Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Rejser til England

Da det engelske imperium var på sit højeste, byggede man i østaten England ikoniske bygningsværker, anskaffede sig enestående kunstsamlinger og grundlagde to af de bedste universiteter i verden.

England er kendt for sin rigdom, alligevel er det forholdsvist billigt at besøge landet som turist. Det er gratis at komme ind på de store museer, og de prægtige arkitektoniske værker og smukke universiteter kan nydes udefra. Tilbring et weekendophold på en storbyferie i London, og bo budgetvenligt, mens du oplever byens seværdigheder.

London er fyldt med storslåede bygningsværker, der udspringer af den rigdom, der kendetegnede Englands enorme imperium. Elizabeth-klokketårnet, der også kaldes Big Ben, udsmykker parlamentsbygningen fra det 19. århundrede Westminster Palace ved Themsen. Sæt kursen ned langs floden til den ikoniske vindebro Tower Bridge, der holdes oppe af to victorianske tårne. Læg vejen forbi Buckingham Palace, som er dronningens prægtige residens i London.

Afslut dit besøg i London med et besøg på et af byens store museer. Der er gratis adgang til alle de permanente udstillinger på det enorme British Museum, Tate Modern, det luksuriøse Victoria and Albert Museum og National Gallery.

Når du har set London, kan du tage til de to nærliggende universitetsbyer, Oxford og Cambridge. Besøg de gamle gårdspladser og velholdte plæner på Oxford University. Gå omkring i Bodleian Library, som med sine 400 år er et af de ældste biblioteker i England. Bibliotekets monumentale rotunde Radcliffe Camera er et ikonisk bygningsværk i Oxford. Kør bagefter til Cambridge, og besøg de mange universiteter. Tag en sejltur ned ad floden Cam og under den tildækkede bro Sukkenes Bro, som er en efterligning af en lignende bro i Venedig.

Rejs mod sydvest til Stonehenge ude på landet. Sin berømmelse til trods er denne cirkelformede klippeformation fra det 31. århundrede f.Kr. stadigvæk et stort mysterium. Det bedste tidspunkt at besøge Stonehenge på er ved vinter- eller sommersolhverv, hvor stenene flugter med den opgående sol, selvom de mange mennesker kan fjerne lidt af magien ved oplevelsen.

Du kommer til England via en af de internationale lufthavne – i London alene ligger der seks. Brug det omfattende offentlige transportnetværk til at komme rundt i byerne, og rejs rundt i landet med tog eller en lejebil. De fleste rejsende tager gerne mindst én tur med Englands ikoniske taxaer under deres ophold.


Guide til at udforske England


Bedste hoteltilbud i England

Se alle 17.124 hoteller i England
386 DKK
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

The Grove, West Drayton
4,3
ud af 5 (baseret på 5.391 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Stockley Park, London Motor Museum og Brunel University. Derudover ligger Windsor Castle og Twickenham Stadium ca. 15 km derfra.

1,011 DKK
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
ud af 5 (baseret på 8.748 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i London, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra.

509 DKK
BLOC Hotel Gatwick

BLOC Hotel Gatwick

South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
4,2
ud af 5 (baseret på 3.534 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2 km fra Archway Theatre og ca. 10 km fra Crawley Town Hall og County Mall Shopping Centre. Derudover ligger Gatwick Aviation Museum og Hawth Theatre ca. 10 km derfra.

734 DKK
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

36-37 Cartwright Gardens, London
4,0
ud af 5 (baseret på 5.371 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne lejlighed ligger i Bloomsbury, kun 10 minutters gang fra British Library og University of London. Derudover ligger Russell Square og The British Museum ca. 2 km derfra.

944 DKK
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
4,6
ud af 5 (baseret på 3.773 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

769 DKK
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, London
4,0
ud af 5 (baseret på 8.500 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i City of Westminster, kun 5 minutters gang fra Covent Garden Market og King's College London. Derudover ligger Royal Opera House og London Coliseum 10 minutter derfra.

476 DKK
London House Hotel

London House Hotel

81 Kensington Gardens Square, London
4,0
ud af 5 (baseret på 6.583 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette moderne byhushotel i London ligger i et beboelsesområde få minutter fra Hyde Park og Notting Hill og inden for gåafstand af undergrundsstationerne Bayswater og Paddington, der har en Heathrow Express-terminal.

439 DKK
Point A Hotel London Liverpool Street

Point A Hotel London Liverpool Street

13-15 Folgate Street, London
3,8
ud af 5 (baseret på 3.602 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Shoreditch, kun 3 km fra The Gherkin, London Bridge og Tower of London. Derudover ligger Royal Exchange og Barbican Arts Centre ca. 2 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.