Storbritannien har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

LondonUnited Kingdom

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.

Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Video af London

Her kan du overnatte i London

Mest populære hoteller i London

Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
3.5 out of 5
Prisen er DKK 729 pr. nat fra 30. jan. til 31. jan.

Dette hotel ligger i Hillingdon, kun 4,4 km fra Stockley Park og ca. 15 km fra Brunel University og Twickenham Stadium. Derudover ligger Windsor Castle og University ...

4.5/5Wonderful! (1,271 anmeldelser)

"Super fint og rent sted. God morgenmad. Venligt personale. Booker gerne værelse der igen."…"

Anmeldelse fra 6. feb. 2020

Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3
Park Plaza Westminster Bridge London
Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
200 Westminster Bridge Road, London, England
Prisen er DKK 997 pr. nat fra 26. jan. til 27. jan.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger ...

4.3/5Excellent! (4,676 anmeldelser)

"Meget beskidt værelse og decideret klamt toilet."…"

Anmeldelse fra 2. mar. 2020

Park Plaza Westminster Bridge London
Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel & Conference Centre, London
Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel & Conference Centre, London
4 out of 5
140 Bath Road, Hayes, England
Prisen er DKK 604 pr. nat fra 26. jan. til 27. jan.

Dette hotel med spa ligger i Hillingdon, kun 3,5 km fra London Motor Museum samt mindre end 15 km fra Osterley Park and House og Royal Botanic Gardens, Kew. ...

4.2/5Excellent! (1,555 anmeldelser)

"Der var bryllup med bryllupsgæster, som larmede på gangene til sent ligesom der var høj musik, der gjorde det var svært at sove"…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2019

Radisson Blu Edwardian Heathrow Hotel & Conference Centre, London
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i London

Leman Locke
Leman Locke
4 out of 5
15 Leman St, London, England
Prisen er DKK 535 pr. nat fra 12. feb. til 13. feb.

Dette lejlighedshotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra The Gherkin og Tower Bridge. Derudover ligger Tower of London ...

4.6/5Exceptional! (851 anmeldelser)
Det funker bare!

"Super dejligt sted. Det funker bare!"…"

Anmeldelse fra 2. feb. 2020

Leman Locke
PremierLux Serviced Apartments
PremierLux Serviced Apartments
3 out of 5
Prisen er DKK 178 pr. nat fra 2. feb. til 3. feb.

Dette lejlighedskompleks ligger i Redbridge, kun 10 km fra Westfield Stratford City (indkøbscenter), London Stadium og Excel Exhibition Centre. Derudover ligger ...

4.1/5Very Good! (73 anmeldelser)

"Ok beliggenhed ifht. togstation/centrum. Flinkt personale og ok rum og toilet/bad. På minussiden: manglede et lille køleskab og en sengelampe. Der var kun et ret kraftigt loftlys. Desuden var der to aftener med håndværkerlarm i bygningen indtil sent. Sikkert hos naboen, men ikke desto mindre ret ..."…"

Anmeldelse fra 7. okt. 2019

PremierLux Serviced Apartments
Aparthotel Adagio London Brentford
Aparthotel Adagio London Brentford
4 out of 5
Great West Road, Brentford, England
Prisen er DKK 466 pr. nat fra 20. feb. til 21. feb.

Dette lejlighedshotel ligger i Hounslow, kun 2 km fra Griffin Park Stadium og Royal Botanic Gardens, Kew. Derudover ligger Syon Park og Twickenham Stadium ca. ...

4.5/5Wonderful! (836 anmeldelser)
Lækker lejlighedshotel

"Super fin lejlighedshotel til vores ophold i Brentford. Perfekt placering til Griffin Park, og dejlig udstyr i lejligheden til selv at kunne lave mad, hvis det er ønsket. God morgenbuffet i restauranten. Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang vi skal besøge Brentford."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2019

Aparthotel Adagio London Brentford
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i London

De mest populære oplevelser i London

Byer i nærheden af London