Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

LondonStorbritannien

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.

Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Video af London

Her kan du overnatte i London

Regent Street som omfatter gadeliv og historiske bygningsværker

London City Centre

3/5(1 anmeldelse af området)

Der er masser at udforske i London City Centre, som er kendt for sine fascinerede museer, sin smukke udsigt til floden og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Piccadilly Circus og Leicester Square. Tag metroen fra Piccadilly Circus Metrostation eller Green Park Metrostation for at se mere af byen.

London City Centre
Paddington som omfatter en plads eller et torv og en by

Paddington

Rejsende er vilde med Paddington på grund af de populære butikker, og du kan se mere af London ved at hoppe på metroen fra Paddington (Circle and Hammersmith & City lines) Station eller Paddington Metrostation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Kensington Gardens og Hyde Park.

Paddington
Kensington Gardens og byder på en park

Kensington

4/5Very Good!(82 anmeldelser af området)

Kensington High Street og Kensington Palace er nogle af de mest populære seværdigheder i Kensington. Brug metroen til at komme rundt i byen fra High Street Kensington Metrostation eller Gloucester Road Metrostation, og oplev de fascinerende museer, de smukke haver og de charmerende caféer i området.

Kensington
Kings Cross St. Pancras og byder på historiske bygningsværker og interiør såvel som en lille gruppe mennesker

Kings Cross St. Pancras

Russell Square og British Library er blandt de mest populære seværdigheder i Kings Cross St. Pancras, og du skal næsten også udforske de fascinerende museer. Hop på metroen fra King's Cross St. Pancras Metrostation eller Russell Square Metrostation for at se flere seværdigheder i området.

Kings Cross St. Pancras
Admiralty Arch som viser historiske bygningsværker

City of Westminster

4.5/5Wonderful!(189 anmeldelser af området)

Marble Arch og Park Lane er nogle af de mest populære seværdigheder i City of Westminster. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Marble Arch Metrostation eller Bond Street Metrostation, og oplev de fascinerende museer, de populære butikker og kunstgallerierne i området.

City of Westminster
Victoria som omfatter en by, historiske bygningsværker og en have

Victoria

Der er masser at udforske i Victoria, som er kendt for sine fascinerende museer og sin smukke udsigt til floden. Du kan besøge populære seværdigheder som Apollo Victoria Theatre og Victoria Palace Theatre, ligesom du kan hoppe på metroen fra Victoria Metrostation eller St. James's Park Metrostation for at se mere af byen.

Victoria

Mest populære hoteller i London

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Park Plaza Westminster Bridge London
Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
200 Westminster Bridge Road, London, England
DKK 1.500
pr. nat
17. apr. – 18. apr.

Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' ...

4.4/5Excellent! (13,085 anmeldelser)
Lækkert hotel med god beliggenhed.

"Super skønt hotel, men god beliggenhed. Lækker mad og meget fin betjening."…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2019

Park Plaza Westminster Bridge London
Clayton Hotel City of London
Clayton Hotel City of London
4 out of 5
10 New Drum Street, London, England
DKK 1.005
pr. nat
1. maj – 2. maj

Dette hotel ligger i London City Centre, kun 1,4 km fra Tower of London samt mindre end 5 km fra The Shard og Coca-Cola London Eye. Derudover ligger The British ...

4.6/5Wonderful! (600 anmeldelser)

"Good breakfast - good rooms and in the middle of the city."…"

Anmeldelse fra 22. jan. 2020

Clayton Hotel City of London
The Strand Palace Hotel
The Strand Palace Hotel
4 out of 5
372 The Strand, London, England
DKK 1.281
pr. nat
1. maj – 2. maj

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market, Piccadilly Circus og London Dungeon. Derudover ...

4/5Very Good! (12,260 anmeldelser)

"Godt Centralt beliggende hotel af god standard ....................."…"

Anmeldelse fra 27. dec. 2019

The Strand Palace Hotel

Seværdigheder i London

Hyde Park
Billede af Hyde Park

Hyde Park

4.5/5(253 anmeldelser)

Londons mest berømte park, som engang udgjorde kongens private jagtområde, er i dag et sted, som alle kan besøge for at nyde de grønne områder, monumenterne og musikforestillingerne. 

