Billige flybilletter til Nordirland

Populære byer at besøge i Nordirland

Billigste flyrejser til Nordirland

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 741, kr for en enkeltbillet og 610, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Aer Lingus
easyJet
easyJet
British Airways
easyJet
British Airways
Aer Lingus
easyJet
British Airways
KLM
KLM
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Rejse til Nordirland

Expedia tilbyder flyrejser til Nordirland, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Nordirland eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Nordirland på grund af COVID-19?
Vores praktiske kundeservice kan hurtigt give dig svar på de fleste rejserelaterede spørgsmål, herunder spørgsmål om flyændringer grundet COVID-19. Vi anbefaler, at du gennemlæser flyselskabets vilkår og betingelser, før du booker, for at få mere ro i sindet.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Nordirland?
Fleksibilitet er alfa og omega, når du rejser i disse dage. Derfor har vi tilføjet filteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at søge efter fleksible og budgetvenlige billetter til Nordirland. Det er øverst til venstre på din skærm lige under “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Nordirland under COVID-19?
COVID-19-pandemien har udløst drastiske ændringer i måden, vi rejser på. Hvis du planlægger en ferie til Nordirland, kan de følgende tips hjælpe dig med at håndtere de nye regler og udfordringer:

 • Tjek, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker en flyrejse. Tjek også, om der er nogen regler, du skal følge ved ankomst, såsom helbredskontroller.
 • Du skal bære mundbind i lufthavnen, også under helbredsundersøgelser. Vær klar til at justere dit mundbind, når lufthavnspersonalet beder dig om det, så din identitet kan bekræftes.
 • For at reducere risikoen for smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran læseren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til sikkerhedspersonalet.
 • Du må medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den ud til sikkerhedskontrol.
 • Læg dine personlige ejendele (for eksempel nøgler, telefon og pung) i din håndbagage i stedet for en bakke for at reducere smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Opbevar madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du fjerner dine madvarer fra din håndbagage, mindskes sandsynligheden for, at en medarbejder bliver nødt til at åbne og røre ved din taske eller kuffert for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til Nordirland?
En brugbar strategi for at finde billige billetter er at være fleksibel med dine datoer. Begynd med at søge efter din flyrejse til Nordirland, og klik derefter på “Fleksible datoer” for at se priser for nærliggende datoer. Et andet tip? Book i god tid i forvejen. For at give dig en idé om priserne var 610, kr den laveste pris for en flyrejse til Nordirland i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Nordirland?
Hvis du skulle rejse fra Billund (BLL), kunne du have fået fingrene i en prisvenlig billet for bare 741, kr i løbet af de sidste syv dage. Returflybilletter til Nordirland lå mellem 610, kr og 936, kr i samme periode.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Nordirland?
Afhængigt af flyselskabet, og hvor du skal hen i Nordirland, er der et antal populære lufthavne at vælge fra. Disse omfatter:

 • Belfast (BFS-Belfast Intl.) - 1358 fly per måned.
 • Belfast (BHD-George Best Belfast City) - 850 fly per måned.
 • Londonderry (LDY-City of Derry) - 104 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Nordirland?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til Nordirland mellem 610, kr og 936, kr. Priserne stiger typisk, efterhånden som rejsedatoen nærmer sig, så søg efter et prisvenligt tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Nordirland?
Januar er den billigste måned, hvis du skal booke flybilletter til Nordirland. Flypriserne er højest i juli, august og december, så undgå helst disse perioder, hvis du kan.
Hvad er de bedste oplevelser i Nordirland?

 • Med så mange spændende ting at opleve i Belfast er det ikke så mærkeligt, at en del besøgende tager hul på deres rejse til Nordirland i denne stemningsfyldte by. Brug dine første dage på at besøge fremtrædende seværdigheder som Titanic Belfast, inden du går på opdagelse blandt nogle af stedets mindre kendte perler.
 • Når det er tid til at planlægge din rejse, bør du huske på, at Belfast har kystklima. Det er en fordel at tjekke den lokale vejrudsigt, inden du pakker kufferten, så du har et bedre indtryk af, hvad du kan forvente.
 • Hvis du har lyst til at komme ud og se mere af denne smukke region, kan du sætte dig bag rattet i en prisvenlig udlejningsbil og fortsætte til Bangor. Denne by ligger cirka 18 km nordøst for Belfast og rummer også flere gode seværdigheder, for eksempel Snakes and Ladders.

Hvad er det bedste tidspunkt at rejse til Nordirland på?
Et glimrende tidspunkt at udforske Nordirland på samt storbyen Belfast er i løbet af de travle måneder . Sommersæsonen her starter den 20. Juni, og du kan forvente temperaturer mellem 50Fº (10Cº) og 62Fº (17Cº), hvis du rejser i denne periode. Det varmere vejr er perfekt til at udforske de forskellige seværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Nordirland på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Nordirland.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Nordirland med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Nordirland. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Nordirland!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Nordirland under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Nordirland tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Nordirland, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.