London

Rejseguide
London og byder på skyline, natteliv og en skyskraber

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.

Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Video af London

Hvor kan jeg overnatte i London

DoubleTree by Hilton London Kensington
DoubleTree by Hilton London Kensington
4 out of 5
100 Cromwell Road, London, England
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.029 pr. nat fra 17. okt. til 17. okt.
Reserver et ophold lige ud til stranden på DoubleTree by Hilton London Kensington i London City Centre. dette hotel ligger i centrum, kun 15 minutters gang fra ...
4.4/5Excellent! (869 anmeldelser)
"Great breakfast buffet and a Magnificent garden"

Anmeldelse fra 26. mar. 2020

DoubleTree by Hilton London Kensington
Caesar Hotel
Caesar Hotel
4 out of 5
26-33 Queens Gardens, Hyde Park, London, England
Prisen er DKK 899 pr. nat fra 26. sep. til 26. sep.
Dette hotel ligger i London City Centre, mindre end 3 km fra Hyde Park, Natural History Museum og Queen Mary's Gardens. Derudover ligger Oxford Circus og National ...
4.3/5Excellent! (901 anmeldelser)
Excellent business hotel
"The service is always at its best - reception staff friendly, quick and polite. Rooms are spacious - cleaning could be a notch better. The bar is small, but with what you need."

Anmeldelse fra 6. mar. 2020

Caesar Hotel
Holiday Inn London - Kensington High St.
Holiday Inn London - Kensington High St.
4 out of 5
Wrights Lane, Kensington, London, England
Fuldt refunderbart
Prisen er DKK 908 pr. nat fra 17. okt. til 17. okt.
Dette hotel med spa ligger i London City Centre, mindre end 2 km fra Kensington Palace, Olympia Conference and Exhibition Centre og Royal Albert Hall. Derudover ...
3.9/5Very Good! (930 anmeldelser)
"Super fin belligenhed, tæt på metroen. Personalet var meget venlige. Der var ingen hårtørrer på værelset."

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

Holiday Inn London - Kensington High St.
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Citadines Barbican London
Citadines Barbican London
4 out of 5
7-21 Goswell Road, London, England
Prisen er DKK 1.089 pr. nat fra 3. okt. til 3. okt.
Dette lejlighedshotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 2 km fra St. Brides' Church, Royal Exchange og Leadenhall Market. Derudover ligger ...
4.2/5Very Good! (1,280 anmeldelser)
"Superfint hotel til overnatning i London, og dejligt med en cafe lige ved reception. Rent nyt og pænt"

Anmeldelse fra 21. jan. 2020

Citadines Barbican London
The Lincoln Suites
The Lincoln Suites
4 out of 5
37-39 Kingsway, London, England
Dette lejlighedshotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Theatre Royal Drury Lane og Oxford Street. Derudover ligger Russell Square og National ...
5/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Floor
"I found the room comfortable and quiet. My only slight concern was the floor wasn’t clean. But other than that the cleanliness was excellent"

Anmeldelse fra 18. sep. 2021

The Lincoln Suites
Chigwell Poolhouse
Chigwell Poolhouse
Dette feriested ligger i Chigwell, kun 10 km fra King George Hospital, Goodmayes Hospital og Ilford Golf Club. Derudover ligger London Stadium og Eastbury Manor ...
Chigwell Poolhouse
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i London

De mest populære oplevelser i London

Byer i nærheden af London