Planlæg en ferie i London, og glæd dig til at opleve teatermiljøet, museerne og slottet.

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.

Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Kendt for

Museer, Teatre og Historiske bygninger

Se kort

Her kan du overnatte i London

London City Centre
Billede af London City Centre

London City Centre

Teatre, Museer, Urbant

Her Majesty's Theatre og Piccadilly Circus er nogle af de mest populære seværdigheder i London City Centre. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Piccadilly Circus Metrostation eller Green Park Metrostation, og oplev de fascinerende museer, den smukke udsigt til floden og kunstgallerierne i området.

Kensington
Billede af Kensington

Kensington

Museer, Historiske bygninger, Arkitektur

Kensington High Street og Kensington Palace er nogle af de mest populære seværdigheder i Kensington. Brug metroen til at komme rundt i byen fra High Street Kensington Metrostation eller Gloucester Road Metrostation, og oplev de fascinerende museer, de smukke haver og de charmerende caféer i området.

Covent Garden
Billede af Covent Garden

Covent Garden

Haver, Teatre, Urbant

De gode barer og de maleriske haver er bare et par af kvarterets mest populære højdepunkter. Læg vejen forbi Royal Opera House eller Covent Garden Market under dit ophold, og hop på metroen fra Covent Garden Metrostation for at komme rundt i byen.

Kings Cross St. Pancras
Billede af Kings Cross St. Pancras

Kings Cross St. Pancras

Arkitektur, Urbant, Museer

Kings Cross St. Pancras gør sig bemærket ved sine fascinerede museer. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som British Library og Russell Square. Se mere af London ved at hoppe på metroen fra King's Cross St. Pancras Metrostation eller Russell Square Metrostation.

Paddington
Billede af Paddington

Paddington

Arkitektur, Urbant, Shopping

Paddington gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Kensington Gardens og Hyde Park. Se mere af London ved at hoppe på metroen fra Paddington Metrostation eller Royal Oak Metrostation.

City of Westminster
Billede af City of Westminster

City of Westminster

Urbant, Teatre, Museer

Der er masser at udforske i City of Westminster, som er kendt for sine fascinerede museer, sine populære shoppingmuligheder og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Marble Arch og Park Lane. Tag metroen fra Marble Arch Metrostation eller Bond Street Metrostation for at se mere af byen.

Mest populære hoteller i London

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Billede af Queens Park Hotel
Queens Park Hotel
3 out of 5
48 Queensborough Terrace, London, England
DKK 471 pr. nat
29. sep. – 30. sep.
3.1/5 (2,036 anmeldelser)

Dette hotel ligger i London City Centre, kun 5 minutters gang fra Kensington Gardens, Hyde Park og Kensington Palace. Derudover ligger Kensington High Street ...

3.1/5 (2,036 anmeldelser)

"Det ligger tæt ved queensway 👍 Strømmen gik hele tiden, aircondition virkede ikke, kunne ikke lukke vinduerne op 👎"…"

Anmeldelse fra 15. aug. 2019

Queens Park Hotel
Billede af Holiday Inn Express London Heathrow T4
Holiday Inn Express London Heathrow T4
3.5 out of 5
DKK 513 pr. nat
29. sep. – 30. sep.
4.5/5Fantastisk! (1,221 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Hillingdon, kun 10 km fra Kempton Racecourse, Twickenham Stadium og Stockley Park. Derudover ligger London Motor Museum og Bushy Park ca. ...

4.5/5Fantastisk! (1,221 anmeldelser)

"Er super lækkert hotel som vi helt sikkert vil bruge igen hvis vi skal til london. Eneste minus er at der ikke var så stort et udvalg ved morgenmad og man skal bestemt ikke være alt for kræsen."…"

Anmeldelse fra 8. aug. 2019

Holiday Inn Express London Heathrow T4
Billede af The Tower Hotel
The Tower Hotel
4 out of 5
St Katharine's Way, London, England
DKK 919 pr. nat
29. sep. – 30. sep.
4.3/5Fremragende! (3,961 anmeldelser)

Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Tower Bridge, Tower of London og HMS Belfast. Du kan desuden gå til Tower Gateway Sporvognsstation ...

