Billige flybilletter til Bristol

Billigste flyrejser til Bristol

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 627, kr for en enkeltbillet og 857, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
KLM
easyJet
KLM
easyJet
easyJet
easyJet
Lufthansa
KLM

Fly til Bristol

Bristol ligger i det sydvestlige England og er et godt udgangspunkt, hvis du også gerne vil et smut til Wales. Pak kufferten, find dine billige flybilletter til Bristol og kom af sted for at udforske dette smukke stykke af England. Og tag en bid af Wales ved samme lejlighed!

Du kan dog også sagtens få hele ferien til at gå i Bristol. Du kan vælge at se byen fra oven – om bord i en luftballon – eller dykke ned i byens mange muligheder. Køb din flyrejse til Bristol nu, så kan du glæde dig til en ferie fuld af oplevelser. Og det får du, når du holder ferie i Bristol!

Flyv til Bristol

Når du rejser med fly til Bristol, lander du i byens lufthavn, Bristol Airport. Lufthavnen ligger lidt syd for Bristol, og det tager cirka en halv time at komme fra lufthavnen til dit hotel i Bristol. Du kan naturligvis vælge at tage en taxa, men der findes også en lufthavnsbus, Airport Flyer Express. Den kører i fast rutefart mellem lufthavnen og Bristol, og du kan stige på lige uden for lufthavnen.

Du kan selvfølgelig også benytte dig af billeje i Bristol, og det har den fordel, at du så også har bilen til rådighed under din ferie. Du finder flere af de store biludlejningsfirmaer i lufthavnen, lige over for terminalbygningen til venstre. Husk, at der som regel kan være penge at spare, når du køber en pakkerejse til Bristol, så husk at bestille lejebil, samtidig med at du booker hotel og køber flybilletter til Bristol.

Bristol er med B

I Bristol elsker de bogstavet B – det finder du hurtigt ud af, når du besøger byen. Hvis du skal på sightseeing, kan du derfor vælge at tage med bil – din lejebil – med bus, med båd eller endda med ballon, hvis du gerne vil se det hele lidt fra oven. Fra din luftballon har du den smukkeste udsigt over byen og hele det omkringliggende landskab, mens du i stilhed glider over himlen.

Brunel starter også med B. Og i Bristol finder du Brunel Institute, der indeholder en rigdom af maritim viden. Her findes mere end 6.000 maritime bøger, 2.500 skibstegninger, 100 skibsmodeller og 35.000 maritime fotografier – et sandt skatkammer for søulke og letmatroser. Brunel Institute ligger på havnen, lige ved siden af Brunels SS Great Britain.

Kunne du tænke dig at dykke ned i kunstarten Street Art, er Bristol stedet. Den verdensberømte Street Artist Banksy – endnu et B til samlingen – som er kendt for at tage fat på de svære spørgsmål, og hvis kunstværker i dag sælges over hele verden til skyhøje priser, blev født i Bristol i 1974. Rundt omkring på Bristols facader kan du se nogle af hans værker, og du kan enten vælge selv at gå en tur rundt til alle hans kunstværker, eller du kan følges med eksperterne og lære mere om manden med spraydåsen.

Når du trænger til at hvile fødderne og måske få lidt at spise og drikke, er der masser af gode restauranter og cafeer at vælge imellem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Bristol?
Bristol (BRS-Bristol Intl.) er den eneste af slagsen i Bristol.
Hvor langt er der til BRS fra Bristol?
Hvis du har planer om at overnatte i centrum af Bristol, kan det anbefales på forhånd at finde ud af, hvordan du kan komme ind til byen. Midtbyen ligger cirka 12 km fra BRS.
Kan jeg flyve til Bristol i øjeblikket?
For at få de nyeste oplysninger om flyrejser til Bristol kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om eventuelle gældende rejserestriktioner, og om du skal gå i karantæne, når du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Bristol?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Bristol, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Bristol med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Bristol, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Bristol?
Der er to primære lufthavne i Bristol: BRS og CWL. Den første, BRS, ligger omkring 12 km fra midtbyen, mens den anden, CWL, befinder sig omkring 55 km væk. Når du går i gang med at tjekke flypriser og finder ud af, hvor du skal overnatte, vil du have en bedre idé om, hvilken lufthavn du skal vælge.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Bristol?
I alt findes der 15 luftfartsselskaber, der flyver til Bristol fra intet mindre end 107 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Bristol?
Langt de fleste fly fra KLM og easyJet går til Bristol. En af de mest populære måder at tage dertil på er med KLM fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkte fly er der til Bristol?
Med cirka 846 direkte fly om ugen vil du ankomme til Bristol, før du kan nå at spørge: “Er vi snart fremme?”.
Hvor lang tid tager det at flyve til Bristol Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Dublin til Bristol er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 4 minutter. Fra Den gamle bydel er det typisk 1 time og 35 minutter, og fra Nieuw-West er der 1 time og 18 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Bristol?
Enhver rutineret rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er typisk dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. En anden simpel måde, du kan finde den bedste pris på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du tjekke, hvad det vil koste at flyve til en mindre terminal. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til med det samme at købe dine billetter, hvis du falder over en virkelig god pris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der en god chance for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Bristol?
Vi har samlet en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse til en behagelig oplevelse. Følg vores tips, så du kan flyve igennem lufthavnen og nyde Bristol, nærmest før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en let flyveoplevelse er at være forberedt. Start med det allermest nødvendige: pas, ID-kort, kontanter og medicin. Derudover kan du tage nogle ting med, som kan holde dig underholdt undervejs, såsom din bærbare computer eller en god bog. Det er også en god idé at pakke oplader, en nakkepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner. Selvfølgelig skal du også huske at smide lidt toiletsager som tandbørste, renseservietter og lidt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er en schweizerkniv, der gemmer sig i et rum i din håndbagage. Andre ting, du ikke må medbringe, er eksplosive og brændbare genstande som blegemiddel og brændstof samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør næsten være målet, når du afgør, hvad du skal være iklædt om bord. Tænk endelig også godt over dit valg af fodtøj, da det er ret almindeligt med opsvulmede fødder. Flade og rummelige sko er altid en fornuftig valgmulighed.
  • Tilstanden kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på flyrejser over lange distancer. Det er en tilstopning af blodårerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En god måde at forhindre dette på er at lave øvelser for ben og fødder, mens du sidder ned. At iføre sig et par gode støttestrømper er også en god idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Bristol?
Svaret er enkelt – vær forberedt. Vi har udarbejdet nogle nyttige tips til at komme ubesværet gennem sikkerhedskontrollen. Bristol kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et boardingkort, inden du kan gå videre. Sørg derfor for at have dem i nærheden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald frakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom hovedtelefoner, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som det begynder at blive din tur.
  • Du må undvære den digitale verden i få minutter. Din bærbare computer, telefon og anden elektronik må også en tur igennem scanneren.
  • Husk at fjerne eventuelle væsker fra din håndbagage. Væsker skal som regel gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Det kan godt ske, at du bliver nødt til at tage dine sko af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være smart at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande i håndbagagen. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal de i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Bristol
Destinationslufthavn
Bristol Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
BRS
Destinationsby
Bristol
Pris for flyrejse tur-retur
844, kr

Populære flyrejser til Bristol

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 627, kr for en enkeltbillet og 857, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet