Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejser til England

Da det engelske imperium var på sit højeste, byggede man i østaten England ikoniske bygningsværker, anskaffede sig enestående kunstsamlinger og grundlagde to af de bedste universiteter i verden.

England er kendt for sin rigdom, alligevel er det forholdsvist billigt at besøge landet som turist. Det er gratis at komme ind på de store museer, og de prægtige arkitektoniske værker og smukke universiteter kan nydes udefra. Tilbring et weekendophold på en storbyferie i London, og bo budgetvenligt, mens du oplever byens seværdigheder.

London er fyldt med storslåede bygningsværker, der udspringer af den rigdom, der kendetegnede Englands enorme imperium. Elizabeth-klokketårnet, der også kaldes Big Ben, udsmykker parlamentsbygningen fra det 19. århundrede Westminster Palace ved Themsen. Sæt kursen ned langs floden til den ikoniske vindebro Tower Bridge, der holdes oppe af to victorianske tårne. Læg vejen forbi Buckingham Palace, som er dronningens prægtige residens i London.

Afslut dit besøg i London med et besøg på et af byens store museer. Der er gratis adgang til alle de permanente udstillinger på det enorme British Museum, Tate Modern, det luksuriøse Victoria and Albert Museum og National Gallery.

Når du har set London, kan du tage til de to nærliggende universitetsbyer, Oxford og Cambridge. Besøg de gamle gårdspladser og velholdte plæner på Oxford University. Gå omkring i Bodleian Library, som med sine 400 år er et af de ældste biblioteker i England. Bibliotekets monumentale rotunde Radcliffe Camera er et ikonisk bygningsværk i Oxford. Kør bagefter til Cambridge, og besøg de mange universiteter. Tag en sejltur ned ad floden Cam og under den tildækkede bro Sukkenes Bro, som er en efterligning af en lignende bro i Venedig.

Rejs mod sydvest til Stonehenge ude på landet. Sin berømmelse til trods er denne cirkelformede klippeformation fra det 31. århundrede f.Kr. stadigvæk et stort mysterium. Det bedste tidspunkt at besøge Stonehenge på er ved vinter- eller sommersolhverv, hvor stenene flugter med den opgående sol, selvom de mange mennesker kan fjerne lidt af magien ved oplevelsen.

Du kommer til England via en af de internationale lufthavne – i London alene ligger der seks. Brug det omfattende offentlige transportnetværk til at komme rundt i byerne, og rejs rundt i landet med tog eller en lejebil. De fleste rejsende tager gerne mindst én tur med Englands ikoniske taxaer under deres ophold.


Guide til at udforske England


Bedste hoteltilbud i England

Se alle 22.332 hoteller i England
Park International Hotel
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, London
   
  4,0
  ud af 5 (baseret på 2.116 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Med en beliggenhed i South Kensington, er dette hotel 3 blokke fra Kensington High Street og 2 km fra Hyde Park, Harrods og Victoria and Albert Museum.

  Park Plaza Westminster Bridge London
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, London
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 9.540 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med spa ligger i Waterloo, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum.

   Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras
   Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

   Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

   324 Gray's Inn Road, London
     
    3,8
    ud af 5 (baseret på 5.523 anmeldelser)
    2.5 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Camden, kun 2 km fra City, University of London, University of London og University College London. Derudover ligger British Library og Russell Square ca. 2 km derfra.

    Britannia Hotel - Manchester City Centre DKK 347
    Britannia Hotel - Manchester City Centre

    Britannia Hotel - Manchester City Centre

    35 Portland Street, Manchester
      
     3,1
     ud af 5 (baseret på 3.926 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Chinatown, kun 10 minutters gang fra Canal Street, Manchester-kunstmuseum og Affleck's Palace. Derudover ligger Arndale Centre og Manchester Palace Theatre 10 minutter derfra.

     The Strand Palace Hotel
     The Strand Palace Hotel

     The Strand Palace Hotel

     372 The Strand, London
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 9.049 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i City of Westminster, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra.

      Sofitel London Heathrow
      Sofitel London Heathrow

      Sofitel London Heathrow

      Terminal 5, West Drayton
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 4.074 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

       Hyatt Place London Heathrow Airport
       Hyatt Place London Heathrow Airport

       Hyatt Place London Heathrow Airport

       The Grove, West Drayton
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 6.070 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger nær lufthavnen i West Drayton (Hillingdon) og er også tæt på Stockley Park og London Motor Museum. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Windsor Castle og Thorpe Park.

        Grange St. Paul's
        Grange St. Paul's

        Grange St. Paul's

        10 Godliman Street, London
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 1.531 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i hjertet af London og i gåafstand fra St. Paul's Cathedral, London Stock Exchange og Old Bailey. Museum of London og London Bridge ligger også i nærheden.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.