Billige flybilletter til Oxford

Om Oxford

Expedia-flyrejser til Oxford

Hvis du er på udkig efter fly til Oxford, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Oxford og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Oxford med et hotelophold.

Afbudsrejser til Oxford giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Oxford - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Oxford, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Oxford hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Oxford?
Der er kun én lufthavn i Oxford, nemlig London (LHR-Heathrow).
Kan jeg flyve til Oxford i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Oxford forløber uden problemer ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig opdateret om de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Oxford?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Oxford, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Oxford med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Oxford, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Oxford?
Lige så snart du træder ud af London (LHR-Heathrow), kan din rejse i Oxford begynde. Byens største lufthavn ligger 65 km væk fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Oxford?
79 flyselskaber flyver til Oxford fra 200 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Oxford?
British Airways, Virgin Atlantic og American Airlines er nogle af dem, der oftest flyver til Oxford. De fleste fly ankommer fra Cypress Hills, eftersom British Airways har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Oxford?
Det er altid nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal mellemlande. Hvis du skal rejse til Oxford, vil du blive glad for at høre, at der er 4.471 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Oxford fra?
Fly til Oxford med afgang fra Orange, Dublin og Fairfield er populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Oxford Lufthavn?
Rejsetiden afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Orange til Oxford er rejsetiden i gennemsnit 6 timer og 40 minutter. Fra Dublin er det som regel 1 time og 26 minutter, og fra Fairfield er der 7 timer og 56 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Oxford?
Vi kender alle de heldige rejsende, der altid formår at finde superbillige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Er du nysgerrig på, hvad deres hemmelighed er? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste godt råd: En anden måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du finder en virkelig god pris. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Oxford?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Oxford være ganske nem eller trække ud i det uendelige. Herunder er nogle nyttige råd, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit store eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyrejse kan sagtens være en god oplevelse, hvis du medbringer de rette ting. Først og fremmest kunne det være toiletartikler, såsom læbepomade og håndcreme, skiftetøj og en god roman. Desuden bør du næsten gøre plads i din taske til din telefon og oplader, eventuelle medikamenter og måske ligeledes en nakkepude. Som det sidste må du ikke glemme at medbringe pas, rejsepapirer og lidt kontanter.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er spidse genstande, der ligger skjult i et sted i din håndbagage. Andre forbudte genstande tæller eksplosiver og brandfarlige genstande som spraydåser og brændstof samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på flyvemaskinen er ikke det mest oplagte sted til et modeshow. Tag flere lag af behageligt tøj på, og husk at medbringe en trøje, da det kan blive koldt i kabinen undervejs. Flade, rummelige sko er også en fornuftig idé.
  • Mange har formentlig hørt om DVT eller dyb venetrombose, blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der heldigvis en masse, du kan gøre for at formindske risikoen. Ifør dig et par flystrømper, drik rigeligt vand, og hold dine fødder og ben i gang. Gå en tur ad midtergangen, eller lav nogle øvelser i flysædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Oxford?
Som erfarne rejsende godt ved, er hemmeligheden at være forberedt, inden du ankommer til lufthavnskontrollen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Oxford i løbet af nul komma fem. Følg disse nyttige råd, så din rejse kan få en flyvende start:

  • Husk at have pas og boardingpas inden for rækkevidde. Det er nemlig det allerførste, du vil blive bedt om i lufthavnskontrollen.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan udløse alarmen. Det inkluderer blandt andet høretelefoner samt din frakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder telefon og tablet, skal også scannes særskilt.
  • Væsker, såsom parfume eller hårspray, som du vil medbringe ombord, skal være på maks. 100 ml. Beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Sko uden snørebånd er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Store støvler og andre kraftigere sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt i den indleverede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Oxford
DestinationslufthavnOxford
Destinationslufthavnens IATA-kodeLTN