Covent Garden

London
London som viser markeder, kulturarvsgenstande og skiltning
Far vild i den brostensbelagte labyrint af butikker og barer, eller find bare en plet, hvor du kan nyde gadekunstnerne i et af Londons mest underholdende kvarterer.

Covent Garden ligger på et sted, hvor der i det 17. århundrede lå et frugtmarked, og i dag er hovedtorvet, butikkerne, barerne og restauranterne centrum i Covent Garden. Frugtmarkedet er nu flyttet til det sydlige London, men området er stadig fyldt med energi og liv. Fra strengekvartetter til udbryderkunstnere og mimekunstnere, "The Garden" tiltrækker gadekunstnere fra hele Europa.

Området er perfekt for madelskere og kaffeentusiaster. Du finder et internationalt islæt i de mange restauranter. Tænk thailandske klisterris, franske kager, belgisk chokolade, spansk paella med alt godt fra havet og nordafrikanske karryretter. Har du lyst til at prøve nogle smagfulde europæiske øl, er der et stort udvalg af historiske og karakterfyldte pubber på hovedtorvet i Covent Garden.

Ud over restauranterne og butikkerne på hovedtorvet imponerer hvert område af Covent Garden med sit eget særpræg. I Long Acre finder du et stort udvalg af fashionable butikker, bl.a. lokale favoritter som Ben Sherman og All Saints. Området Seven Dials har en mere afslappet atmosfære og bohemeagtige butikker og excentriske caféer.

Du kan få tilfredsstillet den søde tand i en af de hyggelige caféer i Monmouth Street, hvor der serveres kager og engelsk te. Kaffekendere vil også finde masser af muligheder for en latte eller Americano. Rundt om hjørnet ligger Neal’s Yard, som er fyldt med hippe butikker og uafhængige tøjforhandlere.

Covent Garden ligger i bekvem afstand af West End, og det smukke Royal Opera House er hjemmehørende her. Denne markante bygning blev opført i 1732 og har overlevet brande og skiftende ejere, men er stadig vært for forestillinger med de kongelige opera- og balletkompagnier.

Den nærmeste undergrundsstation er Covent Garden.Mest populære hoteller i Covent Garden

AMANO Covent Garden
AMANO Covent Garden
4 out of 5
34-43 Russell St, London, England, WC2B 5SN
Prisen er 1.469, kr pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.
1.469, kr
pr. nat
5. mar. – 6. mar.
Overnat på dette hotel med 4 stjerner i London. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 barer/lounger og morgenmad. De populære seværdigheder Big Ben og Hyde Park ligger ...
4,1/5 Very Good! (279 anmeldelser)
Recommended for Covent Garden, central London
"Hotel is centrally located in Covent Garden, room lived up to our expectations, bed was nice. Only strange thing was the bathroom that got quite wet when showering because the shower cabin was half open. Staff was friendly and the hotel had a relaxing atmosphere. We did not try the breakfast. It ..."

Anmeldelse fra 11. jan. 2023

AMANO Covent Garden
The Hoxton Holborn
The Hoxton Holborn
4 out of 5
199 - 206 High Holborn, London, England, WC1V 7BD
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.582, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
1.582, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver ...
4,4/5 Wonderful! (787 anmeldelser)
Fint ophold
"Dejligt problemfrit ophold, hvor vi fik mulighed for tidlig indtjekning. Værelset en anelse småt!"

Anmeldelse fra 8. jul. 2022

The Hoxton Holborn
Middle Eight
Middle Eight
5 out of 5
66 Great Queen St, Covent Garden, London, England, WC2B 5BX
Prisen er 2.112, kr pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.
2.112, kr
pr. nat
5. mar. – 6. mar.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i London, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. De populære seværdigheder ...
4,6/5 Exceptional! (458 anmeldelser)
Fantastisk!!
"Fantastisk. God beliggenhed, dejligt personale."

Anmeldelse fra 3. jan. 2023

Middle Eight
The Resident Covent Garden
The Resident Covent Garden
4 out of 5
51 Bedford St, London, England, WC2R 0PZ
Prisen er 2.243, kr pr. nat fra 5. mar. til 6. mar.
2.243, kr
pr. nat
5. mar. – 6. mar.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og daglig rengøring. Vores ...
4,9/5 Exceptional! (958 anmeldelser)
Fantastisk service, nyrenoveret, tæt alt
"Nyt eller nyrenoveret hotel. Dejlig lydtæt. Fantastisk service i receptionen. Alle værelser har filtret drikkevand, så fyld din drikkedunk inden du drager på tur i London Tæt på alt. Der er ikke er morgenmad på hotellet, men gå 100 m op ad gaden og der er et bageri Paul’s hvor du kan sidde og spise ..."

Anmeldelse fra 28. feb. 2020

The Resident Covent Garden
NoMad London
NoMad London
5 out of 5
28 BOW ST, London, England, WC2E 7AW
Prisen er 3.586, kr pr. nat fra 10. feb. til 11. feb.
3.586, kr
pr. nat
10. feb. – 11. feb.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i London, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. De populære seværdigheder ...
4,7/5 Exceptional! (116 anmeldelser)
"Plush, timelessly decorated room featuring perhaps the best shower that I've ever experienced. Can't wait to go back!"

Anmeldelse fra 29. jan. 2023

NoMad London
The Waldorf Hilton, London
The Waldorf Hilton, London
4 out of 5
Aldwych, London, England, WC2B 4DD
Prisen er 2.133, kr pr. nat fra 10. feb. til 11. feb.
2.133, kr
pr. nat
10. feb. – 11. feb.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i London, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver især det ...
4,2/5 Excellent! (1.015 anmeldelser)
"Umiddelbart flot hotel med flotte gamle rammer. Service ikke eksisterende ! Reception virkelig sure og virkede stressede og manglede overblik i alle henseender. Om natten gik brandalarmen klokken 4 om natten og vi måtte alle evakueres vis brandtrapper og da alle kom om til hovedindgangen var døren ..."

Anmeldelse fra 17. nov. 2022

The Waldorf Hilton, London
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i Covent Garden

Covent Garden

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: