Eastbourne

Rejseguide
Eastbourne som omfatter udsigt over kystområde
Gammeldags victoriansk charme og moderne kultur mødes i denne summende kystby.

Eastbourne er beliggende på Englands sydøstlige kyst og udstråler en helt særlig atmosfære, som kan spores tilbage til byens storhedstid som victoriansk kystresort. Traditionelle aktiviteter som solbadning, svømning og ture på æselryg står her i kontrast til moderne kulturattraktioner som f.eks. det prisvindende Towner Art Gallery og utallige teatre. Gå en tur langs vandet, byg sandslotte på stranden, og tag dig tid til at beundre de imponerende kridtklipper på en rejse til Eastbourne.

I midten af det 19.århundrede voksede denne by takket være en ny jernebanestrækning. Efterhånden som billige udlandsrejser blev populære i det 20.århundrede, mistede Eastbourne sin tiltrækningskraft som turistdestination, men blev i stedet er populært sted for pensionister. Besøg det moderne Towner Art Gallery, der åbnede i 2009, hvilket var med til at etablere byen som en kulturdestination, der var værd at se.

Gå på opdagelse ved kysten for at se levn fra fortiden. Her er hoteller i victoriansk stil, spillestedet Eastbourne Bandstand fra 1930'erne samt Eastbourne Pier, som også er bygget i victoriansk stil og blev delvist ødelagt af en voldsom brand i 2014. Gå en tur på molen, og gør ophold for at smage på desserter, sandwicher og varme drikke i testuen, eller få en omgang traditionel britisk "fish and chips".

Ved kysten lidt nord for molen finder du Eastbourne Redoubt, der er en omdannet fæstning, som blev bygget under Napoleonskrigene og i dag fungerer som museum. Besøg også Museum of Shops for at studere genstande fra fortiden. Her er fire etager fyldt med udstillinger af objekter i retrostil såsom gamle husholdningsapparater, sportsudstyr og emballage i vintagestil. Hvis du vil have en kulturindsprøjtning, kan du besøge Towner Art Gallery og udforske en permanent udstilling af værker af kunstmaleren Eric Ravilious, der specialiserede sig i akvarelfarver.

Du kan også tage på weekendophold i Eastbourne for at vandre i den smukke natur ved kysten. Udforsk en del af den 160kilometer lange South Downs Way for at se de utrolige hvide kridtklipper ved navn Seven Sisters samt klippefremspringet Beachy Head.

Eastbourne har gode forbindelser til andre destinationer i det sydøstlige England, og i selve byen kan du benytte de lokale busser. Når du rejser til Eastbourne, kan du f.eks. tage toget fra London, som ligger ca. 115kilometer derfra. På den måde kan du også kombinere dejlige oplevelser ved kysten med storbyferie i Eastbourne.

Hvor kan jeg overnatte i Eastbourne

Cavendish Hotel
Cavendish Hotel
3.5 out of 5
38 Grand Parade, East Sussex, Eastbourne, England, BN21 4DH
Prisen er 251, kr pr. nat fra 4. jan. til 5. jan.
251, kr
pr. nat
4. jan. – 5. jan.
Overnat på dette hotel ved stranden i Eastbourne, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, ved stranden og morgenmad. Vores gæster fremhæver især de rene ...
3,3/5 (999 anmeldelser)
Hotel tæt ved stranden
"Vi havde bestilt et standard værelse, som vi blev tilbudt at opgradere til et værelse med havudsigt, det takkede vi ja til, selvom det kun var tre nætter vi var der. Vi betalte 30 pund for opgraderingen, og vi kunne da også se havet, hvis vi stod helt henne ved vinduet, som af sikkerhedsmæssige hensyn ..."

Anmeldelse fra 28. jul. 2018

Cavendish Hotel
The View Hotel
The View Hotel
3 out of 5
Grand Parade, East Sussex, Eastbourne, England, BN21 4DN
Prisen er 581, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
581, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
Overnat på dette hotel ved stranden i Eastbourne, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, ved stranden og en tagterrasse. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,5/5 Wonderful! (1.000 anmeldelser)
Dejligt hotel
"Så dejligt hotel med god service og flot beliggenhed. Vil gerne besøge hotellet igen"

Anmeldelse fra 11. sep. 2022

The View Hotel
The Pier Hotel
The Pier Hotel
3.5 out of 5
4 Grand Parade, Eastbourne, England, BN21 3EH
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 510, kr pr. nat fra 15. dec. til 16. dec.
510, kr
pr. nat
15. dec. – 16. dec.
Overnat på dette hotel ved stranden i Eastbourne, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, ved stranden og morgenmad. Vores gæster fremhæver især det ...
4/5 Very Good! (132 anmeldelser)
"Lovely hotel would recommend"

Anmeldelse fra 2. okt. 2022

The Pier Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Penhale Holiday Flats
Penhale Holiday Flats
15 Penhale Road, Eastbourne, England, BN22 7JX
Overnat i denne lejlighed i Eastbourne. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og et tv. De populære seværdigheder Princes Park og Treasure Island ligger ...
4,8/5 Exceptional! (5 anmeldelser)
Great Apartments!
"Great location really close to the beach. Spotlessly clean and lovely owners who had some really good tips about the area. Everything we needed for a great long weekend"

Anmeldelse fra 30. aug. 2022

Penhale Holiday Flats
Wendy House
Wendy House
3.5 out of 5
6 The Courtyard, Wharf Road, Eastbourne, England, BN21 3UE
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Eastbourne. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en terrasse. De populære seværdigheder Eastbourne Rådhus ...
Wendy House
The Retreat
The Retreat
4 out of 5
30a Denton Road, Eastbourne, England, BN20 7ST
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Eastbourne. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og spafaciliteter. De populære seværdigheder South Downs Way ...
The Retreat
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Eastbourne