Nottingham

Rejseguide
Nottingham og byder på et slot og historiske bygningsværker
På din rejse til Nottingham, som har spillet en stor rolle i såvel britisk industri som folklore, kan du dykke ned i legenden om Robin Hood og opdage spændende forbindelser til Batman.

Nottingham er en historisk by, som er omringet af grønne forstæder og skove. Udover sin forbindelse til Robin Hood er byen også kendt for sit store universitet, parkområde og sin fortid som blondeproducent. Du kan spore byens evolution gennem middelalderlige slotte, victorianske pakhuse og moderne kunstmuseer.

Start din opdagelsesrejse på Galleries of Justice Museum. Her kan du tilmelde dig en rundvisning i de tidligere retssale, politistationen og fængslet med skuespillere i kostumer. Hør de rædselsvækkende historier om fængslernes afstraffelsesmetoder.

Museet ligger i området omkring Lace Market i det centrale Nottingham - blondeproduktionens centrum i 1800-tallet. Nyd synet af den høje victorianske bygning i røde mursten, der fungerede som pakhus under blondernes storhedstid. Dette område kan også prale af Nottingham Contemporary, som er et elegant museum for moderne kunst med midlertidige udstillinger, der lægger op til diskussion om den morderne verden.

Ikke langt derfra ligger St. Mary’s Church, som byder på imponerende mosaikvinduer og bronzeindgraveringer i porten. Går du 10 minutter mod vest, kommer du til Nottingham Castle, som står på en bakketop under navnet Castle Rock. I dette slot fra 1600-tallet kan du finde et museum, som både indeholder historiske relikvier og et kunstgalleri.

Tag en tur ned i City of Caves, og udforsk Nottinghams underjordiske gange. Nyd en pint på den historiske pub Ye Olde Trip to Jerusalem, som er en af landets ældste. Vest for byens centrum ligger herskabsvillaen Wollaton Hall, som figurerede i Batman-filmen The Dark Knight Rises fra 2012.

Nottingham ligger ca. 25 minutters kørsel fra East Midlands Lufthavn, men du kan også tage toget fra St. Pancras International i London på under 2 timer, når du rejser til Nottingham. Brug byens velfungerende net af sporvogne og busser til at komme rundt.

Legender fra middelalderen, moderne restauranter, butikker og kunstmuseer gør denne by unik og dynamisk.

Hvor kan jeg overnatte i Nottingham

Leonardo Hotel Nottingham - Formerly Jurys Inn
Leonardo Hotel Nottingham - Formerly Jurys Inn
4 out of 5
Waterfront Plaza, Station Street, Nottingham, England, NG2 3BJ
Prisen er 418, kr pr. nat fra 9. apr. til 10. apr.
418, kr
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
Overnat på dette hotel med miljøvenlig profil i Nottingham, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver især ...
8,6/10 Excellent! (1.004 anmeldelser)
Good but has been better
"My 3. time staying at Jurys Inn and not realy up to par as the other years but thinking Covid is to blame for some of it."

Anmeldelse fra 7. dec. 2021

Leonardo Hotel Nottingham - Formerly Jurys Inn
The Orchard Hotel & Restaurant
The Orchard Hotel & Restaurant
4 out of 5
Beeston Lane, University Park, The University of Nottingham, Nottingham, England, NG7 2RJ
Prisen er 833, kr pr. nat fra 2. apr. til 3. apr.
833, kr
pr. nat
2. apr. – 3. apr.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Nottingham, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en tagterrasse. Vores gæster ...
8,6/10 Excellent! (990 anmeldelser)
Hotel i grønt område
"Okay hotel nær uni. Der var ingen Wi-Fi undtagen i receptions området."

Anmeldelse fra 19. okt. 2021

The Orchard Hotel & Restaurant
Village Hotel Nottingham
Village Hotel Nottingham
3.5 out of 5
Brailsford Way, Chilwell, Nottingham, England, NG9 6DL
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 608, kr pr. nat fra 6. apr. til 7. apr.
608, kr
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Nottingham, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver ...
7,6/10 Good! (997 anmeldelser)
"Nice hotel, but very noicy from the hall way."

Anmeldelse fra 22. sep. 2018

Village Hotel Nottingham
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Roomzzz Nottingham City
Roomzzz Nottingham City
4 out of 5
Stanley Place, Talbot Street, Nottingham, England, NG1 5GS
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Nottingham, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og en døgnåben ...
9,2/10 Wonderful! (690 anmeldelser)
Dejlig hotel lejlighed
"Dejlig sted, tæt på centrum og alligevel meget stille."

Anmeldelse fra 4. aug. 2019

Roomzzz Nottingham City
River Rooms Nottingham
River Rooms Nottingham
3.5 out of 5
4-6 Radcliffe Road, West Bridgford, Nottingham, England, NG2 5FW
Overnat i denne lejlighed med 3,5 stjerner i Nottingham. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en computerstation. De populære seværdigheder City Ground ...
8/10 Very Good! (116 anmeldelser)
"Nice little place. Great location. Good value for money."

Anmeldelse fra 24. okt. 2022

River Rooms Nottingham
16 Pilcher Gate
16 Pilcher Gate
4 out of 5
16 Pilcher Gate, The Lace Market, Nottingham, England, NG1 1QE
Overnat i denne lejlighed med forretningsvenlig profil i Nottingham, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder ...
8,8/10 Excellent! (21 anmeldelser)
Would Stay Again
"As expected."

Anmeldelse fra 19. dec. 2022

16 Pilcher Gate
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Nottingham