Rejser til Wales

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Wales

Besøg Wales

Søg efter de bedste steder og områder i Wales, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Wales

Mest populære hoteller i Wales

easyHotel Cardiff
easyHotel Cardiff
3 out of 5
1-3 Fitzalan Place, Cardiff, Wales, CF24 0ED
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 303, kr pr. nat fra 8. jan. til 9. jan.
303, kr
pr. nat
8. jan. – 9. jan.
4/5 Very Good! (717 anmeldelser)
"I had a very pleasant stay… clean room, very friendly staff too. Prime location. Thank you."

Anmeldelse fra 6. dec. 2022

easyHotel Cardiff
The Parkgate Hotel
The Parkgate Hotel
4 out of 5
Westgate Street, Cardiff, Wales, CF10 1DA
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 764, kr pr. nat fra 8. jan. til 9. jan.
764, kr
pr. nat
8. jan. – 9. jan.
4,5/5 Wonderful! (439 anmeldelser)
"My boyfriend and I had a wonderful stay at the Parkgate Hotel. The surrounding area is close to everything and vibrant with student life on the weekends, so coming home to the Parkgate is such a haven after experiencing all that (excellent) chaos. The hotel was perfect: the bar was well-tended and ..."

Anmeldelse fra 22. aug. 2022

The Parkgate Hotel
voco St David's Cardiff, an IHG Hotel
voco St David's Cardiff, an IHG Hotel
5 out of 5
Havannah Street, Cardiff, Wales, CF10 5SD
Fuldt refunderbart
Prisen er 926, kr pr. nat fra 3. jan. til 4. jan.
926, kr
pr. nat
3. jan. – 4. jan.
4,3/5 Excellent! (1.001 anmeldelser)
"Lovely hotel, great rooms. Pool and spa. Fabulous breakfast"

Anmeldelse fra 7. dec. 2022

voco St David's Cardiff, an IHG Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Wales?
Muligvis mindre, end hvad du går og tror. Priserne starter faktisk fra . Ved at kombinere hotel, flyrejse og biludlejning i din helt egen personlige pakkerejse er rejsen til Wales kun et klik væk.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Wales?
Når du booker fly og hotel sammen gennem Expedia, er det ikke bare tid, du sparer – du kan også opnå en økonomisk besparelse. Det kan faktisk blive til en hel del! En pakkerejse til Wales gør det nemt at sammensætte den perfekte tur. Med 500+ flyselskaber verden over at vælge mellem bliver der ingen problemer med at finde flyrejser, der passer til dine planer. Derudover tilbyder vi 1.000.000+ overnatningssteder verden over, som du kan booke. Det er da noget af et udvalg, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer mere af verden inden for rækkevidde, uanset pengepungen.
Hvor skal jeg overnatte i Wales?
Det skorter ikke på gode steder at overnatte i Wales, herunder Cardiff. Denne destination huser velbesøgte seværdigheder, såsom Principality Stadium og Cardiff Slot. En anden mulighed er at tage til Swansea, hvor du finder Swansea Beach og Oystermouth Castle. Hvis der er tid til det, kan du jo rejse til begge disse destinationer.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Wales?
Hvis vi snakker overnatningssteder i Dyfed med god service, er det svært at slå The Strathmore og Beggars Reach Hotel. Hvis du også har planer om at udforske Gwynedd, kan du glæde dig til en solid nats søvn hos Hen Gapel eller Big House.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Wales på?
Der er travlt i Wales i . Hvis du ikke er så glad for store menneskemængder og foretrækker et mere roligt tempo, så er det måske bedre at booke turen til . Ville det være meget godt for dig at spare lidt på pengene? Nyd godt af muligheden for at finde et tilbud i måned. I måned er som regel det tidspunkt, hvor priserne bliver dyrere, og hotelpriserne ligger allerhøjest.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Wales?
Selvom ikke alle flyselskaber markedsfører deres priser tidligt, kan du som regel søge efter internationale flyrejser på Expedia op til et år frem. På dette tidspunkt kan du sikre dig nogle rigtig gode tilbud. Hvis du planlægger i sidste øjeblik, kan du dog stadig være heldig. Somme tider bliver billige priser tilgængelige et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Wales på Expedia?
Det kommer an på, hvilken form for tur du planlægger, Pakkerejser til Wales kan inkludere billeje, hoteller og flyrejser. Du kan sætte dem sammen, som du vil, for at finde en pakkerejse, der passer til din stil og dit budget. Du kan også tilføje aktiviteter og oplevelser, når du har booket, for at få endnu flere besparelser.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Wales?
Du kan opnå gode besparelser, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakkerejse. Og når du booker alt på én gang, gør det også planlægningen en del nemmere. Så hvorfor spilde din tid eller dine penge? Uanset om du er ved at arrangere en romantisk ferie for to eller en budgetvenlig tur med familien, kan du se nærmere på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Wales hos Expedia?
Ja, det kan du godt. Hos Expedia tilbyder vi 500+ partnerflyselskaber i hele verden, så du kan vælge det flyselskab, som passer bedst til dine rejsebehov.
Kan jeg rejse til Wales i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det ideelle sted at finde de nyeste oplysninger vedrørende karantænekrav og rejserestriktioner for Wales.