The Shard
Billede af The Shard

The Shard

4/5(30 anmeldelser)

Tag turen op til udsigtsplatformen på The Shard, som er en af de højeste skyskrabere i Europa. Herfra er der en uforlignelig udsigt over Londons bybillede.

Buckingham Palace
Billede af Buckingham Palace

Buckingham Palace

4/5(177 anmeldelser)

Buckingham Palace er Storbritanniens mest berømte hjem og dronning Elisabeth II's luksuriøse private bolig og arbejdsplads og åbent for alle.

Big Ben
Billede af Big Ben

Big Ben

3.5/5(203 anmeldelser)

Big Ben er en af Londons mest berømte seværdigheder og et værdsat symbol for England.

Tower of London
Billede af Tower of London

Tower of London

4.5/5(187 anmeldelser)

Denne historiske bygning, som er en af verdens mest velbevarede middelalderborge, gemmer på en både fascinerende og grufuld historie.

O2 Arena
Billede af O2 Arena

O2 Arena

4/5(36 anmeldelser)

Deltag i en musik- eller sportsbegivenhed, se en film eller tag ud at bowle i en af verdens travleste arenaer, som holder til i denne ikoniske kuppelformede bygning ved Themsen.

Populære oplevelser i London

ZSL London Zoo billetter
Billede af ZSL London Zoo  billetter

ZSL London Zoo billetter

Anbefales af 84% af rejsende
DKK 204
pr. voksen
London Pass®: Adgang til mere end 80 ture og seværdigheder
Billede af London Pass®: Adgang til mere end 80 ture og seværdigheder

London Pass®: Adgang til mere end 80 ture og seværdigheder

Anbefales af 72% af rejsende
DKK 675
pr. voksen
Sightseeingtur i London med hop-på-hop-af-bus
Billede af Sightseeingtur i London med hop-på-hop-af-bus

Sightseeingtur i London med hop-på-hop-af-bus

DKK 214
pr. voksen
Samlet tur i London med London Eye, entrébilletter og frokost
Billede af Samlet tur i London med London Eye, entrébilletter og frokost

Samlet tur i London med London Eye, entrébilletter og frokost

Anbefales af 80% af rejsende
DKK 1.048
pr. voksen
Guidet gåtur med gadekunst
Billede af Guidet gåtur med gadekunst

Guidet gåtur med gadekunst

Anbefales af 92% af rejsende
DKK 89
pr. voksen
Shakespeares Stratford, Warwick Castle, Cotswolds og Oxford
Billede af Shakespeares Stratford, Warwick Castle, Cotswolds og Oxford

Shakespeares Stratford, Warwick Castle, Cotswolds og Oxford

Anbefales af 86% af rejsende
DKK 816
pr. voksen

London – anmeldelser

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
303
5 - Fremragende 53.723404255319146%
4 - God
242
4 - God 42.90780141843972%
3 - Okay
18
3 - Okay 3.1914893617021276%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 0.1773049645390071%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

21. feb. 2020

Madam Tussauds er et besøg værd.

4/5 - God

Verificeret rejsende

16. feb. 2020

Hyde park og Kensington park var fantastisk, fyldt med egern, undulater, gæs, duer, svaner osv som ikke er bange for at komme tæt på, man kan nemt fodre dyrene og virkelig få en på opleveren med egern der gerne kravler op hvis du sidder stille nok

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

12. feb. 2020

Fantastisk by

4/5 - God

Verificeret rejsende

10. feb. 2020

Stor oplevelse at være på guidet tur i parlamentet . The Dungeons er virkelig også en oplevelse

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

31. jan. 2020

Fantastik og super dejlig by. Kommer helt klart igen

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. jan. 2020

London har mange dejlige parker.

Andre byer som London

Edinburgh
Billede af Edinburgh
Edinburgh
Birmingham
Billede af Birmingham
Birmingham
Madrid
Billede af Madrid
Madrid
Paris
Billede af Paris
Paris