London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.

Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Her kan du overnatte i London

London City Centre
Regent Street som omfatter gadeliv og historiske bygningsværker

London City Centre

Kendt for Teatre, Museer, Urbant

3/5(1 anmeldelse)

Her Majesty's Theatre og Piccadilly Circus er nogle af de mest populære seværdigheder i London City Centre. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Piccadilly Circus Metrostation eller Green Park Metrostation, og oplev de fascinerende museer, den smukke udsigt til floden og kunstgallerierne i området.

Kensington
Kensington Gardens og byder på en park

Kensington

Kendt for Museer, Historiske bygninger, Arkitektur

4/5(59 anmeldelser)

Kensington High Street og Kensington Palace er nogle af de mest populære seværdigheder i Kensington. Brug metroen til at komme rundt i byen fra High Street Kensington Metrostation eller Gloucester Road Metrostation, og oplev de fascinerende museer, de smukke haver og de charmerende caféer i området.

Covent Garden
London som viser markeder, kulturarvsgenstande og skiltning

Covent Garden

Kendt for Haver, Teatre, Urbant

De gode barer og de maleriske haver er bare et par af kvarterets mest populære højdepunkter. Læg vejen forbi Royal Opera House eller Covent Garden Market under dit ophold, og hop på metroen fra Covent Garden Metrostation for at komme rundt i byen.

Kings Cross St. Pancras
Kings Cross St. Pancras og byder på historiske bygningsværker og interiør såvel som en lille gruppe mennesker

Kings Cross St. Pancras

Kendt for Arkitektur, Urbant, Museer

Kings Cross St. Pancras gør sig bemærket ved sine fascinerede museer. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som British Library og Russell Square. Se mere af London ved at hoppe på metroen fra King's Cross St. Pancras Metrostation eller Russell Square Metrostation.

Paddington
Paddington som omfatter en plads eller et torv og en by

Paddington

Kendt for Arkitektur, Urbant, Shopping

Paddington gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Kensington Gardens og Hyde Park. Se mere af London ved at hoppe på metroen fra Paddington Metrostation eller Royal Oak Metrostation.

Mayfair
Mayfair og byder på gadeliv

Mayfair

Kendt for Shopping, Museer, Sport

Mayfair gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Piccadilly og Park Lane. Se mere af London ved at hoppe på metroen fra Green Park Metrostation eller Bond Street Metrostation.

Mest populære hoteller i London

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Park Plaza Westminster Bridge London
Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
200 Westminster Bridge Road, London, England
DKK 1.513
pr. nat
15. dec. – 16. dec.

Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' ...

4.4/5Fantastisk! (12,427 anmeldelser)

"Hotellet ligger meget centralt, men vil ikke anbefalle at bo midt i London om sommeren. Alt for mange folk og alt for lang tid bruger man at stå i kø. Har prøvet at bo på samme hotel i mars måned og da er byen en helt anden."…"

Anmeldelse fra 10. aug. 2019

Park Plaza Westminster Bridge London
Sofitel London Heathrow
Sofitel London Heathrow
5 out of 5
Terminal 5, London Heathrow Airport, West Drayton, England
DKK 1.213
pr. nat
30. nov. – 1. dec.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Hillingdon, mindre end 15 km fra Stockley Park, London Motor Museum og Windsor Castle. Legoland Windsor ligger 18,8 ...

4.6/5Fantastisk! (5,956 anmeldelser)

"Alt var perfekt. Intet at sætte en finger på. Dejligt hotel og personale"…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2019

Sofitel London Heathrow
Hyatt Place London Heathrow Airport
Hyatt Place London Heathrow Airport
4 out of 5
The Grove, Bath Road, West Drayton, England
DKK 482
pr. nat
29. nov. – 30. nov.

Dette hotel ligger i Hillingdon kun 4,1 km fra Stockley Park og ca. 10 km fra Brunel University og London Motor Museum. Derudover ligger Windsor Castle og Frogmore ...

4.3/5Fremragende! (8,229 anmeldelser)
Standard 4* overnatning

"Positivt: God beliggenhed v. LHR T3-5, rent, pænt, nemt, god morgenmad. Negativt: Hotellet bærer præg af flere års slid. Receptionisten på dagens lokalkendskab (vi skulle hente bil hos udlejefirma og fik forkerte anvisninger hvilket gav os en frisk gåtur) Ellers alt OK - helt standard 4* lufthavnshotel ..."…"

Anmeldelse fra 4. maj 2019

Hyatt Place London Heathrow Airport

Seværdigheder i London

Buckingham Palace
Billede af Buckingham Palace

Buckingham Palace

4/5(152 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Buckingham Palace, som er et velkendt, historisk sted i London. Dette livlige sted er berømt for sin flodbred og sine teatre.

