejser til England

Da det engelske imperium var på sit højeste, byggede man i østaten England ikoniske bygningsværker, anskaffede sig enestående kunstsamlinger og grundlagde to af de bedste universiteter i verden.

England er kendt for sin rigdom, alligevel er det forholdsvist billigt at besøge landet som turist. Det er gratis at komme ind på de store museer, og de prægtige arkitektoniske værker og smukke universiteter kan nydes udefra. Tilbring et weekendophold på en storbyferie i London, og bo budgetvenligt, mens du oplever byens seværdigheder.

London er fyldt med storslåede bygningsværker, der udspringer af den rigdom, der kendetegnede Englands enorme imperium. Elizabeth-klokketårnet, der også kaldes Big Ben, udsmykker parlamentsbygningen fra det 19. århundrede Westminster Palace ved Themsen. Sæt kursen ned langs floden til den ikoniske vindebro Tower Bridge, der holdes oppe af to victorianske tårne. Læg vejen forbi Buckingham Palace, som er dronningens prægtige residens i London.

Afslut dit besøg i London med et besøg på et af byens store museer. Der er gratis adgang til alle de permanente udstillinger på det enorme British Museum, Tate Modern, det luksuriøse Victoria and Albert Museum og National Gallery.

Når du har set London, kan du tage til de to nærliggende universitetsbyer, Oxford og Cambridge. Besøg de gamle gårdspladser og velholdte plæner på Oxford University. Gå omkring i Bodleian Library, som med sine 400 år er et af de ældste biblioteker i England. Bibliotekets monumentale rotunde Radcliffe Camera er et ikonisk bygningsværk i Oxford. Kør bagefter til Cambridge, og besøg de mange universiteter. Tag en sejltur ned ad floden Cam og under den tildækkede bro Sukkenes Bro, som er en efterligning af en lignende bro i Venedig.

Rejs mod sydvest til Stonehenge ude på landet. Sin berømmelse til trods er denne cirkelformede klippeformation fra det 31. århundrede f.Kr. stadigvæk et stort mysterium. Det bedste tidspunkt at besøge Stonehenge på er ved vinter- eller sommersolhverv, hvor stenene flugter med den opgående sol, selvom de mange mennesker kan fjerne lidt af magien ved oplevelsen.

Du kommer til England via en af de internationale lufthavne – i London alene ligger der seks. Brug det omfattende offentlige transportnetværk til at komme rundt i byerne, og rejs rundt i landet med tog eller en lejebil. De fleste rejsende tager gerne mindst én tur med Englands ikoniske taxaer under deres ophold.


Guide til at udforske England


Bedste hoteltilbud i England

Se alle 40.904 overnatningssteder i England
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 1.016
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 11.006 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger Coca-Cola London Eye og London Dungeon ca. 10 km derfra.

  The Strand Palace Hotel DKK 781
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, London
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 10.071 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

   Hyatt Place London Heathrow Airport DKK 355
   Hyatt Place London Heathrow Airport

   Hyatt Place London Heathrow Airport

   The Grove, West Drayton
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 7.101 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Hillingdon, kun 10 km fra Stockley Park, Brunel University og London Motor Museum. Derudover ligger Windsor Castle og Twickenham Stadium ca. 15 km derfra.

    Sofitel London Heathrow DKK 820
    Sofitel London Heathrow

    Sofitel London Heathrow

    Terminal 5, West Drayton
      
     4,6
     ud af 5 (baseret på 4.895 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

     BLOC Hotel Gatwick DKK 893
     BLOC Hotel Gatwick

     BLOC Hotel Gatwick

     South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 5.518 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Gatwick, kun 2,2 km fra Manor Royal Business Park og ca. 10 km fra Crawley Town Hall og County Mall Shopping Centre. Derudover ligger Gatwick Aviation Museum og Hawth Theatre ca. 10 km derfra. Gatwick Express Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Gatwick Airport Station ligger inden for 6 minutters gang.

      Britannia Hotel - Manchester City Centre DKK 256
      Britannia Hotel - Manchester City Centre

      Britannia Hotel - Manchester City Centre

      35 Portland Street, Manchester
        
       3,0
       ud af 5 (baseret på 4.382 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Manchester bymidte, kun 0,1 km fra Canal Street og ca. 10 km fra The Gay Village og Albert Square. Derudover ligger Piccadilly Gardens og O2 Apollo Manchester ca. 10 km derfra.

       Park Plaza London Waterloo DKK 846
       Park Plaza London Waterloo

       Park Plaza London Waterloo

       6 Hercules Road, London
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 2.189 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i London City Centre, mindre end 10 km fra Imperial War Museum, Florence Nightingale Museum og Old Vic. Derudover ligger Southbank Centre Book Market og The Vaults ca. 10 km derfra. Du kan gå til Embankment Metrostation på 20 minutter og Vauxhall Metrostation på 22 minutter.

        Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel DKK 354
        Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel

        Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel

        Bath Road, West Drayton
          
         3,9
         ud af 5 (baseret på 3.793 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger tæt på lufthavnen tæt på Stockley Park. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Twickenham Stadium og Twickenham Stoop Stadium.

         De bedste tilbud på fly + hotel