Rejser til Manchester 2023

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Manchester

CitySuites Aparthotel
INNSiDE by Melia Manchester
The Lowry Hotel
Hotel Gotham
Townhouse Hotel Manchester

Besøg Manchester

Søg efter de bedste steder og områder i Manchester, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Manchester

Mest populære hoteller i Manchester

Clayton Hotel, Manchester Airport
Clayton Hotel, Manchester Airport
4 out of 5
Outwood Lane, Manchester Airport, Manchester, England, M90 4HL
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.168, kr pr. nat fra 23. dec. til 24. dec.
1.168, kr
pr. nat
23. dec. – 24. dec.
4,2/5 Excellent! (1.520 anmeldelser)
Glimrende hotel.
"Vi brugte hotellet under en fodboldtur. Til det formål var opholdet glimrende."

Anmeldelse fra 27. jan. 2022

Clayton Hotel, Manchester Airport
Britannia Hotel Manchester
Britannia Hotel Manchester
3 out of 5
35 Portland Street, Manchester, England, M1 3LA
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 262, kr pr. nat fra 8. jan. til 9. jan.
262, kr
pr. nat
8. jan. – 9. jan.
2,8/5 (1.569 anmeldelser)
"Jeg manglede noget så banalt som en Remote til mit TV, og jeg kan love for, der blev ledt af personalet, så jeg kunne få en med op. Rigtig god service. Service ved morgenmaden er som altid på Brittania i top."

Anmeldelse fra 12. apr. 2022

Britannia Hotel Manchester
Britannia Sachas Hotel
Britannia Sachas Hotel
3 out of 5
Tib Street, Back Piccadilly, Manchester, England, M4 ISH
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 299, kr pr. nat fra 8. jan. til 9. jan.
299, kr
pr. nat
8. jan. – 9. jan.
2,9/5 (1.004 anmeldelser)
"The hotel looked good back in the day of the Britannia hotel wave. It looks like the renovation will never be finished! Bathroom was full of stickers with warning signs, shower not allowed with the door open, beds on wheels and windows that dont open, doors that dont fit. But one can sleep there ..."

Anmeldelse fra 27. jun. 2022

Britannia Sachas Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Manchester?
Vælg mellem alle slags kombinationer af hoteller, flyrejser og udlejningsbiler, så du kan komme på ferie til Manchester fra bare 1,517. kr. Jo flere komponenter, du samler sammen, jo mere kan du spare. Din ønskerejse har aldrig være mere prismæssigt overkommelig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Manchester?
Tænk bare på alt det, du kunne foretage dig i Manchester med lidt ekstra penge. Hvis du samler dine reservationer på flyrejse og hotel i en samlet pakkerejse, så kan du rent faktisk opnå besparelser. Der er en hel masse muligheder, når du booker rejsen via Expedia. Du kan vælge blandt 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over. Uanset om rejsen er med familien i samlet trop eller kun for to, så kan det være bedre at arrangere det som en pakkerejse til Manchester.
Hvor skal jeg overnatte i Manchester?
Manchester bymidte er blandt topkandidaterne til bedste sted at overnatte i Manchester. Med turistattraktioner som Manchester Palace Theatre og Manchester Opera House lige i nærheden behøver du ikke bekymre dig for at kede dig her. Trafford er en anden populær mulighed. Dette område har en masse at opleve for rejsende, herunder Old Trafford og Imperial War Museum North.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Manchester?
Rejsende, der lægger vejen forbi Manchester, foretager i mange tilfælde en reservation hos Arora Hotel Manchester eller Britannia Hotel - Manchester City Centre. Disse valgmuligheder ligger i Manchester bymidte. Et andet interessant kvarter er Northern Quarter. Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena og Crowne Plaza Hotel Manchester City Centre er populære muligheder i dette område.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Manchester på?
Det afhænger helt af, hvad du vægter højest. Hvis du ønsker at opnå et rigtig godt tilbud, så skal du rejse i måned. Fly- og hotelpriser er generelt meget billigere på dette tidspunkt, end de er i . Hvis du drømmer om at opleve den livlige stemning i Manchester under højsæsonen, så bestil din ferie i . I er der som regel mere roligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Manchester?
Det hele afhænger af flyselskabet, men du kan i reglen sammenligne internationale flybilletter på Expedia op til 12 måneder i forvejen. Selvom det kan være en god idé at booke i god tid, kan de heldige somme tider få fat på en billigere flyrejse kun et par uger inden rejsen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Manchester på Expedia?
Det hele kommer an på, hvilken slags ferie du har i tankerne. Pakkerejser til Manchester kan inkludere flyrejser, billeje og hoteller. Du kan sætte dem sammen, som du vil, for at lave den pakkerejse, der passer til dit budget og din stil. Du kan også tilføje aktiviteter og oplevelser, når du har booket, for at nyde godt af endnu flere besparelser.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Manchester?
En pakkerejse kan være et budgetvenligt alternativ til at booke alle delene af din rejse separat. Sammensæt eksempelvis hoteller, flyrejse og billeje, og spar en net sum. Uanset hvilken form for ferie du planlægger, finder du uden tvivl en pakkerejse, der passer til dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Manchester hos Expedia?
Med en pakkerejse kan du helt selv bestemme. Uanset om du gerne vil flyve til Manchester på økonomi- eller første klasse, så er det bare at vælge mellem mulighederne. Expedia har adgang til 500+ flypartnere på verdensplan.
Kan jeg rejse til Manchester i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at få opdaterede oplysninger om rejserestriktioner og karantænekrav for Manchester.