Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejser til England

Da det engelske imperium var på sit højeste, byggede man i østaten England ikoniske bygningsværker, anskaffede sig enestående kunstsamlinger og grundlagde to af de bedste universiteter i verden.

England er kendt for sin rigdom, alligevel er det forholdsvist billigt at besøge landet som turist. Det er gratis at komme ind på de store museer, og de prægtige arkitektoniske værker og smukke universiteter kan nydes udefra. Tilbring et weekendophold på en storbyferie i London, og bo budgetvenligt, mens du oplever byens seværdigheder.

London er fyldt med storslåede bygningsværker, der udspringer af den rigdom, der kendetegnede Englands enorme imperium. Elizabeth-klokketårnet, der også kaldes Big Ben, udsmykker parlamentsbygningen fra det 19. århundrede Westminster Palace ved Themsen. Sæt kursen ned langs floden til den ikoniske vindebro Tower Bridge, der holdes oppe af to victorianske tårne. Læg vejen forbi Buckingham Palace, som er dronningens prægtige residens i London.

Afslut dit besøg i London med et besøg på et af byens store museer. Der er gratis adgang til alle de permanente udstillinger på det enorme British Museum, Tate Modern, det luksuriøse Victoria and Albert Museum og National Gallery.

Når du har set London, kan du tage til de to nærliggende universitetsbyer, Oxford og Cambridge. Besøg de gamle gårdspladser og velholdte plæner på Oxford University. Gå omkring i Bodleian Library, som med sine 400 år er et af de ældste biblioteker i England. Bibliotekets monumentale rotunde Radcliffe Camera er et ikonisk bygningsværk i Oxford. Kør bagefter til Cambridge, og besøg de mange universiteter. Tag en sejltur ned ad floden Cam og under den tildækkede bro Sukkenes Bro, som er en efterligning af en lignende bro i Venedig.

Rejs mod sydvest til Stonehenge ude på landet. Sin berømmelse til trods er denne cirkelformede klippeformation fra det 31. århundrede f.Kr. stadigvæk et stort mysterium. Det bedste tidspunkt at besøge Stonehenge på er ved vinter- eller sommersolhverv, hvor stenene flugter med den opgående sol, selvom de mange mennesker kan fjerne lidt af magien ved oplevelsen.

Du kommer til England via en af de internationale lufthavne – i London alene ligger der seks. Brug det omfattende offentlige transportnetværk til at komme rundt i byerne, og rejs rundt i landet med tog eller en lejebil. De fleste rejsende tager gerne mindst én tur med Englands ikoniske taxaer under deres ophold.


Guide til at udforske England


Bedste hoteltilbud i England

Se alle 38.959 overnatningssteder i England
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 999
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.647 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  Leonardo Hotel London Heathrow Airport DKK 276
  Leonardo Hotel London Heathrow Airport

  Leonardo Hotel London Heathrow Airport

  Bath Road, West Drayton
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 3.643 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Hillingdon, kun 15 km fra Brunel University, Windsor Castle og Twickenham Stadium. Derudover ligger Griffin Park Stadium og Royal Botanic Gardens, Kew ca. 15 km derfra.

   The Strand Palace Hotel DKK 628
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, London
     
    4,0
    ud af 5 (baseret på 9.746 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

    Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel DKK 354
    Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel

    Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel

    Bath Road, West Drayton
      
     3,9
     ud af 5 (baseret på 3.582 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger tæt på lufthavnen tæt på Stockley Park. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Twickenham Stadium og Twickenham Stoop Stadium.

     Sofitel London Heathrow DKK 880
     Sofitel London Heathrow

     Sofitel London Heathrow

     Terminal 5, West Drayton
       
      4,6
      ud af 5 (baseret på 4.709 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

      Britannia Hotel - Manchester City Centre DKK 255
      Britannia Hotel - Manchester City Centre

      Britannia Hotel - Manchester City Centre

      35 Portland Street, Manchester
        
       3,1
       ud af 5 (baseret på 4.233 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Manchester bymidte, kun 10 minutters gang fra Canal Street, Manchester-kunstmuseum og Affleck's Palace. Derudover ligger Arndale Centre og Manchester Palace Theatre 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Picadilly Gardens Station, mens Mosley Street Station ligger inden for 3 minutters gang.

       Hyatt Place London Heathrow Airport DKK 349
       Hyatt Place London Heathrow Airport

       Hyatt Place London Heathrow Airport

       The Grove, West Drayton
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 6.879 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Hillingdon, kun 4,4 km fra Stockley Park og ca. 10 km fra London Motor Museum og Brunel University. Derudover ligger Windsor Castle og Frogmore House ca. 15 km derfra.

        Clayton Hotel, Manchester Airport DKK 488
        Clayton Hotel, Manchester Airport

        Clayton Hotel, Manchester Airport

        Outwood Lane, Manchester
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 4.328 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Manchester, kun 4,7 km fra Wythenshawe Hospital og ca. 15 km fra Universitet i Manchester og Deansgate Locks. Derudover ligger Whitworth-kunstmuseet og Manchester-museet ca. 15 derfra. Du kan gå til Manchester Airport Station på 8 minutter og Shadowmoss Sporvognsstation på 22 minutter.

         De bedste tilbud på fly + hotel