Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i London

Se alle 78 aktiviteter i London

Spændende oplevelser i London

Der venter dig mange sjove og interessante aktiviteter i London – mange flere end du kan nå på ét kort ophold. Nyd under alle omstændigheder den specielle atmosfære på de navnkundige pladser Trafalgar SquarePiccadilly Circus og Leicester Square

som er Londons biografcentrum. Tag på shoppingture i de kendte gader hvoraf Oxford Street er den absolut mest populære. Tag også en tur i dobbeltdækkerbus og stå på og af når det passer dig. Selvfølgelig skal du også indsnuse atmosfæren i en eller flere pubber hvor du sågar kan være heldig at finde et velsmagende måltid når sulten melder sig.

Hvis du gerne vil se London lidt fra oven

Der er flere gode muligheder hvis du gerne vil have et vue ud over Englands fantastiske hovedstad. Det store pariserhjul London Eye som ligger ned til Themsen er forholdsvis nyt. Det blev åbnet i 2000 og er allerede blevet et slags symbol på London. Kabinerne i London Eye er lukkede så du ikke behøver at bekymre dig om vejret. Dog er udsigten selvfølgelig væsentligt bedre i klart vejr. Hvis det er meget varmt er der aircondition. London Eye kører langsomt rundt så der er tid til at nyde de forskellige attraktioner i London. Hvis du imidlertid gerne vil have lidt motion og selv vil bestemme hvor længe du vil nyde udsigten kan du besøge Londons storslåede domkirke St. Paul’s Cathedral og tage trappen op til kuplen. Noget ganske nyt er The Shard – en formidabel spids skyskraber af glas på 310 m − som er Vesteuropas højeste bygning. Her kan du standse undervejs men tager du helt til tops når du til 72. etage. Nyd det imponerende bygningsværk og den formidable udsigt over Londons attraktioner.

Mæng dig med de kendte

En af de absolut mest populære attraktioner i London er Madame Tussaud London hvor du kan møde historiske personer og høre om mange af de historiske begivenheder gennem tiderne. Lad dig også fotografere med vellignende voksfigurer af lige netop de kendte og kongelige du helst vil foreviges sammen med.

Forlystelser og museer i London

London er et sandt mekka hvad teatre angår. Der ligger et utal af teatre i West End. Se en musical eller et klassisk eller moderne drama og nyd de fabelagtigt dygtige engelske skuespillere. Det gamle Globe Theatre fra Shakespeares tid er blevet rekonstrueret så bygningen næsten er en tro kopi af det gamle teater fra 1599. Det ligger ved Themsens sydbred og der spilles flere af den store dramatikers tragedier og komedier hvert år fra maj til oktober.

Londons mest berømte kunstmuseum National Gallery er absolut et besøg værd og nyd også atmosfæren foran museet på Trafalgar Square med den høje søjle med Lord Nelson på toppen og de imponerende løvestatuer. Snyd heller ikke dig selv for at besøge et andet interessant museum nemlig Tate Gallery hvor der afholdes skiftende udstillinger. Englands mest berømte maler William Turner testamenterede flere tusinde malerier og tegninger til den engelske stat som i dag kan ses i Tate Gallery.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i London

London City Centre

Der er masser at udforske i London City Centre, som er kendt for sine fascinerede museer, sin smukke udsigt til floden og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Piccadilly Circus og Piccadilly Theatre. Tag metroen fra Piccadilly Circus Metrostation eller Green Park Metrostation for at se mere af byen.

TeaterMuseumUrbant

Kings Cross St. Pancras

Russell Square og British Library er blandt de mest populære seværdigheder i Kings Cross St. Pancras, og du skal næsten også udforske de fascinerende museer. Hop på metroen fra King's Cross St. Pancras Metrostation eller Russell Square Metrostation for at se flere seværdigheder i området.

ArkitekturUrbantMuseum

Canary Wharf

Gå en tur i Londons finansielle distrikt ved det billedskønne havneanlæg, som har nogle af de højeste skyskrabere i byen. Det er hjemsted for nogle af verdens største virksomheder.

UrbantArkitekturSkyskraber

Kensington

I det velhavende kvarter Kensington kan du udforske den eksklusive hovedgade, besøge gallerier og museer eller nyde stilheden og udsigten til det smukke palads i Kensington Gardens.

MuseumHistoriskArkitektur

Greenwich

Nyd godt af det fantastiske natteliv i Greenwich. O2 Arena er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra North Greenwich Metrostation eller Cutty Sark DLR-station for at se mere af London.

MuseumVenlige menneskerTur

Paddington

Rejsende er vilde med Paddington på grund af de populære butikker, og du kan se mere af London ved at hoppe på metroen fra Paddington (Circle and Hammersmith & City lines) Station eller Paddington Metrostation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Queensway og Kensington Gardens.

ArkitekturUrbantShopping