Billige flybilletter til Bath

Om Bath

Fly til Bath

Drømmer du om at holde ferie i den gamle romerske badeby Bath i Sydengland, kan du fra flere lufthavne i Danmark komme billigt med fly til Bath. Alle de større, internationale lufthavne har daglige afgange til lufthavne nær Bath. Hvis du bor i Syddanmark, kan du også køre til Hamborg og flyve derfra.

Bath, der ligger ved floden Avon, har fået sit navn fra de romerske termer, som er opbygget omkring tre varme kilder. Byen blev grundlagt af romerne som en badeby, og efter at det i en årrække var forbudt at bade i byens varme kilder, er det nu igen muligt, efter at man har færdiggjort Thermea Bath Spa-bygningerne i 2006.

Der er mange afgange at vælge imellem, når du vil med fly til Bath. Du kan flyve til for eksempel London eller Bristol og herfra tager det nogle timer i bil, inden du kan dyppe tæerne i de varme kilder.

Flyrejser til Bath

Når du søger flybilletter hos Expedia, får du altid vist de billige flybilletter til Bath. Expedia samarbejder med mange både små og store flyselskaber, og derfor finder vi altid en god og billig løsning til dig som rejsende.

Når du køber flybilletter til Bath hos Expedia, kan du som regel spare penge, hvis du køber både fly og hotel i Bath. Du kan naturligvis også leje en bil til turen til Bath hos Expedia.

Fly til Bath

Da du ikke flyver direkte til Bath, men lander i en lufthavn i for eksempel London eller Bristol, er det en god idé at have planlagt turen til Bath, inden flyet lander. Måske har du lejet en bil via Expedia – det er langt det nemmeste – eller måske vælger du at benytte dig af offentlige transportmidler for at komme det sidste stykke vej til dit hotel i Bath.

Fra London er der et par timers kørsel til Bath, hvis du har valgt at leje en bil via Expedia. Der er også gode togforbindelser fra London til Bath, og i toget har du mulighed for bare at læne dig tilbage og nyde det smukke engelske landskab, som toget passerer igennem på vejen.

Hvis du har taget et fly til Bristol, er turen til Bath knap så lang. Også fra Bristol er der mulighed for at tage offentlig transport til Bath, hvis du ikke har valgt at leje en bil via Expedia til køreturen.

Der er gode muligheder for billeje i Bath og i de engelske lufthavne, så du nemt kan komme rundt på din ferie i Bath og udforske området omkring byen.

Når du har planlagt en tur til Bath i Sydengland og leder efter billige fly til Bath, skal du være opmærksom på, at du som regel kan opnå gode besparelser på både billeje og hotelophold, hvis du køber det som pakkerejse til Bath. Der er ikke meget at betænke sig på – book en tur til Bath allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Bath?
Hvis du flyver dertil, behøver du ikke tænke over, hvilken lufthavn du skal gå efter. Bath har nemlig kun en af slagsen – Bristol (BRS-Bristol Intl.).
Hvor langt er der til BRS fra Bath?
Hvis du regner med at overnatte i centrum af Bath, kan det anbefales på forhånd at finde ud af, hvilke muligheder du har for at komme ind til byen. Området omkring midtbyen er cirka 25 km fra Bristol (BRS-Bristol Intl.).
Kan jeg flyve til Bath i øjeblikket?
Besøg vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger om de nuværende rejserestriktioner for Bath, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Bath?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Bath, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Bath med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Bath, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Bath?
86 luftfartsselskaber flyver til Bath fra 242 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Bath?
De fleste fly til Bath er med flyselskaberne KLM, British Airways og Flybe. Blandt disse tre er KLM det mest populære valg, og Oud-Zuid er den by, flest rejsende flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Bath?
Er du ved at planlægge en fantastisk tur til Bath? Med cirka 5.222 direkte fly ugentligt er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Bath fra?
Fly til Bath med afgang fra Dublin, Orange og Den gamle bydel er særligt populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Bath Lufthavn?
Hvis det er Dublin, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 18 minutter, inden du ankommer til Bath. Fra flyvepladsen i Orange tager det cirka 5 timer og 44 minutter, og fra Den gamle bydel er flyvetiden i gennemsnit 3 timer og 15 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Bath?
Undgå at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, rutinerede rejsende bruger til at finde gode priser. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er knap så dyre. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din endelige destination flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip er altid at være klar på at købe din rejse. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du opdager en god pris. De bedste flytilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Bath?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyrejse til Bath være en smal sag eller trække ud i det uendelige. Vi har udarbejdet nogle tips, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på din næste rejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Allerførst skal du medbringe pas, rejsedokumenter, kontanter og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du huske noget underholdning til at få tiden til at gå. En god roman og en tablet fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode valgmuligheder. Hvis du håber på at nå en lur, kan en rejsepude og et par ørepropper også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til tandbørste og vådservietter, så du kan føle dig frisk som en havørn, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er en skarp genstand, der ligger skjult i bunden af din håndbagage. Andre forbudte genstande omfatter eksplosive og brændbare stoffer som spraydåser og blegemiddel samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der kan rumme mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange, smalle midtergange på et fly egner sig ikke til modeopvisning. Ifør dig flere lag af behageligt tøj, og husk at pakke en trøje, da det kan blive køligt i kabinen på flyture af længere varighed. Lukkede, flade sko er også et godt valg.
  • Muligvis har du hørt om dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis en masse at gøre for at nedsætte risikoen. Ifør dig rejsestrømper, drik meget vand, og hold fødder og ben i gang. Gå en runde i kabinen, eller lav nogle øvelser i flysædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Bath?
Svaret er enkelt – det handler om at være velorganiseret. Vi har sammensat nogle tips til at komme nemt gennem sikkerhedskontrollen. Bath kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Det vigtigste først: Du skal fremvise dit boardingkort og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem lige ved hånden for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern alle metalgenstande, der kan udløse alarmen. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden i få minutter. Din bærbare computer, telefon og anden elektronik må også igennem scanneren.
  • Husk at fjerne væsker fra håndbagagen. Væsker skal som oftest sendes igennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være i en beholder på under 100 ml, og alt skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Sko uden snørebånd er et fornuftigt valg, hvad angår fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Vandrestøvler og andre tungere sko skal ofte igennem ekstra screening.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt i den indskrevne bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Bath
Destinationslufthavn
Bath
Destinationslufthavnens IATA-kode
BRS