Billige flybilletter til Brighton

Billigste flyrejser til Brighton

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 389, kr for en enkeltbillet og 891, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
British Airways
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
British Airways
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Swiss International Air Lines

Om Brighton

Expedia-flyrejser til Brighton

Hvis du er på udkig efter fly til Brighton, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Brighton og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Brighton med et hotelophold.

Afbudsrejser til Brighton giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Brighton - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Brighton, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Brighton hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Brighton?
Der er én lufthavn i Brighton, nemlig London (LGW-Gatwick).
Hvor langt er der til LGW fra Brighton?
Turen fra London (LGW-Gatwick) og ind til centrum af Brighton er relativ lang, eftersom terminalen ligger 35 km fra centrum. Der kan derfor godt gå noget tid, før du får mulighed for at tjekke ind på dit hotel i midtbyen.
Kan jeg flyve til Brighton i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger om rejserestriktionerne for Brighton, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Brighton?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Brighton, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Brighton med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Brighton, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Brighton?
Hvis du overvejer at flyve til Brighton, vil du formentligt ankomme i Heathrow Lufthavn (LHR) (75 km from downtown). London (LGW-Gatwick) (35 km from downtown) er en anden stor lufthavn.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Brighton?
101 flyselskaber flyver til Brighton fra 274 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Brighton?
Aer Lingus og British Airways har mange flyafgange til Brighton. Hop på et fly fra Aer Lingus i South Dublin, hvorfra størstedelen af de rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Brighton?
Det er meget nemmere at flyve til en ny destination, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du skal rejse til Brighton, vil det glæde dig, at der er 7.275 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Brighton fra?
Rejsende flyver oftest fra Dublin, Den gamle bydel og Orange, når de skal til Brighton.
Hvor lang tid tager det at flyve til Brighton Lufthavn?
Rejsetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Dublin til Brighton er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 25 minutter. Fra Den gamle bydel er det som regel 3 timer og 32 minutter, og fra Orange tager det 5 timer og 57 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Brighton?
Vi kender alle de heldige rejsende, der formår at finde superbillige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Er du nysgerrig på, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe deres billetter. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der skulle ske at være flere lufthavne i og omkring din destination. Priser varierer typisk alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Det sidste råd er, at du altid skal være klar til hurtigt at købe dine flybilletter, hvis du ser en god bris. Med et par tricks i ærmet og lidt held er der en god chance for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Brighton?
Vi har her samlet en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen til en behagelig oplevelse. Følg vores råd og tips, så du kan stæse igennem lufthavnen og nydt godt af Brighton, inden du får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • I første omgang skal du pakke pas, rejsedokumenter, pung og medicin. Derefter skal du huske en form for underholdning til at få tiden til at gå. En spændende bog og en tablet fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode muligheder. Hvis du regner med at få en lur, kan en pude til nakken og nogle ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du sikre dig, at der er plads til tandbørste og renseservietter, så du kan være frisk og klar, når du ankommer.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos flyselskaberne, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet skruetrækkere, bor, brændstof og fyrværkeri. Sportsudstyr som bue og pil og genstande, der kan skade andre mennesker, såsom peberspray og våben, er heller ikke tilladt om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan være noget så simpelt som dit valg af tøj. Forbered dig på temperaturændringer ved at tage flere lag på. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver køligt om bord på flyet. Stilletter, klipklappere og snørestøvler er bedre i andre situationer. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Sygdommen kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på langdistanceflyrejser. Det er det samme som blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En måde at forhindre dette på er at lave regelmæssige øvelser for fødder og ben, mens du sidder ned. At hoppe i et par gode støttestrømper er også en god idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Brighton?
Hemmeligheden er, at være forberedt, inden du når til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Brighton på en studs. Følg disse råd, så din rejse kommer godt fra start:

  • Husk at have rejsedokumenter og pas lige i nærheden. Det er nemlig det første, du vil blive bedt om at vise i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og andre småting, såsom mønter, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden det bliver din tur.
  • Elektroniske enheder som telefoner og bærbare computere skal også lægges i en bakke og undersøges. Men tag det roligt, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Glem ikke at fjerne eventuelle væsker fra din håndbagage. Væsker skal som regel sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Det er også muligt, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en smart idé at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Lommeknive og andre skarpe genstande er ikke tilladt om bord. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Brighton
Destinationslufthavn
Luton
Destinationslufthavnens IATA-kode
LTN
Destination
London
Flyrejsens pris
225, kr

Populære flyrejser til Brighton

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 389, kr for en enkeltbillet og 891, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
British Airways