Billigste flyrejser til Brighton

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 220 for en enkeltbillet og DKK 196 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Sep 17, 2018

Mærkeligt at man kun kunne købe lotteri med euro

Om Brighton

Expedia-flyrejser til Brighton

Hvis du er på udkig efter fly til Brighton, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Brighton og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Brighton med et hotelophold.

Afbudsrejser til Brighton giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Brighton - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Brighton, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Brighton hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.