Rejser til Newcastle-upon-Tyne 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Besøg Newcastle-upon-Tyne

Søg efter de bedste steder og områder i Newcastle-upon-Tyne, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Newcastle-upon-Tyne

Mest populære hoteller i Newcastle-upon-Tyne

Jurys Inn Newcastle
Jurys Inn Newcastle
4 out of 5
Scotswood Road, Newcastle-upon-Tyne, England, NE1 4AD
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 405, kr pr. nat fra 11. dec. til 12. dec.
405, kr
pr. nat
11. dec. – 12. dec.
4/5 Very Good! (1.005 anmeldelser)
Godt til prisen!
"Flot stort værelse, men utætte vinduer. Ligeledes utrolig lydt, så man følte man sad ude på gangen. Lysene virkede on and off så det var svært at se når det blev mørkt. Ingen roomservice medmindre man bad om det. Gode senge ellers!"

Anmeldelse fra 18. feb. 2022

Jurys Inn Newcastle
Sandman Signature Newcastle Hotel
Sandman Signature Newcastle Hotel
4 out of 5
Gallowgate, Newcastle-upon-Tyne, England, NE1 4SD
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 519, kr pr. nat fra 11. dec. til 12. dec.
519, kr
pr. nat
11. dec. – 12. dec.
4,1/5 Very Good! (1.004 anmeldelser)
"Dejligt centralt for metro og bymidte. Venligt og hjælpsomt personale. Dejlig morgenmad."

Anmeldelse fra 30. okt. 2018

Sandman Signature Newcastle Hotel
Maldron Hotel Newcastle
Maldron Hotel Newcastle
4 out of 5
Newgate Street, Newcastle-upon-Tyne, England
Prisen er 500, kr pr. nat fra 11. dec. til 12. dec.
500, kr
pr. nat
11. dec. – 12. dec.
4,6/5 Wonderful! (925 anmeldelser)
"Great central location.Hotel seems very new, was nice and clean and staff all friendly, albeit a bit stressed at checkout time, perhaps more staff in them as well as working keys, am sure that will be resolved quickly though."

Anmeldelse fra 21. nov. 2022

Maldron Hotel Newcastle
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Newcastle-upon-Tyne?
Med priser fra så lidt som er pakkerejser din vej til billigere rejser. Tilpas din rejse til Newcastle-upon-Tyne ved at vælge blandt det omfattende udvalg af flyrejser, hoteller og udlejningsbiler.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Newcastle-upon-Tyne?
Saml dine reservationer af fly og hotel, tilføj andre elementer såsom oplevelser og biludlejning, og opnå besparelser. En pakkerejse til Newcastle-upon-Tyne gør det pære let at rejse uden at sprænge budgettet. Ikke nok med at du sikrer dig rabatter på dit eventyr – du har også et bredt udvalg inden for rækkevidde. Når du booker via Expedia, kan du vælge mellem 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele kloden. Drømmeferien begynder lige her.
Hvor skal jeg overnatte i Newcastle-upon-Tyne?
Mange tilrejsende kan godt lide at booke et ophold i Newcastle City Center. Denne populære bydel tilbyder masser af ting at opdage, herunder Quayside. Tynemouth er også en populær valgmulighed blandt turister, og det er med god grund. Hvis du finder et overnatningssted her, har du Blue Reef Aquarium lige uden for døren.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Newcastle-upon-Tyne?
Besøgende, der lægger vejen forbi Newcastle-upon-Tyne, booker ofte et værelse hos Hotel Indigo Newcastle eller Euro Hostel Newcastle. Disse steder ligger i Newcastle City Center. Et andet spændende kvarter er Elswick. Rooms Inn og The Newcastle Hotel er foretrukne bud i dette område.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Newcastle-upon-Tyne på?
Det perfekte tidspunkt at tage til Newcastle-upon-Tyne afhænger af dig. Hvis du tager på ferie med et begrænset budget, kan du overveje at styre uden om , der anses for at være den dyreste måned. I finder du som regel de allerbedste priser. For at opleve atmosfæren i turistsæsonen skal du tage afsted i . I er der ikke så mange tilrejsende, hvilket kan være godt, hvis du gerne vil undgå alt for mange mennesker.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Newcastle-upon-Tyne?
Når du booker din flybillet tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. Mange flyselskaber har priser op til et år frem. Dette er som regel det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan billige flybilletter til Newcastle-upon-Tyne også dukke op få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Newcastle-upon-Tyne på Expedia?
Fra flybilletter og hoteller til billeje – Expedia kan hjælpe dig med at kombinere en pakkerejse til Newcastle-upon-Tyne, der passer perfekt til dig. Skal du være væk i en uge eller to? Overvej at booke en pakkerejse med billeje, hotel og fly. Skal du kun være væk i kort tid, passer et tilbud med flybilletter og hotel måske bedre til dine behov. Du kan også tilføjer oplevelser, når du har foretaget reservationen. Vores pakkerejser gør det nemt at spare penge.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Newcastle-upon-Tyne?
Du kan opnå imponerende besparelser, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakkerejse. Og når du booker alle delene sammen, gør det også planlægningen en del nemmere. Så hvorfor spilde tid og penge? Hvad enten du er ved at arrangere et luksusophold eller en budgetvenlig tur med familien, kan du tjekke vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Newcastle-upon-Tyne hos Expedia?
Med en pakkerejse kan du helt selv bestemme. Uanset om du gerne vil flyve til Newcastle-upon-Tyne på første klasse eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem mulighederne. Expedia har adgang til 500+ flypartnere på verdensplan.
Kan jeg rejse til Newcastle-upon-Tyne i øjeblikket?
Find oplysninger vedrørende rejserestriktioner, karantænekrav og meget mere for rejser til Newcastle-upon-Tyne ved at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge