Bournemouth

Rejseguide
Durdle Door som viser barsk kystlinje, en solnedgang og en stenstrand
Bournemouth er et af Englands mest populære strandresorter med alt fra gyldne strande og victoriansk arkitektur til prisvindende haver og et pulserende natteliv.

På en rejse til Bournemouth på storbyferie, der er indbegrebet af en klassisk engelsk strandby, kan du opleve den bugtende kystlinje, en storslået victoriansk arkitektur og et sprudlende natteliv. Indtil begyndelsen af 1800-tallet var Bournemouth blot et øde hedeområde, der primært blev brugt af fiskere og smuglere. Mange rejser til Bournemouth i dag på endagsture, weekendophold, familieferier og for at holde polterabend.

Bournemouths omdrejningspunkt er den 11 kilometer lange sandstrækning Bournemouth Beach, der strækker sig langs Englands sydlige kyst. Gå en tur på strandpromenaden, hvor du finder caféer, barer og grillpladser. Bemærk de farverige badehuse, der er symboler på en engelsk tradition, som tog sit udspring i Bournemouth i begyndelsen af 1900-tallet. Du kan leje liggestole og vandsportsudstyr, herunder kajakker, surfbrætter og jetski.

Gå en tur til Boscombe Pier, som er en stor mole fra det 19. århundrede, hvorfra der er en imponerende udsigt over kysten. Aktivitetsparken Coastal Activity Park med over 30 strand- og vandaktiviteter er også et besøg værd. Eller hvad med at sejle en tur til Brownsea Island, hvor du kan opleve truede dyrearter?

Du kan også udforske de 809 hektar parker i byens centrum og omegn. Gå en tur gennem de maleriske Lower Gardens, der er anlagt i victoriansk stil. Her kan du høre gratis koncerter fra musiktribunen eller spille en omgang minigolf. Eller oplev byen og stranden i fugleperspektiv fra Bournemouth Balloon. I det uspolerede parkområde Central Gardens fører stierne dig forbi farvestrålende rosenbede og rododendroner. Og i Upper Gardens kan du opleve asiatiske, amerikanske og europæiske træer.

Bournemouth byder også på en overflod af indendørs seværdigheder. Se hundredvis af havdyr i Oceanarium. Nærstuder 1800-tallets kunst på Russell-Cotes Art Gallery and Museum. På Pavilion Theatre kan du opleve koncerter, musicals, ballet og opera. Besøg kirken St. Peter's Church, hvor du finder Mary Shelleys grav. Hun skrev fortællingen om Frankenstein.

Nyd også Bournemouths berømte restauranter og natteliv. Vælg blandt mere end 250 restauranter, barer og natklubber, hvoraf mange har til huse i gamle victorianske bygninger i byens stort set bilfri centrum.

Bournemouth ligger kun 2 timers kørsel fra London, og du kommer nemt dertil med tog, bus eller i en lejet bil. Kom om sommeren for at opleve festivaler, dyrke vandsport og nyde solen eller om vinteren, hvor du kan gå lange ture langs den næsten øde strand.

Hvor kan jeg overnatte i Bournemouth

Royal Bath Hotel & Spa Bournemouth
Royal Bath Hotel & Spa Bournemouth
4 out of 5
Bath Road, Bournemouth, England, BH1 2EW
Prisen er 294, kr pr. nat fra 28. mar. til 29. mar.
294, kr
pr. nat
28. mar. – 29. mar.
Overnat på dette hotel med spa i Bournemouth, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 restauranter og 2 barer/lounger. Vores gæster fremhæver især baren ...
6/10 (1.013 anmeldelser)
"It is the largest, most beautiful and even cheapest hotel I have ever stayed in! Very pleased!"

Anmeldelse fra 20. mar. 2023

Royal Bath Hotel & Spa Bournemouth
The Trouville Hotel
The Trouville Hotel
3 out of 5
5-7 Priory Road, Dorset, Bournemouth, England, BH2 5DH
Prisen er 422, kr pr. nat fra 27. mar. til 28. mar.
422, kr
pr. nat
27. mar. – 28. mar.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Bournemouth. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og poolen i ...
7,4/10 Good! (685 anmeldelser)
Dårlig oplevelse
"Ekstremt dårlig oplevelse. Blev tildelt et værelse hvor der vsr 40 g. Celcius, en seng der næste gik i stykker når man vendte sig i sengen og madrassen var overhovedet ikke brugbar. ELENDIG MADRAS. Kl. 03.00 blev det for meget for mig og bad om at blive flyttet til et andet værelse med normal menneskelig ..."

Anmeldelse fra 3. mar. 2022

The Trouville Hotel
Hilton Bournemouth
Hilton Bournemouth
4 out of 5
Terrace Road, Bournemouth, England, BH2 5EL
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 788, kr pr. nat fra 2. apr. til 3. apr.
788, kr
pr. nat
2. apr. – 3. apr.
Overnat på dette hotel med spa i Bournemouth, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 barer/lounger og spa med fuld service. Vores gæster fremhæver især ...
8,4/10 Very Good! (898 anmeldelser)
"Rigtig god beliggenhed"

Anmeldelse fra 19. mar. 2018

Hilton Bournemouth
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Holiday Home With Hot Tub & Sauna
Holiday Home With Hot Tub & Sauna
4 out of 5
Bournemouth, England
Overnat i denne feriebolig med spa i Bournemouth, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og private spabade. De populære seværdigheder ...
9,4/10 Exceptional! (3 anmeldelser)
"What the full holiday with my kids thanks guys"

Anmeldelse fra 26. jan. 2023

Holiday Home With Hot Tub & Sauna
Iona Holiday Flat
Iona Holiday Flat
3 out of 5
Flat 1 Iona, 71 Sea Road, Bournemouth, England, BH5 1BG
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Bournemouth. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et tv og kabel-tv. De populære seværdigheder Boscombe Pier og O2 Academy Bournemouth ...
Iona Holiday Flat
Stunning two Bedroom Seaside Apartment
Stunning two Bedroom Seaside Apartment
3.5 out of 5
Bournemouth, England
Overnat i denne lejlighed med 3,5 stjerner i Bournemouth. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en balkon. De populære seværdigheder Southbourne Beach ...
Stunning two Bedroom Seaside Apartment
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Bournemouth