COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

London
Rejseguide

London og byder på skyline, natteliv og en skyskraber

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.

Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Video af London

Hvor kan jeg overnatte i London

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
4 out of 5
150 Bayswater Road, London, England
Prisen er DKK 728 pr. nat fra 18. jul. til 18. jul.
Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Kensington Gardens og Portobello Road Market. Derudover ligger Hyde Park og Royal Albert Hall ...
4.2/5Very Good! (995 anmeldelser)
"Rigtig sødt personale. Lækkert mad og lækkert værelse"

Anmeldelse fra 15. feb. 2020

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park
The Tower Hotel
The Tower Hotel
4 out of 5
St Katharine's Way, London, England
Prisen er DKK 900 pr. nat fra 23. jun. til 23. jun.
Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Tower Bridge, Tower of London og HMS Belfast. Derudover ligger The Shard og Excel Exhibition ...
4.2/5Excellent! (2,646 anmeldelser)
Udmærket
"Ganske fint"

Anmeldelse fra 22. sep. 2020

The Tower Hotel
Dorsett City London
Dorsett City London
4 out of 5
9 Aldgate High Street, London, England
Prisen er DKK 818 pr. nat fra 18. jul. til 18. jul.
Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Finansdistriktet, The Gherkin og Liverpool Street. Derudover ligger Tower Bridge og Tower ...
4.5/5Wonderful! (985 anmeldelser)
Great hotel good value for money.
"The hotel location, comfort level as well as the hotels amenities were all very very nice. Unfortunately we felt like the service level was non existent and in no way personal or caring. The receptionist didn’t seem to like being at work, it might be because of the holidays, but it was just an unfortunately ..."

Anmeldelse fra 30. dec. 2019

Dorsett City London
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Quantock Lodge 1
Quantock Lodge 1
finsbury Road, 24, Rochester, ENG
Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Rochester, kun 1,3 km fra Guildhall Museum og 4,1 km fra Historic Dockyard Chatham. Derudover ligger Rochester Castle ...
Quantock Lodge 1
The Wharf Medway
The Wharf Medway
4 out of 5
Dette lejlighedskompleks ligger i Chatham, kun 15 minutters gang fra Brook Theatre og Historic Dockyard Chatham. Derudover ligger Fort Amherst og Chatham Naval ...
4.5/5Wonderful! (4 anmeldelser)
"Checking in was confusing. Would have been fine if we knew the process and the area, but we didnt. Had to go to a fish&chip shop to pick up the keys (meant to pick up a parking permit but one wasn't provided) then had to find the parking space. Told to right a note to leave on the car dashboard. ..."

Anmeldelse fra 29. sep. 2020

The Wharf Medway
Hyggelig og ren lejlighed på anden sal
Hyggelig og ren lejlighed på anden sal
50 Beaconsfield Rd, Chatham, ENG
Dette feriested ligger i Chatham, kun 1,5 km fra Brook Theatre og 2,3 km fra Historic Dockyard Chatham. Derudover ligger Chatham Naval Memorial og Fort Amherst ...
Hyggelig og ren lejlighed på anden sal
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i London

De mest populære oplevelser i London

Byer i nærheden af London