Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

WindsorStorbritannien

Gourmet restauranter, historiske seværdigheder og populære seværdigheder som Windsor Castle og Legoland Windsor – du finder det hele i Windsor.

Mindre end 30 kilometer fra det vestlige London ligger Windsor omgivet af idylliske landskaber i amtet Berkshire, som er et oplagt mål for en endagstur fra London. Tag på et pragtfuldt weekendophold i Windsor, der ligger idyllisk ved floden Themsen. Byen byder på masser af shoppingmuligheder, restauranter og naturligvis Windsor Castle, den engelske dronnings officielle residens. Det siges, at det er det største og ældste beboede slot i verden.

Når du rejser til Windsor og Berkshire-området, kan du benytte dig af snart sagt enhver tænkelig indkvarteringsform, både indendørs, udendørs og endda på både, så her er virkelig gode muligheder for at arrangere en helt unik og personlig ferie.

Windsor Castle kan uden at overdrive beskrives som en seværdighed, man bare skal opleve under en tur til England, og derfor bør byen Windsor også stå højt på din liste over udflugtsmål under din ferie. Så snart du går gennem porten til slottet, vil du forstå, hvorfor det er her, dronning Elizabeth føler sig hjemme. Slottet er smukt og prægtigt, og du kan deltage i en rundvisning, hvor du kan blive klogere på dette royale hjems historie.

Hvis du har børn med på ferie, vil de elske et besøg i den fascinerende butik Fudge Kitchen. Her demonstrerer underholdende eksperter, hvordan man fremstiller fudge, som er en form for karamel. Det er en sjov og anderledes oplevelse for hele familien.

Du bør også afsætte tid til at udforske resten af Berkshire. Ascot er kendt for sin berømte galopbane, der hvert år tiltrækker tusindvis af besøgende. Hvis du kan lide hestevæddeløb, kan du derfor med fordel planlægge din tur til Windsor ud fra løbskalenderen, så du kan opleve Ascot i al sin pragt på en løbsdag.

Den nærliggende Thorpe Park er en af de mest populære forlystelsesparker i England og er derfor endnu en god grund til at tage familien med på en ferietur til Windsor. Med sit udvalg af rutsjebaner for de frygtløse og mere fredelige forlystelser er der noget for ethvert familiemedlem uanset alder.

Hvis du er vild med herregårde, vil det udsøgte Highclere Slot ikke skuffe dig – det er her, den populære tv-serie Downton Abbey foregår. Du kan tilbringe en hyggelig eftermiddag med at gå på opdagelse i slottet og de hyggelige slotshaver.

Eton er en anden berømt by ved Themsen i Berkshire. Dens spændende historie og de flotte omgivelser gør den også et besøg værd. Mens du er her, skal du naturligvis kigge forbi den berømte kostskole Eton College. Du kan deltage i en rundvisning, hvor du kan høre om den unikke bygnings historie og om tidligere elever, som siden er blevet berømte personligheder.

I den vestligste del af Berkshire ligger den charmerende købstad Hungerford ved Kennet & Avon Canal. Byen ligger idyllisk midt i de maleriske landskaber og er fyldt med hyggelige og gæstfri pubber, der nemt kan lokke dig til at tilbringe et par timer her. Ud over antikvitetsforretninger og markeder kan byen prale med en række butikker, der sælger unikt kunsthåndværk. Her kan du finde din helt egen souvenir fra dit ferieophold i Berkshire.

Her kan du overnatte i Windsor

St. Georges Chapel som omfatter historiske bygningsværker såvel som en lille gruppe mennesker

Windsor City Centre

De gode barer og den smukke udsigt til floden står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Windsor City Centre. En tur til Windsor Castle eller Windsor Royal Shopping Centre kan eventuelt fuldende dit ophold.

Windsor City Centre

Mest populære hoteller i Windsor

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Macdonald Windsor Hotel
Macdonald Windsor Hotel
4 out of 5

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Windsor City Centre kun få skridt fra Windsor Parish Church og Windsor Castle. Derudover ligger Legoland Windsor ...

4.6/5Wonderful! (1,166 anmeldelser)

"Excellent location, clean, comfortable and modern. Good breakfast available for fee. Disappointed had to be charged to stay 1 more hour during our wait for taxi service to airport, but other than that everything great."…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Macdonald Windsor Hotel
The Winning Post
The Winning Post
4 out of 5

Denne kro ligger i Windsor, kun 5 km fra Bird Hills Golf Centre, Bracknell & Wokingham College og Lavender Park. Derudover ligger Legoland Windsor og Ascot Racecourse ...

