London

Rejseguide
London og byder på skyline, natteliv og en skyskraber

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere.

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.

Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Video af London

Hvor kan jeg overnatte i London

Zedwell Piccadilly
Zedwell Piccadilly
3 out of 5
Great Windmill Street, London, England
Prisen er 715, kr pr. nat fra 9. feb. til 10. feb.
Dette hotel ligger i London City Centre, kun få skridt fra Piccadilly Circus, Leicester Square og Piccadilly. Derudover ligger Theatreland og Shaftesbury Avenue ...
4.1/5 Very Good! (455 anmeldelser)
Godt hotel
"Rigtigt godt ophold og meget god service. Stedet er nyt og rent og service god. Lidt mærkeligt uden vindue på værelset; men overall godt."

Anmeldelse fra 12. sep. 2021

Zedwell Piccadilly
Leonardo Royal London Tower Bridge
Leonardo Royal London Tower Bridge
4 out of 5
45 Prescot Street, London, England
Fuldt refunderbart
Prisen er 925, kr pr. nat fra 20. feb. til 21. feb.
Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Tower Bridge og Tower of London. Derudover ligger Borough Market og Museum of London ...
4.2/5 Very Good! (1,113 anmeldelser)
Lovely hotel with everything you need
"A lovely hotel with everything you need to make your stay comfortable, nice and relaxing from the rooms to the pool/spa, bar and a really nice reception staff... Will definitely come back again!"

Anmeldelse fra 3. okt. 2021

Leonardo Royal London Tower Bridge
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
3.5 out of 5
Prisen er 993, kr pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.
Dette hotel ligger i Heathrow, kun 4,4 km fra Stockley Park og 4,6 km fra London Motor Museum. Derudover ligger Twickenham Stadium og Windsor Castle ca. 15 km ...
4.4/5 Wonderful! (1,690 anmeldelser)
"Super fint og rent sted. God morgenmad. Venligt personale. Booker gerne værelse der igen."

Anmeldelse fra 6. feb. 2020

Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Staycity Aparthotels London Heathrow
Staycity Aparthotels London Heathrow
4 out of 5
High Point Village, Station Approach, Hayes, England
Prisen er 506, kr pr. nat fra 23. jan. til 24. jan.
Dette lejlighedshotel ligger i Botwell, kun 1,3 km fra Stockley Park og ca. 15 km fra Twickenham Stadium og Wembley Stadium. Derudover ligger Ealing Broadway ...
4.2/5 Excellent! (2,174 anmeldelser)
"Few Days in London for visit a frinds. Good breakfast, good location for the hotel."

Anmeldelse fra 9. sep. 2018

Staycity Aparthotels London Heathrow
Locke At Broken Wharf
Locke At Broken Wharf
4 out of 5
Broken Quay House, 2 Broken Wharf, London, England
Prisen er 929, kr pr. nat fra 23. jan. til 24. jan.
Dette lejlighedskompleks ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Finansdistriktet, St. Paul's Cathedral og Tate Modern. Derudover ligger Museum ...
4.6/5 Wonderful! (89 anmeldelser)
"Great location, amazing team and a brilliant place to stay."

Anmeldelse fra 2. jan. 2022

Locke At Broken Wharf
Bermonds Locke
Bermonds Locke
4.5 out of 5
157 Tower Bridge Road, London, England
Prisen er 876, kr pr. nat fra 6. feb. til 7. feb.
Dette lejlighedshotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Tower Bridge, The Shard og HMS Belfast. Derudover ligger Tower ...
4.7/5 Exceptional! (62 anmeldelser)
"Absolutely loved this hotel - great location - great studio apartment with an amazing shower - very clean - fantastic atmosphere and the staff are very friendly - only thing was that the bar was only open when we arrived - we wanted to have a drink on another evening but it was closed"

Anmeldelse fra 6. nov. 2021

Bermonds Locke
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af London