Billige flybilletter til Newcastle-upon-Tyne

Billigste flyrejser til Newcastle-upon-Tyne

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.039, kr for en enkeltbillet og 1.474, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Eurowings
KLM
KLM
British Airways
Lufthansa
KLM
KLM
KLM
Eurowings
Lufthansa

Om Newcastle-upon-Tyne

Expedia-flyrejser til Newcastle-upon-Tyne

Hvis du er på udkig efter fly til Newcastle-upon-Tyne, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Newcastle-upon-Tyne og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Newcastle-upon-Tyne med et hotelophold.

Afbudsrejser til Newcastle-upon-Tyne giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Newcastle-upon-Tyne - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Newcastle-upon-Tyne, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Newcastle-upon-Tyne hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Newcastle-upon-Tyne?
Newcastle, England (NCL-Newcastle Internationale Lufthavn) er den eneste lufthavn i Newcastle-upon-Tyne.
Hvor langt ligger Newcastle, England (NCL-Newcastle Internationale Lufthavn) fra Newcastle-upon-Tyne?
NCL er blot en kort tur med taxa fra travlheden i Newcastle-upon-Tyne centrum. Lufthavnen ligger 10 km fra hjertet af byen.
Kan jeg flyve til Newcastle-upon-Tyne i øjeblikket?
For at finde seneste nyt om flyrejser til Newcastle-upon-Tyne kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om rejserestriktioner, og om der er krav til karantæne, så snart du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Newcastle-upon-Tyne?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Newcastle-upon-Tyne, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Newcastle-upon-Tyne med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Newcastle-upon-Tyne, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Newcastle-upon-Tyne?
Turister fra alle verdenshjørner flyver til NCL dagligt. Stig af flyet, hent din bagage, og bevæg dig ind til hjertet af Newcastle-upon-Tyne, som ikke ligger andet end 10 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Newcastle-upon-Tyne?
15 luftfartsselskaber har flyforbindelser til Newcastle-upon-Tyne fra mindst 63 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Newcastle-upon-Tyne?
Fly til Newcastle-upon-Tyne udbydes typisk af British Airways. Et stort antal af disse fly er med afgang fra West Kensington.
Hvor mange direkte fly er der til Newcastle-upon-Tyne?
Med omkring 409 direkte fly om ugen vil du lande i Newcastle-upon-Tyne, før du kan nå at spørge: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Newcastle-upon-Tyne fra?
Mange fly til Newcastle-upon-Tyne letter fra lufthavnene i Ashford, Kennington og Rainham.
Hvor lang tid tager det at flyve til Newcastle-upon-Tyne Lufthavn?
Rejsetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Ashford til Newcastle-upon-Tyne er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 11 minutter. Fra Kennington er det som regel 1 time og 12 minutter, og fra Rainham er der 1 time og 12 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Newcastle-upon-Tyne?
Undgå at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, erfarne rejsende har i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er knap så dyre. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde en billigere flybillet til en mindre terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til med det samme at købe dine flybilletter, hvis du falder over en virkelig god pris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Newcastle-upon-Tyne?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyvetur være udfordrende. Men der er ingen grund til bekymring. Følg disse råd til at få en problemfri begyndelse på din tur til Newcastle-upon-Tyne.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en problemfri flyveoplevelse er at være godt forberedt. Start med det mest nødvendige: pas, ID-kort, betalingskort og medicin. Derudover kan du tage nogle ting med, som kan holde dig underholdt undervejs, såsom din bærbare computer eller en spændende bog. Det er også en god idé at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner. Selvfølgelig skal du ikke glemme at klemme lidt toiletartikler som tandbørste, renseservietter og lidt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er en skarp genstand, der ligger skjult i bunden af din håndbagage. Andre forbudte genstande omfatter eksplosiver og brandfarlige genstande som blegemiddel og brændstof samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der kan rumme mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet her er at gøre sig det så behageligt som muligt. Ifør dig løse naturfibre, som huden kan ånde i, og glem ikke at medbringe en trøje, hvis du skulle blive kold. Gå efter et par velsiddende, flade sko, da dine føder muligvis kan hæve op under flyveturen. Lad stiletterne og vandrestøvlerne blive i kufferten.
  • Du er muligvis bekendt med dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af manglende fysisk aktivitet. Men der heldigvis en masse, du kan gøre for at mindske risikoen. Ifør dig nogle gode rejsestrømper, drik rigeligt med vand, og bevæg fødder og ben. Gå en tur rundt i kabinen, når det er muligt, eller lav nogle øvelser i flysædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Newcastle-upon-Tyne?
Hemmeligheden er, at være forberedt, inden du ankommer til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Newcastle-upon-Tyne på rekordtid. Følg disse nyttige råd, så ferien kommer fantastisk godt fra start:

  • Hav dit pas og boardingkort let tilgængelige. Det er nemlig det første, du vil blive spurgt til i sikkerhedskontrollen.
  • Efterfølgende skal både håndbagagen og dig igennem en scanning. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at reagere. Personlige ejendele såsom jakke, bælte og hovedtelefoner skal gennem maskinen.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden nogle minutter. Din tablet, telefon og anden elektronik må også gennem scanneren.
  • Væsker, såsom shampoo eller håndcreme, som du vil medbringe ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig flere minutter. Støvler og kraftige sko skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med sko uden snørebånd.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt ned i den indskrevne bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Newcastle-upon-Tyne
DestinationslufthavnNewcastle-upon-Tyne
IATA-kode til destinationslufthavnNCL

Populære flyrejser til Newcastle-upon-Tyne

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.039, kr for en enkeltbillet og 1.474, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Eurowings
KLM