Billigste flyrejser til Belfast

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 792 for en enkeltbillet og DKK 1.235 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Belfast

Om

Fly til

Hvor det tidligere måske ikke var så oplagt at tage på storbyferie i på grund af urolighederne i Nordirland, er den nordirske hovedstad i dag en oplagt feriedestination. Når du sikrer dig flybilletter til , kan du opleve en blomstrende kultur- og handelsby, hvor kunst- og uddannelseslivet trives. Ligesom du også kan udforske industri- og havnebyens spændende historie, blandt andet i den imponerende nye bydel Titanic Quarter, hvor du også finder et stort museum om netop det verdensberømte skib, som blev bygget her på byens skibsværft.

Fly – : Turen dertil

Når du kigger efter flybilletter til , skal du som udgangspunkt normalt forvente et ophold undervejs. Som regel går turen over en af de andre britiske storbyer, men der går fly til dagligt, så du skal nok finde en afgang, der passer. Alt efter hvor lang tid du skal vente i den mellemliggende lufthavn, kan rejsetiden klares på mellem fire og otte timer med mellemlanding.

Sådan kommer du ind til centrum, når dit fly til er landet

De internationale fly til lander i Internationale Lufthavn (BFS), som ligger 21 kilometer nordvest for selve byen. Lufthavnen var tidligere kendt som Aldergrove Lufthavn efter den nærliggende landsby af samme navn. har også en anden mindre lufthavn ved navn George Best City Lufthavn (BHD), der ligger kun 5 kilometer fra byens centrum, som kan være nyttig, hvis du skal flyve til andre destinationer i Storbritannien.

Hvis du lander i den internationale lufthavn, kan du tage en lufthavnsbus ind til byen. Rejsetiden med bus er omkring 30 til 40 minutter alt efter trafikken. Hvis du lander i City-lufthavnen går der også en lufthavnsbus ind til centrum hver halve time, derfra tager det omkring 15 minutter at nå frem, ligesom der også er mulighed for at tage toget. Derfra kan du nemt komme videre til dit hotel i . Fra begge lufthavne kan du selvfølgelig også tage en taxi eller arrangere billeje i .

Udforsk de mange seværdigheder, når du kommer med fly til

Når du besøger , skal du næsten sætte noget tid af til at besøge Castle. Dette pragtfulde stenslot ligger på en bakke med udsigt over . Både udsigten og interiøret er fantastisk.

Hvis du vil på en dagstur under opholdet, kan du besøge Giant's Causeway, som ligger på Nordirlands nordkyst. Det siges, at Giant's Causeway blev bygget af kæmpen Finn MacCool, som ville binde Irland og Skotland sammen. Videnskaben har selvfølgelig en mere logisk og mindre fantastisk forklaring. Fra området er der en utrolig udsigt over Nordatlanten og klipperne på begge sider af disse sten med den ensartede form.

Populære flyrejser til Belfast

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 792 for en enkeltbillet og DKK 1.235 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.