COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Blackpool 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Blackpool med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Blackpool. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Besøg Blackpool

Søg efter de bedste steder og områder i Blackpool, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Blackpool

Mest populære hoteller i Blackpool

Big Blue Hotel
Big Blue Hotel
4 out of 5
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.262 pr. nat fra 1. sep. til 1. sep.
4.6/5Wonderful! (960 anmeldelser)
Dejlig komfortabelt hotel
"Dejlig komfortabelt hotel. Godt wifi."

Anmeldelse fra 29. okt. 2016

Big Blue Hotel
Forshaws Hotel
Forshaws Hotel
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 518 pr. nat fra 16. aug. til 16. aug.
4.3/5Excellent! (9 anmeldelser)
"Great hotel for a weekend in Blackpool. Great location on the sea front, clean, and friendly staff. Only downside was the noise at night (but that’s to be expected at the sea front with bars) and the air con wasn’t working. All in all, definitely recommend."

Anmeldelse fra 27. jul. 2021

Forshaws Hotel
The Grand Hotel Blackpool
The Grand Hotel Blackpool
4 out of 5
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 513 pr. nat fra 8. aug. til 8. aug.
3.5/5Good! (964 anmeldelser)
No go hotel
"Hotellet har tre navne. Nedslidt og fuldstændig overpriser på overnatningen. Vi bad ondt bedre værelse, fik et værelse som var større men stadig dårlig kvalitet. Meget dårlig oplevelse."

Anmeldelse fra 1. aug. 2018

The Grand Hotel Blackpool
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Blackpool

Strandferie i Blackpool

Uanset om du skal afsted alene eller sammen med hele familien, finder du masser af ro og afslapning på en ferie i Blackpool. Kig efter smukke skaller, eller find en plads ved vandet for at beundre den smukke udsigt. Hvad enten du vælger, vil en rejse til Blackpool uden tvivl være uforglemmelig. Blackpool Beach, der ligger 0,9 km fra centrum, er et praktisk valg. Mange rejsende booker også pakkerejser til Blackpool, som er tættere på Central Beach, der er en anden smuk strand.

Godt at vide om Blackpool

  • Tjek ind på et af vores strandhoteller i Blackpool, og nyd godt af det bedste ved denne destination. Gå en tur ved kysten, og tag dig tid til at beundre den smukke solnedgang lige uden for overnatningsstedet.
  • Se nærmere på Blackpool FC Hotel og The Imperial Hotel. Disse populære hoteller er måske perfekte til dit ophold i Blackpool.
  • Vores side med oplevelser i Blackpool er et godt sted at kigge efter spændende oplevelser. Selvfølgelig er det svært at overgå de lokales insiderviden. Med et indbyggertal på 239.400 i Blackpool er vi sikre på, at du vil møde et par venlige sjæle, der er villige til at give dig nogle tips.
  • Du må ikke forlade stedet, før du har set Blackpool Pleasure Beach, Blackpool Tower og Sandcastle Waterpark. Takket være de penge du sparer gennem vores tilbud på rejser til Blackpool, kan du se flere store attraktioner som disse.

Ofte stillede spørgsmål