4.6/5Exceptional! (84 anmeldelser)

"It was a really nice welcoming ,cosy , county pub. Staff were friendly and helpful and rooms clean and oldy Worldy which we like in a country pub . Good choice of breakfast and well cooked . Overall we had a very pleasing stay . Definitely return for a stay and evening out ."…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2019

The Winning Post
Clarion Collection Harte & Garter Hotel & Spa
Clarion Collection Harte & Garter Hotel & Spa
4 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 824 pr. nat

Dette hotel ligger i Windsor City Centre, kun få skridt fra Windsor Castle, Windsor Parish Church og Windsor Royal Shopping Centre. Derudover ligger Windsor ...

3.8/5Good! (659 anmeldelser)

"Dejligt stort værelse. Lidt hård seng . Elevator fungerede kun til 2.sal. Nøglekort fungerede ikke sidste dag, så vi fik nyt. Men småting. Et rigtig hyggeligt hotel og dejligt værelse. Beliggenhed helt perfekt. Hvis turen går til Windsor igen, vil vi helt sikkert gerne bo på dette hotel igen."…"

Anmeldelse fra 20. nov. 2018

Clarion Collection Harte & Garter Hotel & Spa

Populære steder at besøge i Windsor

Windsor Castle
Billede af Windsor Castle

Windsor Castle

4/5(30 anmeldelser)

Lær mere om historien bag Windsor Castle, som er et af de mest populære monumenter i Windsor. Deltag i sportsaktiviteter, eller gå på rov i udvalget af udsøgte spisesteder, mens du alligevel er på stedet.

Legoland Windsor
Billede af Legoland Windsor

Legoland Windsor

3.5/5(5 anmeldelser)

Nyd de sjove forlystelser i Legoland Windsor, og se, hvorfor folk er ellevilde med denne forlystelsespark i Windsor. Stedet er populært for sin flodbred, som du kan kigge forbi, eller du kan prøve aktiviteter som golf.

Windsor Racecourse
Billede af Windsor Racecourse

Windsor Racecourse

Gå til et event i Windsor Racecourse, og foretag andre aktiviteter i Windsor såsom golf. Stedet er berømt for sin flodbred samt sit udvalg af barer.

Windsor Great Park
Billede af Windsor Great Park

Windsor Great Park

Drag nytte af det smukke, grønne område ved Windsor Great Park, og nyd golf i Windsor. Deltag i sportsaktiviteter, eller gå på rov i udvalget af udsøgte spisesteder, mens du alligevel er på stedet.

Dorney Lake
Billede af Dorney Lake

Dorney Lake

Gå til et event i Dorney Lake, og foretag andre aktiviteter i Windsor såsom golf. Stedet er vellidt og kendt for sin flodbred, som du kan udforske på din tur, eller du kan nyde udvalget af udsøgte spisesteder.

Windsor Bridge
Billede af Windsor Bridge

Windsor Bridge

Lær mere om historien i Windsor, hvis du kigger forbi Windsor Bridge. Deltag i sportsaktiviteter, eller gå på rov i udvalget af barer, mens du alligevel er på stedet.

De mest populære oplevelser i Windsor

Den originale hop-på-hop-af-bustur i Windsor
Billede af Den originale hop-på-hop-af-bustur i Windsor

Den originale hop-på-hop-af-bustur i Windsor

DKK 125
pr. voksen
Hard Rock Cafe London Spisning med prioriteret siddepladser
Billede af Hard Rock Cafe London Spisning med prioriteret siddepladser

Hard Rock Cafe London Spisning med prioriteret siddepladser

Anbefales af 90% af rejsende
DKK 211
pr. voksen
London Pass®: Adgang til mere end 80 ture og seværdigheder
Billede af London Pass®: Adgang til mere end 80 ture og seværdigheder

London Pass®: Adgang til mere end 80 ture og seværdigheder

Anbefales af 72% af rejsende
DKK 659
pr. voksen
Se London på en aftentur med bus
Billede af Se London på en aftentur med bus

Se London på en aftentur med bus

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 200
pr. voksen
Sightseeingtur i London med hop-på-hop-af-bus
Billede af Sightseeingtur i London med hop-på-hop-af-bus

Sightseeingtur i London med hop-på-hop-af-bus

DKK 208
pr. voksen
Eftermiddagste på Milestone Hotel
Billede af Eftermiddagste på Milestone Hotel

Eftermiddagste på Milestone Hotel

Anbefales af 98% af rejsende
DKK 417
pr. voksen