4.3/5Fremragende! (3,961 anmeldelser)

"Udsigten, fantastisk udsigt! Og meget serviceminded personale."…"

Anmeldelse fra 17. aug. 2019

The Tower Hotel

Seværdigheder i London

Buckingham Palace
Billede af Buckingham Palace

Buckingham Palace

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Buckingham Palace, som er et velkendt, historisk sted i London. Dette livlige sted er berømt for sin flodbred og sine teatre.

Big Ben
Billede af Big Ben

Big Ben

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til Big Ben, som er et velkendt, historisk sted i London. Dette livlige sted er kendt for sine shoppingmuligheder og sine monumenter.

Tower of London
Billede af Tower of London

Tower of London

Tower of London er et populært museum i London, som har sin helt egen historie. Dette livlige sted er berømt for sin flodbred og sine teatre.

O2 Arena
Billede af O2 Arena

O2 Arena

O2 Arena er et populært teater i London, som har en rig historie bag sig. Dette livlige sted er kendt for sine monumenter og sine shoppingmuligheder.

St. Paul's Cathedral
Billede af St. Paul's Cathedral

St. Paul's Cathedral

Bliv klogere på den lokale historie med et besøg til St. Paul's Cathedral, som er et velkendt, historisk sted i London. Dette livlige sted er berømt for eksempelvis sin flodbred og sin kunst.

Hyde Park
Billede af Hyde Park

Hyde Park

Udforsk udendørsmulighederne i Hyde Park, som er en smukt, grønt område i London. Dette livlige sted er vellidt for sine teatre og sin underholdning, som begge er noget, du kan opleve.

Populære oplevelser i London

Billetter til Tower of London med Beefeater-rundvisning og kronjuvelerne
Billede af Billetter til Tower of London med Beefeater-rundvisning og kronjuvelerne

Billetter til Tower of London med Beefeater-rundvisning og kronjuvelerne

DKK 92

Kom helt tæt på mere end 1.000 års kongelig britisk historie med et besøg på slotsområdet Tower of London. Her kan du beundre de funklende kronjuveler og det britiske monarkis kroningssmykker og gå omkring på voldene med de berømte Beefeaters, som stadig beskytter tårnet.

London Eye-oplevelse billetter
Billede af London Eye-oplevelse  billetter

London Eye-oplevelse billetter

DKK 240

Kom højt op over Themsens langsomme vand, og se Londons historiske seværdigheder og moderne arkitektur i fugleperspektiv. Udsigten over St. Paul's Cathedral, Tower Bridge og Tower of London er helt fantastisk fra denne afslappende revolution i den britiske hovedstad.

Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet
Billede af Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet

Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet

DKK 717

Harry Potters verden venter. Udforsk de imponerende kulisser, der var med til at skabe magi i filmene hos Warner Bros., i studiet, hvor Hogwarts og Diagonalstræde blev skabt til det store filmlærred.

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter
Billede af Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

DKK 662

Warner Bros. Studio-rundvisningen er et absolut must for fans af bøgerne og filmene om Harry Potter. Kom med bag kulisserne, og få mere at vide om, hvordan de otte film blev optaget, mens du udforsker de faktiske filmset, der blev anvendt ved filmatiseringen af scenerne på Hogwarts, i Diagonalstræde og på Ligustervænget, for at nævne et par stykker.

Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter – heldagsudflugt
Billede af Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter – heldagsudflugt

Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter – heldagsudflugt

DKK 703

Træd ind i Harry Potters magiske verden, og kom bag kulisserne og se filmset, rekvisitter og kostumer i Warner Bros. Studios i London. Vælg skatte fra dine foretrukne scener, og afdæk hemmelighederne bag biografens blændende special effects.

Hop-på-hop-af-bustur i London
Billede af Hop-på-hop-af-bustur i London

Hop-på-hop-af-bustur i London

DKK 290

Sus rundt i London som en af de lokale på en af byens ikoniske dobbeltdækkerbusser. Hop af for at udforske byens historiske seværdigheder og ikoniske arkitektur til fods, og glid ned ad Themsen på en sightseeingsejltur, hvor du kan fordybe dig i den engelske hovedstads rige historie og kultur.

Andre byer som London

Edinburgh
Billede af Edinburgh
Edinburgh
Birmingham
Billede af Birmingham
Birmingham
Madrid
Billede af Madrid
Madrid
Paris
Billede af Paris
Paris