Newcastle-upon-Tyne

Rejseguide
Newcastle-upon-Tyne som omfatter en flod eller et vandløb, en solnedgang og en bro
Et malerisk bybillede, et blomstrende kunstmiljø og et sprudlende natteliv samt den berømte Geordie-gæstfrihed gør Newcastle-upon-Tyne til en af de mest populære byer i nordøst England.

Newcastle-upon-Tyne er en energisk by med en betagende arkitektur, spændende museer, stor sportsentusiasme og et pulserende natteliv, så der venter dig en masse oplevelser, uanset om du tilbringer en længerevarende storbyferie eller et weekendophold i byen. Når du rejser til Newcastle-upon-Tyne, befinder du dig på den nordlige bred af​floden Tyne. I dette område er indbyggerne, de såkaldte geordies, kendt for at være selskabeligt anlagt.

Det er oplagt at udforske Newcastles forskellige kvarterer til fods. Et godt sted at starte din rejse til Newcastle-upon-Tyne er i byens historiske centrum Grainger Town, hvor du finder masser af smuk klassisk arkitektur. De større seværdigheder i dette område omfatter Grey's Monument , Central Arcade og Grainger Market. Gå en tur ned ad den elegante Grey Street, hvor du finder barer, restauranter, butikker og Theatre Royal.

Et lille stykke mod vest mødes britisk og asiatisk kultur i Chinatown. Oplev asiatiske restauranter, tehuse og kryddeributikker. Hvis du vil have mere at vide om Newcastles historie, skal du gå ca. 10minutter mod syd til Discovery Museum. Tæt ved ligger Life Science Centre, hvor du kan blive klogere på dinosaurer og menneskelig anatomi.

Øst for byens centrum ligger Newcastles bedste museer og gallerier. Se kunstudstillinger på Laing Art Gallery og Biscuit Factory. På børnemuseet Seven Stories er der sjove interaktive udstillinger. Gå heller ikke glip af Great North Museum: Hancock, som ligger i universitetsområdet nord for byen.

I hele Newcastle støder du på arkitektoniske skatte. Besøg den 900 år gamle St. Nicholas Cathedral og Castle Keep, der er et af Englands fineste eksempler på en normannisk fæstning. Du kan også besøge den højtbeliggende St. James' Park, hvor du kan opleve de passionerede fans af fodboldklubben Newcastle United.

Udforske byens natteliv, og nyd godt af den berømte geordie-gæstfrihed. De højrøstede pubber i Bigg Marked er populære til polterabender. I Quayside er der stilfulde barer med en fantastisk udsigt over floden og gode muligheder for at kigge på mennesker. Læg mærke til Gateshead Millennium Bridge, der er en af de syv broer over floden Tyne, som forbinder Newcastle med nabobyen Gateshead.

Du kan tage intercitytog og bus til Newcastle fra hele Storbritannien. Kig efter den store statue Angel of the North, hvis du ankommer sydfra. Uanset årstiden, herunder den notorisk kolde vinter, er Newcastle altid fuld af vitalitet og spændende oplevelser. Byen ligger desuden i nærheden af flere af Nordenglands større seværdigheder, f.eks. Hadrian's Wall Path og Whitley Bay.

Hvor kan jeg overnatte i Newcastle-upon-Tyne

Jurys Inn Newcastle
Jurys Inn Newcastle
4 out of 5
Scotswood Road, Newcastle-upon-Tyne, England, NE1 4AD
Prisen er 413, kr pr. nat fra 11. aug. til 12. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Newcastle-upon-Tyne, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster ...
4/5 Very Good! (1.002 anmeldelser)
Godt til prisen!
"Flot stort værelse, men utætte vinduer. Ligeledes utrolig lydt, så man følte man sad ude på gangen. Lysene virkede on and off så det var svært at se når det blev mørkt. Ingen roomservice medmindre man bad om det. Gode senge ellers!"

Anmeldelse fra 18. feb. 2022

Jurys Inn Newcastle
Sandman Signature Newcastle Hotel
Sandman Signature Newcastle Hotel
4 out of 5
Gallowgate, Newcastle-upon-Tyne, England, NE1 4SD
Prisen er 530, kr pr. nat fra 18. aug. til 19. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Newcastle-upon-Tyne, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). ...
4,1/5 Very Good! (1.000 anmeldelser)
"Dejligt centralt for metro og bymidte. Venligt og hjælpsomt personale. Dejlig morgenmad."

Anmeldelse fra 30. okt. 2018

Sandman Signature Newcastle Hotel
Malmaison Newcastle
Malmaison Newcastle
4 out of 5
104 Quayside, Newcastle-upon-Tyne, England, NE1 3DX
Prisen er 644, kr pr. nat fra 24. aug. til 25. aug.
Overnat på dette hotel med spa i Newcastle-upon-Tyne, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,5/5 Wonderful! (1.002 anmeldelser)
Verdensklasse i Nescastle
"Forrygende - ganske simpelt forrygende"

Anmeldelse fra 31. mar. 2019

Malmaison Newcastle
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Roomzzz Newcastle
Roomzzz Newcastle
4 out of 5
FRIAR HOUSE, CLAVERING PLACE, Newcastle-upon-Tyne, England, NE1 3NG
Prisen er 538, kr pr. nat fra 14. aug. til 15. aug.
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Newcastle-upon-Tyne. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og daglig rengøring. Vores gæster fremhæver især ...
4,7/5 Exceptional! (279 anmeldelser)
"Lovely location, very comfortable, incredibly clean space. Really enjoyed having a small kitchenette."

Anmeldelse fra 25. jul. 2022

Roomzzz Newcastle
Eslington Villa
Eslington Villa
3 out of 5
8 Station Road, Low Fell, Gateshead, England, NE9 6DR
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Gateshead. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder Metro Radioarena og ...
4,6/5 Exceptional! (178 anmeldelser)
ok stay
"Friendly staff apart from when checking out we were met by an unfriendly non service minded lady. Good food but overcooked vegetables. No facilities for kids."

Anmeldelse fra 16. okt. 2014

Eslington Villa
The County Aparthotel
The County Aparthotel
4 out of 5
83 Westgate Road, Newcastle-upon-Tyne, England, Ne1 1SQ
Prisen er 635, kr pr. nat fra 11. aug. til 12. aug.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Newcastle-upon-Tyne, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, roomservice (døgnet rundt) ...
4,6/5 Wonderful! (143 anmeldelser)
"Have stayed several times at the county apart hotel and i am always very happy. I visit newcastle regularly to see my son and always try to book here first. The apartments vary in size and style but all are very clean, well equipped and very comfortable. 2 minutes walk from station and a 5-10 minute ..."

Anmeldelse fra 19. jul. 2022

The County Aparthotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Newcastle-upon-Tyne

Byer i nærheden af Newcastle-upon-Tyne