Blackpool

Rejseguide
Blackpool Pleasure Beach som omfatter forlystelser
Tag på en rejse til Blackpool, der af mange betragtes som den mest populære ferieby i Storbritannien og byder på masser af sjove og eventyrlige oplevelser.

Under et weekendophold i Blackpool kan du vælge mellem en lang række forskellige indkvarteringstyper, der passer til enhver smag og pengepung. Du kan bl.a.gæstehuse, Bed & Breakfasts og lejligheder med egne køkkenfaciliteter.

Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du tage en tur op i det 158meter høje Blackpool Tower eller få et adrenalinsus i Blackpool Pleasure Beach, hvor du kan prøve den højeste rutsjebane i Storbritannien, "the Big One". Der er masser af spændende oplevelser for hele familien og også et traditionelt tivoli.

Hvis du trænger til lidt fred og ro, kan du nyde Blackpools rolige tilbud ved at gå en tur på den nyrenoverede South Promenade. Se moderne kunst af popkunstneren SirPeter Blake og den største, glitrende spejlkuppel i verden i Great Promenade Show.

De fantastiske Winter Gardens har et enestående program med begivenheder, som du bare ikke må gå glip af, lige fra den prisvindende West End til koncerter med store navne samt Blackpool Grand Theatre. Teateret har masser af karakter og liv og tilbyder forestillinger til alle aldersgrupper.

Hvis du rejser til Blackpool om efteråret, må du ikke gå glip af den verdensberømte Blackpool Illuminations, hvor en 10kilometer lang promenadestrækning bliver til en glitrende lysfestival. De mange lysinstallationer er populære hos både store og små.

Udforsk amtet Lancashire

Du kan passende bruge Blackpool som udgangspunkt for dine oplevelser i af resten af Lancashire. Området er ikke blot populært for sine strande, men også for sine smukke naturoplevelser, så du kan opleve det bedste af begge verdener.

Hvis du elsker museumsoplevelser, bliver du ikke skuffet i Lancashire. Besøg Queen Street Mill Textile Museum, og oplev den sidste dampdrevne vævemølle fra det 19.århundrede. Museet afspejler livet dengang, hvor bomuld var Lancashire bys største indtægtskilde.

Keighley Bus Museum i Burnley er også et besøg værd. En blanding af fuldt restaurerede busser og andre på forskellige stadier af restaurering giver et godt indblik i bussernes historie i begyndelsen af det 19århundrede i England.

Besøg Preston i nærheden

Harris Museum og Kunstgalleri i centrum af Preston er berømt for sine meget usædvanlige og ambitiøse udstillinger, der altid har fokus på publikum. Hvis du elsker kunst, skal du besøge museet og opleve den aktuelle udstilling.

Forest of Bowland er et meget naturskønt område, hvor du har en perfekt mulighed for at tage en pause fra livet i storbyen og i stedet opleve den smukke natur. I Forest of Bowland kan du komme helt tæt på naturen og se nogle interessante dyr.

Blackburn byder på unikke shoppingmuligheder med moderne modebutikker, der står i kontrast til de traditionelle Lancashire-markeder, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer og meget mere.

Hvor kan jeg overnatte i Blackpool

Norbreck Castle Hotel
Norbreck Castle Hotel
3 out of 5
Queens Promenade, Blackpool, England
Prisen er 277 kr. pr. nat fra 4. jun. til 5. jun.
277 kr.
pr. nat
4. jun. – 5. jun.
Overnat på dette hotel ved stranden i Blackpool, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 barer/lounger og morgenmad. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
5,8/10 (1.010 anmeldelser)
"bit dated,but clean ro,oms and friendly staff,tram yards away,minute walk to beach.."

Anmeldelse fra 1. jun. 2023

Norbreck Castle Hotel
Hampton by Hilton Blackpool
Hampton by Hilton Blackpool
3.5 out of 5
595 New South Promenade, Blackpool, England
Prisen er 623 kr. pr. nat fra 22. jun. til 23. jun.
623 kr.
pr. nat
22. jun. – 23. jun.
Overnat på dette hotel ved stranden i Blackpool, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og ved stranden. Vores gæster fremhæver især ...
9/10 Wonderful! (1.011 anmeldelser)
"amazing.. my kids love it.. surely we are booking to hamptons on the next adventure."

Anmeldelse fra 2. jun. 2023

Hampton by Hilton Blackpool
The Imperial Hotel
The Imperial Hotel
4 out of 5
North Promenade, Blackpool, England
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 468 kr. pr. nat fra 8. jun. til 9. jun.
468 kr.
pr. nat
8. jun. – 9. jun.
Overnat på dette hotel ved stranden i Blackpool, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster fremhæver ...
8,2/10 Very Good! (1.002 anmeldelser)
"The location and hotel is amazing"

Anmeldelse fra 31. maj 2023

The Imperial Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Stay With Empire - Charles Street
Stay With Empire - Charles Street
3 out of 5
6 Charles Street, Blackpool, England
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Blackpool. Nyd godt af gratis Wi-Fi. De populære seværdigheder Blackpool Pleasure Beach og Mecca Bingo ligger i nærheden. ...
5/10 (23 anmeldelser)
Good
"Was a really good stay"

Anmeldelse fra 18. maj 2023

Stay With Empire - Charles Street
Stay With Empire- Dickson Road
Stay With Empire- Dickson Road
2 out of 5
203 Dickson Road, Blackpool, England
Overnat i denne lejlighed i Blackpool. Nyd godt af gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære seværdigheder Blackpool Pleasure Beach og Gynn Pladsen ligger ...
5,2/10 (37 anmeldelser)
Hidden gem
"Check in was simple, received a text message 15 minutes before given check in time with clear instructions. We were in the basement flat (could have been noted on the booking). Had to go through property and out of the back to reach it. Outside light was not working so had to use torch on phone to ..."

Anmeldelse fra 27. nov. 2022

Stay With Empire- Dickson Road
Granada Apartments
Granada Apartments
3 out of 5
240 Queen's Promenade, Blackpool, England
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Blackpool. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især Wi-Fi-forbindelsen ...
9,4/10 Exceptional! (52 anmeldelser)
"Lovely atmosphere and very family friendly Manager came round with ice cream too!"

Anmeldelse fra 1. maj 2023

Granada Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Blackpool