Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i London

Se alle 133 aktiviteter i London

Spændende oplevelser i London

Der venter dig mange sjove og interessante aktiviteter i London – mange flere end du kan nå på ét kort ophold. Nyd under alle omstændigheder den specielle atmosfære på de navnkundige pladser Trafalgar SquarePiccadilly Circus og Leicester Square

som er Londons biografcentrum. Tag på shoppingture i de kendte gader hvoraf Oxford Street er den absolut mest populære. Tag også en tur i dobbeltdækkerbus og stå på og af når det passer dig. Selvfølgelig skal du også indsnuse atmosfæren i en eller flere pubber hvor du sågar kan være heldig at finde et velsmagende måltid når sulten melder sig.

Hvis du gerne vil se London lidt fra oven

Der er flere gode muligheder hvis du gerne vil have et vue ud over Englands fantastiske hovedstad. Det store pariserhjul London Eye som ligger ned til Themsen er forholdsvis nyt. Det blev åbnet i 2000 og er allerede blevet et slags symbol på London. Kabinerne i London Eye er lukkede så du ikke behøver at bekymre dig om vejret. Dog er udsigten selvfølgelig væsentligt bedre i klart vejr. Hvis det er meget varmt er der aircondition. London Eye kører langsomt rundt så der er tid til at nyde de forskellige attraktioner i London. Hvis du imidlertid gerne vil have lidt motion og selv vil bestemme hvor længe du vil nyde udsigten kan du besøge Londons storslåede domkirke St. Paul’s Cathedral og tage trappen op til kuplen. Noget ganske nyt er The Shard – en formidabel spids skyskraber af glas på 310 m − som er Vesteuropas højeste bygning. Her kan du standse undervejs men tager du helt til tops når du til 72. etage. Nyd det imponerende bygningsværk og den formidable udsigt over Londons attraktioner.

Mæng dig med de kendte

En af de absolut mest populære attraktioner i London er Madame Tussaud London hvor du kan møde historiske personer og høre om mange af de historiske begivenheder gennem tiderne. Lad dig også fotografere med vellignende voksfigurer af lige netop de kendte og kongelige du helst vil foreviges sammen med.

Forlystelser og museer i London

London er et sandt mekka hvad teatre angår. Der ligger et utal af teatre i West End. Se en musical eller et klassisk eller moderne drama og nyd de fabelagtigt dygtige engelske skuespillere. Det gamle Globe Theatre fra Shakespeares tid er blevet rekonstrueret så bygningen næsten er en tro kopi af det gamle teater fra 1599. Det ligger ved Themsens sydbred og der spilles flere af den store dramatikers tragedier og komedier hvert år fra maj til oktober.

Londons mest berømte kunstmuseum National Gallery er absolut et besøg værd og nyd også atmosfæren foran museet på Trafalgar Square med den høje søjle med Lord Nelson på toppen og de imponerende løvestatuer. Snyd heller ikke dig selv for at besøge et andet interessant museum nemlig Tate Gallery hvor der afholdes skiftende udstillinger. Englands mest berømte maler William Turner testamenterede flere tusinde malerier og tegninger til den engelske stat som i dag kan ses i Tate Gallery.

Kort

Discover neighborhoods in London

London City Centre

Her Majesty's Theatre og Piccadilly Circus er nogle af de mest populære seværdigheder i London City Centre. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Piccadilly Circus Metrostation eller Green Park Metrostation, og oplev de fascinerende museer, den smukke udsigt til floden og kunstgallerierne i området.

TeatreMuseerUrbant

Paddington

Paddington gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Kensington Gardens og Hyde Park. Se mere af London ved at hoppe på metroen fra Paddington Metrostation eller Royal Oak Metrostation.

ArkitekturUrbantShopping

Kings Cross St. Pancras

Kings Cross St. Pancras gør sig bemærket ved sine fascinerede museer. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som British Library og Russell Square. Se mere af London ved at hoppe på metroen fra King's Cross St. Pancras Metrostation eller Russell Square Metrostation.

ArkitekturUrbantMuseer

Victoria

Der er masser at udforske i Victoria, som er kendt for sine fascinerende museer og sin smukke udsigt til floden. Du kan besøge populære seværdigheder som Apollo Victoria Theatre og Victoria Palace Theatre, ligesom du kan hoppe på metroen fra Victoria Metrostation eller St. James's Park Metrostation for at se mere af byen.

SlotteArkitekturUrbant

City of Westminster

Der er masser at udforske i City of Westminster, som er kendt for sine fascinerede museer, sine populære shoppingmuligheder og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Marble Arch og Park Lane. Tag metroen fra Marble Arch Metrostation eller Bond Street Metrostation for at se mere af byen.

UrbantTeatreMuseer

Kensington

Kensington High Street og Kensington Palace er nogle af de mest populære seværdigheder i Kensington. Brug metroen til at komme rundt i byen fra High Street Kensington Metrostation eller Gloucester Road Metrostation, og oplev de fascinerende museer, de smukke haver og de charmerende caféer i området.

MuseerHistoriske bygningerArkitektur