Billige flybilletter til Bournemouth

Om Bournemouth

Expedia-flyrejser til Bournemouth

Hvis du er på udkig efter fly til Bournemouth, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Bournemouth og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Bournemouth med et hotelophold.

Afbudsrejser til Bournemouth giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Bournemouth - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Bournemouth, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Bournemouth hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Bournemouth?
Hvis du flyver dertil, behøver du ikke vælge, hvilken lufthavn du skal gå efter. Bournemouth har nemlig kun en af slagsen – Bournemouth (BOH-Bournemouth Intl.).
Hvor langt er der til BOH fra Bournemouth?
BOH er kun en kort tur med taxa fra alle seværdighederne i Bournemouth midtby. Du finder lufthavnen 7 km fra bykernen.
Kan jeg flyve til Bournemouth i øjeblikket?
Tjek vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger om eventuelle rejserestriktioner for Bournemouth, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Bournemouth?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Bournemouth, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Bournemouth med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Bournemouth, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Bournemouth?
Besøgende, der tager til Bournemouth, kan vælge at ankomme til to store lufthavne. SOU ligger 45 km fra midtbyen, mens BOH ligger 7 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Bournemouth?
I alt findes der 8 luftfartsselskaber, der flyver til Bournemouth fra 36 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Bournemouth?
Blue Islands har mange afgange til Bournemouth. Den mest populære måde at komme dertil på er ved at stige ombord på et fly fra Blue Islands med afgang fra Vale.
Hvor mange direkte fly er der til Bournemouth?
Er du ved at planlægge en fantastisk tur til Bournemouth? Med omkring 228 direkte fly om ugen er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Bournemouth fra?
Rejsende flyver ofte fra Trinity, Vale og St. Peter Port, når de skal til Bournemouth.
Hvor lang tid tager det at flyve til Bournemouth Lufthavn?
Hvis du skal flyve til Bournemouth fra Trinity, kan du se frem til en rejsetid på 1 time og 7 minutter. Hvis afrejsen går fra Vale, kan du forvente at skulle sidde i flyveren i 45 minutter. Fra St. Peter Port tager det rundt regnet 45 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Bournemouth?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der altid finder fantastisk billige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Vil du gerne vide, hvad deres hemmelighed er? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Priser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem ikke at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til med det samme at købe dine flybilletter, hvis du ser et godt tilbud. Med et par tricks i ærmet og lidt held er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Bournemouth?
Vi har her samlet en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen til en behagelig oplevelse. Følg vores råd og tips, så du kan stæse igennem lufthavnskontrollen og nyde Bournemouth, inden du får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyvetur kan sagtens være en behagelig oplevelse, hvis du sørger for at pakke det rette udstyr. Først og fremmest kunne det være basale toiletartikler, såsom læbepomade og håndcreme, et par rene strømper og en god bog. Desuden bør du næsten sikre lidt plads i din taske til din telefon, table og oplader, eventuelle medikamenter og muligvis også en pude. Sidst, men ikke mindst, må du ikke glemme at medbringe dit pas, rejsedokumenter og lidt kontanter.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er en schweizerkniv, der ligger skjult i et sted i din kabinetaske. Andre forbudte genstande omfatter brændbare og eksplosive stoffer som spraydåser og fyrværkeri samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være noget så simpelt som dit valg af tøj. Forbered dig på forskellige temperaturer ved at gå efter flere lag. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Klipklappere og højhælede sko er bedre at lade blive i kufferten. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Muligvis har du hørt om DVT eller dyb venetrombose, blodpropper i benene forårsaget af manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis masser at gøre for at mindske risikoen. Ifør dig rejsestrømper, sørg for at drikke nok vand, og hold dine fødder og ben i gang. Gå en runde i kabinen, eller lav nogle øvelser i flysædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Bournemouth?
Svaret er enkelt – vær forberedt. Vi har samlet nogle praktiske råd til at komme let gennem sikkerhedskontrollen. Bournemouth kan godt gøre sig klar:

  • Sikkerhedspersonalet skal som det første sikre sig, at du har et pas, som er gyldigt, og et boardingkort, inden du kan komme videre. Sørg derfor for at have dem i nærheden.
  • Derefter skal du og din håndbagage igennem en scanning. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at reagere. Personlige ejendele som bælte, jakke og hovedtelefoner skal gennem maskinen.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden nogle minutter. Din bærbare computer, telefon og andet elektronisk udstyr skal også en tur gennem scanneren.
  • Væsker, såsom tandpasta eller parfume, som du vil have med ombord, skal være i beholdere på under 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det kan godt være, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en god idé at iføre dig lette gummisko.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande eller lommeknive i din kabinebagage. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal de i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Bournemouth
Destinationslufthavn
Bournemouth
Destinationslufthavnens IATA-kode
SOU