Billige flybilletter til Bristol

Billigste flyrejser til Bristol

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 696, kr for en enkeltbillet og 849, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
easyJet
KLM
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Lufthansa
KLM
KLM

Fly til Bristol

Bristol ligger i det sydvestlige England og er et godt udgangspunkt, hvis du også gerne vil et smut til Wales. Pak kufferten, find dine billige flybilletter til Bristol og kom af sted for at udforske dette smukke stykke af England. Og tag en bid af Wales ved samme lejlighed!

Du kan dog også sagtens få hele ferien til at gå i Bristol. Du kan vælge at se byen fra oven – om bord i en luftballon – eller dykke ned i byens mange muligheder. Køb din flyrejse til Bristol nu, så kan du glæde dig til en ferie fuld af oplevelser. Og det får du, når du holder ferie i Bristol!

Flyv til Bristol

Når du rejser med fly til Bristol, lander du i byens lufthavn, Bristol Airport. Lufthavnen ligger lidt syd for Bristol, og det tager cirka en halv time at komme fra lufthavnen til dit hotel i Bristol. Du kan naturligvis vælge at tage en taxa, men der findes også en lufthavnsbus, Airport Flyer Express. Den kører i fast rutefart mellem lufthavnen og Bristol, og du kan stige på lige uden for lufthavnen.

Du kan selvfølgelig også benytte dig af billeje i Bristol, og det har den fordel, at du så også har bilen til rådighed under din ferie. Du finder flere af de store biludlejningsfirmaer i lufthavnen, lige over for terminalbygningen til venstre. Husk, at der som regel kan være penge at spare, når du køber en pakkerejse til Bristol, så husk at bestille lejebil, samtidig med at du booker hotel og køber flybilletter til Bristol.

Bristol er med B

I Bristol elsker de bogstavet B – det finder du hurtigt ud af, når du besøger byen. Hvis du skal på sightseeing, kan du derfor vælge at tage med bil – din lejebil – med bus, med båd eller endda med ballon, hvis du gerne vil se det hele lidt fra oven. Fra din luftballon har du den smukkeste udsigt over byen og hele det omkringliggende landskab, mens du i stilhed glider over himlen.

Brunel starter også med B. Og i Bristol finder du Brunel Institute, der indeholder en rigdom af maritim viden. Her findes mere end 6.000 maritime bøger, 2.500 skibstegninger, 100 skibsmodeller og 35.000 maritime fotografier – et sandt skatkammer for søulke og letmatroser. Brunel Institute ligger på havnen, lige ved siden af Brunels SS Great Britain.

Kunne du tænke dig at dykke ned i kunstarten Street Art, er Bristol stedet. Den verdensberømte Street Artist Banksy – endnu et B til samlingen – som er kendt for at tage fat på de svære spørgsmål, og hvis kunstværker i dag sælges over hele verden til skyhøje priser, blev født i Bristol i 1974. Rundt omkring på Bristols facader kan du se nogle af hans værker, og du kan enten vælge selv at gå en tur rundt til alle hans kunstværker, eller du kan følges med eksperterne og lære mere om manden med spraydåsen.

Når du trænger til at hvile fødderne og måske få lidt at spise og drikke, er der masser af gode restauranter og cafeer at vælge imellem.

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Bristol
DestinationslufthavnBristol Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnBRS
DestinationBristol
Flyrejsens pris757, kr

Populære flyrejser til Bristol

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 696, kr for en enkeltbillet og 849, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet