Billige flybilletter til Wales

Populære byer at besøge i Wales

Billigste flyrejser til Wales

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 256, kr for en enkeltbillet og 539, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Scandinavian Airlines
Iberia
Eurowings
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
KLM
Lufthansa
Scandinavian Airlines
KLM
Austrian Airlines

Rejse til Wales

Expedia tilbyder flyrejser til Wales, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Wales eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Wales på grund af COVID-19?
Vores kundeservice har vigtige oplysninger om afbestilling eller ændring af din flyrejse som følge af COVID-19. Det er også bedst at læse dit valgte flyselskabs vilkår og betingelser, før du booker dine flybilletter.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Wales?
Vi forstår, at rejsearrangementer kan ændre sig lynhurtigt, så det er altid en god idé at vælge en fleksibel billet med Expedia. Klik blot på feltet “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din budgetvenlige og fleksible flybillet til Wales er kun et par klik væk!
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Wales under COVID-19?
COVID-19 har udløst væsentlige ændringer i måden, vi rejser på. Hvis du planlægger at tage en tur til Wales, kan de følgende tips hjælpe dig med at håndtere de nye udfordringer og regler:

  • Læs de regler, der gælder for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af den lokale situation kan du muligvis ikke rejse, så sørg for at tjekke på forhånd.
  • Ifølge kravene skal du have et mundbind på i lufthavnen, også under helbredsundersøgelser. Du skal være forberedt på at justere dit mundbind, når lufthavnspersonalet beder dig om det, så din identitet kan bekræftes.
  • I stedet for at aflevere dit boardingkort til lufthavnspersonalet skal du selv placere det foran læseren. Hold det derefter op til kontrol.
  • Du kan nu medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du skal dog tage den ud til kontrol.
  • Placer dine personlige ejendele (for eksempel nøgler, telefon og pung) i din håndbagage i stedet for bakkerne for at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen.
  • Tag eventuelle madvarer op før sikkerhedskontrollen. Når du placerer dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at sikkerhedspersonalet skal kontrollere og røre ved dine ejendele.

Hvor finder jeg billige billetter til Wales?
En af de nemmeste måder at finde budgetvenlige billetter til Wales på er at være fleksibel med dine datoer. Søg efter din flyrejse, og klik derefter på “Fleksible datoer” i toppen af søgeresultaterne. Her får du vist de laveste priser for dagene før og efter. Den laveste pris for en flyrejse til Wales i løbet af de sidste syv dage var 539, kr. Hvis du sørger for at være ude i god tid, kan du som regel få endnu større besparelser.
Hvor meget koster en flyrejse til Wales?
I løbet af de sidste syv dage kostede en returflybillet til Wales kun fra 539, kr, mens den højeste pris lå på 1.339, kr. Enkeltbilletter fra København (CPH) i samme periode kunne bookes for kun 256, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Wales?
Den største lufthavn i Wales er Cardiff (CWL-Cardiff Intl.). Få gang i dit eventyr ved at reservere plads på et af de 390 månedlige fly til denne destination.
Hvor meget koster en flybillet til Wales?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til Wales mellem 539, kr og 1.339, kr. Priserne stiger typisk, efterhånden som rejsedatoen nærmer sig, så få fingrene i et godt tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Wales?
Det mest budgetvenlige tidspunkt at finde en tur til Wales på er Januar, hvorimod priserne stiger en del i sommermånederne og under højtider. Undgå disse perioder, hvis du rejser på et stramt budget.
Hvad er de bedste oplevelser i Wales?

  • Med så mange ting at udforske i Cardiff kommer det næppe som en overraskelse, at de fleste rejsende starter deres rejse til Wales i denne hektiske by. Brug den første tid på at besøge fremtrædende seværdigheder som Principality Stadium, inden du fortsætter videre til nogle af byens mindre kendte attraktioner.
  • Når det er tid til at planlægge din tur, bør du have in mente, at Cardiff byder på kystklima. Tag et kig på den lokale vejrudsigt, inden du pakker, så du har en idé om, hvad du kan forvente.
  • Hvis du er i humør til at se mere af regionen, kan du sætte dig bag rattet i en praktisk udlejningsbil og fortsætte videre til Swansea. Denne by ligger omkring 55 km vest for Cardiff og rummer også flere spændende seværdigheder, heriblandt Three Cliffs Bay Beach.

Hvad er det bedste tidspunkt at rejse til Wales på?
Hvis du ønsker at opleve den mest folkerige by i Wales, når den er på sit livligste, kan du sætte kurs mod Cardiff i løbet af . Ligesom de fleste destinationer på den nordlige halvkugle starter sommeren den 20. Juni med en temperatur mellem 53Fº (12Cº) og 66Fº (19Cº).

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Wales på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Wales.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Wales med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Wales. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Wales!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Wales under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Wales tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Wales, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.