LondonStorbritannien

Image for St. Paul\'s Cathedral som omfatter gadeliv, en by og religiøse elementer

Besøg London

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.

Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Her kan du overnatte i London

Regent Street som omfatter gadeliv og historiske bygningsværker

London City Centre

3/5(1 area review)

Her Majesty's Theatre og Piccadilly Circus er nogle af de mest populære seværdigheder i London City Centre. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Piccadilly Circus Metrostation eller Green Park Metrostation, og oplev de fascinerende museer, den smukke udsigt til floden og kunstgallerierne i området.

London City Centre
Paddington som omfatter en plads eller et torv og en by

Paddington

Paddington gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Kensington Gardens og Hyde Park. Se mere af London ved at hoppe på metroen fra Paddington Metrostation eller Royal Oak Metrostation.

Paddington
Kensington Gardens og byder på en park

Kensington

4/5Very Good!(73 area reviews)

Kensington High Street og Kensington Palace er nogle af de mest populære seværdigheder i Kensington. Brug metroen til at komme rundt i byen fra High Street Kensington Metrostation eller Gloucester Road Metrostation, og oplev de fascinerende museer, de smukke haver og de charmerende caféer i området.

Kensington
Victoria som omfatter en by, historiske bygningsværker og en have

Victoria

Der er masser at udforske i Victoria, som er kendt for sine fascinerende museer og sin smukke udsigt til floden. Du kan besøge populære seværdigheder som Apollo Victoria Theatre og Victoria Palace Theatre, ligesom du kan hoppe på metroen fra Victoria Metrostation eller St. James's Park Metrostation for at se mere af byen.

Victoria
Kings Cross St. Pancras og byder på historiske bygningsværker og interiør såvel som en lille gruppe mennesker

Kings Cross St. Pancras

Kings Cross St. Pancras gør sig bemærket ved sine fascinerede museer. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som British Library og Russell Square. Se mere af London ved at hoppe på metroen fra King's Cross St. Pancras Metrostation eller Russell Square Metrostation.

Kings Cross St. Pancras
Admiralty Arch som viser historiske bygningsværker

City of Westminster

4.5/5Wonderful!(183 area reviews)

Der er masser at udforske i City of Westminster, som er kendt for sine fascinerede museer, sine populære shoppingmuligheder og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Marble Arch og Park Lane. Tag metroen fra Marble Arch Metrostation eller Bond Street Metrostation for at se mere af byen.

City of Westminster

Mest populære hoteller i London

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Park Plaza Westminster Bridge London
Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
200 Westminster Bridge Road, London, England
DKK 1.318
per night
Feb 3 - Feb 4

Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' ...

4.4/5Wonderful! (12,744 anmeldelser)

"parents with 2 children.. was very good."…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

Park Plaza Westminster Bridge London
Sea Containers London
Sea Containers London
5 out of 5
20 Upper Ground, London, England
DKK 1.256
per night
Feb 16 - Feb 17

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Tate Modern og Coca-Cola London Eye. Derudover ligger The Shard og Big ...

4.7/5Exceptional! (2,792 anmeldelser)

"Super lækkert hotel og utrolig serviceminded personale"…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Sea Containers London
Hyatt Place London Heathrow Airport
Hyatt Place London Heathrow Airport
4 out of 5
The Grove, Bath Road, West Drayton, England
DKK 482
per night
Feb 1 - Feb 2

Dette hotel ligger i Hillingdon kun 4,1 km fra Stockley Park og ca. 10 km fra Brunel University og London Motor Museum. Derudover ligger Windsor Castle og Twickenham ...

4.3/5Excellent! (8,534 anmeldelser)

"Very Nice stay - only 1 night but our flight was cancelled (close to airport) thank you for the stay"…"

Anmeldelse fra 1. dec. 2019

Hyatt Place London Heathrow Airport

Popular things to do in London

Hyde Park
Image for Hyde Park

Hyde Park

4.5/5(239 reviews)

Udforsk udendørsmulighederne i Hyde Park, som er en smukt, grønt område i London. Dette kulturrige sted er vellidt for sin kunst og sine museer, som begge er noget, du kan opleve.

The Shard
Image for The Shard

The Shard

4/5(25 reviews)

Du kan blive klogere på den lokale historie i London, når du kigger forbi et velkendt sted som The Shard. Dette livlige sted er berømt for sin flodbred og sine teatre.

Buckingham Palace
Image for Buckingham Palace

Buckingham Palace

4/5(165 reviews)

Lær mere om historien bag Buckingham Palace, som er et berømt monument i London. Dette livlige sted er berømt for sin flodbred og sine teatre.