Tower of London
Billede af Tower of London

Tower of London

4/5(165 anmeldelser)

Tower of London er et populært museum i London, som har sin helt egen historie. Dette livlige sted er berømt for sin flodbred og sine museer.

O2 Arena
Billede af O2 Arena

O2 Arena

4/5(28 anmeldelser)

O2 Arena er et populært teater i London, som har en rig historie bag sig. Dette livlige sted er kendt for sine monumenter og sine shoppingmuligheder.

St. Paul's Cathedral
Billede af St. Paul's Cathedral

St. Paul's Cathedral

4/5(62 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til St. Paul's Cathedral, som er et velkendt, historisk sted i London. Dette livlige sted er berømt for eksempelvis sin flodbred og sine museer.

Hyde Park
Billede af Hyde Park

Hyde Park

4.5/5(210 anmeldelser)

Udforsk udendørsmulighederne i Hyde Park, som er en smukt, grønt område i London. Dette kulturrige sted er vellidt for sin underholdning og sin kunst, som begge er noget, du kan opleve.

Coca-Cola London Eye
Billede af Coca-Cola London Eye

Coca-Cola London Eye

4.5/5(187 anmeldelser)

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Coca-Cola London Eye, som er et velkendt, historisk sted i London. Dette livlige sted er berømt for eksempelvis sin flodbred og sin underholdning.

Populære oplevelser i London

Billetter til Tower of London med Beefeater-rundvisning og kronjuvelerne
Billede af Billetter til Tower of London med Beefeater-rundvisning og kronjuvelerne

Billetter til Tower of London med Beefeater-rundvisning og kronjuvelerne

DKK 96

Kom helt tæt på mere end 1.000 års kongelig britisk historie med et besøg på slotsområdet Tower of London. Her kan du beundre de funklende kronjuveler og det britiske monarkis kroningssmykker og gå omkring på voldene med de berømte Beefeaters, som stadig beskytter tårnet.

Billetter til London Eye Experience
Billede af Billetter til London Eye Experience

Billetter til London Eye Experience

DKK 251

Kom højt op over Themsens langsomme vand, og se Londons historiske seværdigheder og moderne arkitektur i fugleperspektiv. Udsigten over St. Paul's Cathedral, Tower Bridge og Tower of London er helt fantastisk fra denne afslappende revolution i den britiske hovedstad.

Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet
Billede af Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet

Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet

DKK 744

Harry Potters verden venter. Udforsk de imponerende kulisser, der var med til at skabe magi i filmene hos Warner Bros., i studiet, hvor Hogwarts og Diagonalstræde blev skabt til det store filmlærred.

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter
Billede af Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

DKK 692

Warner Bros. Studio-rundvisningen er et absolut must for fans af bøgerne og filmene om Harry Potter. Kom med bag kulisserne, og få mere at vide om, hvordan de otte film blev optaget, mens du udforsker de faktiske filmset, der blev anvendt ved filmatiseringen af scenerne på Hogwarts, i Diagonalstræde og på Ligustervænget, for at nævne et par stykker.

Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter – heldagsudflugt
Billede af Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter – heldagsudflugt

Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter – heldagsudflugt

DKK 736

Træd ind i Harry Potters magiske verden, og kom bag kulisserne og se filmset, rekvisitter og kostumer i Warner Bros. Studios i London. Vælg skatte fra dine foretrukne scener, og afdæk hemmelighederne bag biografens blændende special effects.

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i London
Billede af Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i London

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i London

DKK 304

Sus rundt i London som en af de lokale på en af byens ikoniske dobbeltdækkerbusser. Hop af for at udforske byens historiske seværdigheder og ikoniske arkitektur til fods, og glid ned ad Themsen på en sightseeingsejltur, hvor du kan fordybe dig i den engelske hovedstads rige historie og kultur.

Anmeldelser af London

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
242
5 - Fremragende 52.95404814004377%
4 - God
198
4 - God 43.32603938730853%
3 - Okay
16
3 - Okay 3.50109409190372%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 0.2188183807439825%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

4. nov. 2019

London er fantastisk!!

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

28. okt. 2019

Dejlig by - altid en fin oplevelse at holde ferie i denne store by.

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. okt. 2019

London er en dejlig by med uendeligt mange muligheder for oplevelser.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

22. okt. 2019

En fascinerende by, man er nød til at besøge. Det er et must at se en musical

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

22. okt. 2019

Fantastisk by. Jeg kommer igen.

4/5 - God

Verificeret rejsende

19. okt. 2019

Husk gode sko og oyster card.

Andre byer som London

Edinburgh
Billede af Edinburgh
Edinburgh
Birmingham
Billede af Birmingham
Birmingham
Madrid
Billede af Madrid
Madrid
Paris
Billede af Paris
Paris