Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

All Inclusive-hoteller i London

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære All Inclusive-hoteller i London

Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
200 Westminster Bridge Road, London, England
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.517
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
4.4/5Excellent! (13,096 anmeldelser)
Lækkert hotel med god beliggenhed.

"Super skønt hotel, men god beliggenhed. Lækker mad og meget fin betjening."…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2019

Park Plaza Westminster Bridge London
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere All Inclusive-hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

All Inclusive-hoteller i London

All inclusive London: Uanset om du er på familieferie eller forretningsrejse, kan du med fordel booke et ophold på et af de mange all inclusive hoteller i London. Det giver dig friheden til at nyde byens oplevelser uden at spekulere på, hvor du skal spise dit næste måltid.

London all inclusive

Hvis du overnatter på et hotel i London tæt på de seværdigheder, du helst vil opleve, kan du nemt planlægge dagen, så du kan gå på opdagelse om formiddagen og derefter hurtigt vende tilbage til dit hotel, når sulten melder sig til frokost. Skal du ud med vennerne, kan du snuppe et tidligt aftensmåltid på hotellet og derefter gøre dig klar på værelset til en begivenhedsrig aften.

Har du derimod familien med på storbyferie i Englands hovedstad, er det praktisk at reservere et ophold på et hotel med all inclusive i London, da I dermed kan spise jeres aftensmad i ordentlig tid, inden børnene skal i seng. Tilbyder hotelrestauranten en buffet, finder børnene nemt nogle af deres livretter.

Forretningsrejse til London

Besøger du London i forbindelse med dit arbejde, kan du spare dyrebar tid på at finde et spisested i byen og i stedet benytte hotellets restaurant. Afholdes dit møde på samme hotel, som du overnatter på, undgår du på den måde også at afbryde mødet i for lang tid ad gangen. Foregår forretningsmøde på et hotel tæt på lufthavnen, slipper du samtidig for at bruge tid på at køre frem og tilbage til centrum.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter resorter med alt inklusive i London?
London er kendt for sine muligheder inden for shopping og kultur og byder på masser af ting at se og opleve som for eksempel The Strand og National Gallery. Se vores udvalg af overnatningtssteder med all-inclusive, hvor du kan nyde et vælg af faciliteter såsom diverse underholdning, børneklubber og selvfølgelig god mad og forfriskende drikke – alt sammen inkluderet i værelsets pris. Mange af vores hoteller med alt-inklusive tilbyder også oplevelser som golf, yoga og vandsportsfaciliteter med mere, som du kan gøre brug af uden at betale ekstra. Den største lufthavn i nærheden af London (LHR-Heathrow) befinder sig 22,7 km fra centrum.
Hvordan er vejret i London?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 21°C, mens februar og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. I London regner det i gennemsnit 591.80 mm om året.
Hvad er London kendt for?
Tag ud til The Strand og National Gallery, og forstå, hvorfor London er eftertragtet for sine muligheder inden for shopping samt kulturelle attraktioner. Andre populære seværdigheder er Trafalgar Square, Leicester Square og Piccadilly Circus.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i London?
Med de mange muligheder for at komme rundt er det let at opleve London. Du kan gå til nærliggende metrostationer som Charing Cross Undergrundsstation, Embankment Metrostation og Leicester Square Metrostation. Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så hop på et tog fra Charing Cross Station, London Waterloo Station eller Waterloo East Station.

Hoteller booket i London for nylig

Flere valgmuligheder