Big Ben
Image for Big Ben

Big Ben

3.5/5(192 reviews)

Du kan blive klogere på den lokale historie i London, når du gør et pitstop i et populært sted som Big Ben. Dette livlige sted er kendt for sine monumenter og sine shoppingmuligheder.

Tower of London
Image for Tower of London

Tower of London

4/5(179 reviews)

Tower of London er et populært museum i London, som har en rig historie bag sig. Dette livlige sted er kendt for sine monumenter og sine shoppingmuligheder.

O2 Arena
Image for O2 Arena

O2 Arena

4/5(31 reviews)

O2 Arena er et populært teater i London, som har en rig historie bag sig. Dette livlige sted er vellidt for sin kunst samt sine shoppingmuligheder.

Top activities in London

Billetter til Tower of London med Beefeater-rundvisning og kronjuvelerne
Image for Billetter til Tower of London med Beefeater-rundvisning og kronjuvelerne

Billetter til Tower of London med Beefeater-rundvisning og kronjuvelerne

DKK 98

Kom helt tæt på mere end 1.000 års kongelig britisk historie med et besøg på slotsområdet Tower of London. Her kan du beundre de funklende kronjuveler og det britiske monarkis kroningssmykker og gå omkring på voldene med de berømte Beefeaters, som stadig beskytter tårnet.

Billetter til London Eye Experience
Image for Billetter til London Eye Experience

Billetter til London Eye Experience

DKK 253

Kom højt op over Themsens langsomme vand, og se Londons historiske seværdigheder og moderne arkitektur i fugleperspektiv. Udsigten over St. Paul's Cathedral, Tower Bridge og Tower of London er helt fantastisk fra denne afslappende revolution i den britiske hovedstad.

Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet
Image for Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet

Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet

DKK 743

Harry Potters verden venter. Udforsk de imponerende kulisser, der var med til at skabe magi i filmene hos Warner Bros., i studiet, hvor Hogwarts og Diagonalstræde blev skabt til det store filmlærred.

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter
Image for Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

DKK 598

Warner Bros. Studio-rundvisningen er et absolut must for fans af bøgerne og filmene om Harry Potter. Kom med bag kulisserne, og få mere at vide om, hvordan de otte film blev optaget, mens du udforsker de faktiske filmset, der blev anvendt ved filmatiseringen af scenerne på Hogwarts, i Diagonalstræde og på Ligustervænget, for at nævne et par stykker.

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i London
Image for Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i London

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i London

DKK 309

Sus rundt i London som en af de lokale på en af byens ikoniske dobbeltdækkerbusser. Hop af for at udforske byens historiske seværdigheder og ikoniske arkitektur til fods, og glid ned ad Themsen på en sightseeingsejltur, hvor du kan fordybe dig i den engelske hovedstads rige historie og kultur.

Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter – heldagsudflugt
Image for Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter – heldagsudflugt

Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter – heldagsudflugt

DKK 748

Træd ind i Harry Potters magiske verden, og kom bag kulisserne og se filmset, rekvisitter og kostumer i Warner Bros. Studios i London. Vælg skatte fra dine foretrukne scener, og afdæk hemmelighederne bag biografens blændende special effects.

Reviews of London

4.5

Top Destination

5 - Excellent
281
5 - Excellent 53.32068311195446%
4 - Good
228
4 - Good 43.26375711574953%
3 - Okay
17
3 - Okay 3.225806451612903%
2 - Disappointing
1
2 - Disappointing 0.18975332068311196%
1 - Terrible
0
1 - Terrible 0%

4/5 - Good

Verified traveler

Jan 25, 2020

London har mange dejlige parker.

4/5 - Good

Per

Jan 20, 2020

Er glad for byen, men vender ABSOLUT ikke tilbage til dette "Hotel"

4/5 - Good

Verified traveler

Dec 29, 2019

Crowed, busy and could use a clean up

5/5 - Excellent

Verified traveler

Dec 28, 2019

Camden Town er helt klart et besøg værd Musicals er simpelthen et must Premier League er også fantastisk

5/5 - Excellent

Verified traveler

Dec 14, 2019

Vi var i London i december bl.a. for at opleve byens mange julelys og udsmykninger, der fuldt ud levede op tilovers forventninger. Det var fantastisk flot.

4/5 - Good

Verified traveler

Dec 12, 2019

Dejlig by

Other places like London

Edinburgh
Image for Edinburgh
Edinburgh
Birmingham
Image for Birmingham
Birmingham
Madrid
Image for Madrid
Madrid
Paris
Image for Paris
Paris