Billigste flyrejser til Bath

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 365 for en enkeltbillet og DKK 561 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Bath

Fly til Bath

Drømmer du om at holde ferie i den gamle romerske badeby Bath i Sydengland, kan du fra flere lufthavne i Danmark komme billigt med fly til Bath. Alle de større, internationale lufthavne har daglige afgange til lufthavne nær Bath. Hvis du bor i Syddanmark, kan du også køre til Hamborg og flyve derfra.

Bath, der ligger ved floden Avon, har fået sit navn fra de romerske termer, som er opbygget omkring tre varme kilder. Byen blev grundlagt af romerne som en badeby, og efter at det i en årrække var forbudt at bade i byens varme kilder, er det nu igen muligt, efter at man har færdiggjort Thermea Bath Spa-bygningerne i 2006.

Der er mange afgange at vælge imellem, når du vil med fly til Bath. Du kan flyve til for eksempel London eller Bristol og herfra tager det nogle timer i bil, inden du kan dyppe tæerne i de varme kilder.

Flyrejser til Bath

Når du søger flybilletter hos Expedia, får du altid vist de billige flybilletter til Bath. Expedia samarbejder med mange både små og store flyselskaber, og derfor finder vi altid en god og billig løsning til dig som rejsende.

Når du køber flybilletter til Bath hos Expedia, kan du som regel spare penge, hvis du køber både fly og hotel i Bath. Du kan naturligvis også leje en bil til turen til Bath hos Expedia.

Fly til Bath

Da du ikke flyver direkte til Bath, men lander i en lufthavn i for eksempel London eller Bristol, er det en god idé at have planlagt turen til Bath, inden flyet lander. Måske har du lejet en bil via Expedia – det er langt det nemmeste – eller måske vælger du at benytte dig af offentlige transportmidler for at komme det sidste stykke vej til dit hotel i Bath.

Fra London er der et par timers kørsel til Bath, hvis du har valgt at leje en bil via Expedia. Der er også gode togforbindelser fra London til Bath, og i toget har du mulighed for bare at læne dig tilbage og nyde det smukke engelske landskab, som toget passerer igennem på vejen.

Hvis du har taget et fly til Bristol, er turen til Bath knap så lang. Også fra Bristol er der mulighed for at tage offentlig transport til Bath, hvis du ikke har valgt at leje en bil via Expedia til køreturen.

Der er gode muligheder for billeje i Bath og i de engelske lufthavne, så du nemt kan komme rundt på din ferie i Bath og udforske området omkring byen.

Når du har planlagt en tur til Bath i Sydengland og leder efter billige fly til Bath, skal du være opmærksom på, at du som regel kan opnå gode besparelser på både billeje og hotelophold, hvis du køber det som pakkerejse til Bath. Der er ikke meget at betænke sig på – book en tur til Bath allerede i dag!

Populære flyrejser til Bath

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 365 for en enkeltbillet og DKK 561 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.