Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Blackpool

Se alle 7 aktiviteter i Greater Manchester

Blackpool-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Blackpool har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Blackpool kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Blackpool med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Blackpool

Hvis du planlægger en tur til Blackpool hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Blackpool.

At lede efter aktiviteter i Blackpool kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Blackpools lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Blackpools seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Blackpool for enhver smag

Blackpool har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Blackpool som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Blackpool.

Blackpool er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Blackpool og sørge for at din oplevelse af Blackpool og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Blackpool der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Blackpool

South Shore

South Shore er kendt for sine skønne strande. Tag dig tid til at udforske seværdigheder i området som Blackpool Pleasure Beach og Sandcastle Waterpark.

Venlige menneskerKasinoerStrande

North Shore

Det fantastiske natteliv og den smukke havudsigt er blot nogle af højdepunkterne i North Shore. Læg vejen forbi North Pier eller Blackpool Centralbibliotek, mens du udforsker området.

Venlige menneskerFamilievenligtStrande

Blackpool Rådhus

Blackpool Rådhus er kendt for sine teatre, og du kan besøge populære seværdigheder som Blackpool Tower og Blackpool Central Pier.

ForlystelsesparkerUnderholdningSandstrande