Aktiviteter i London

Oplevelser, seværdigheder og ture
London

Spændende oplevelser i London

Der venter dig mange sjove og interessante aktiviteter i London – mange flere, end du kan nå på ét kort ophold. Nyd under alle omstændigheder den specielle atmosfære på de navnkundige pladser, Trafalgar Square, Piccadilly Circus og Leicester Square, som er Londons biografcentrum. Tag på shoppingture i de kendte gader, hvoraf Oxford Street er den absolut mest populære. Tag også en tur i dobbeltdækkerbus, og stå på og af, når det passer dig. Selvfølgelig skal du også indsnuse atmosfæren i en eller flere pubber, hvor du sågar kan være heldig at finde et velsmagende måltid, når sulten melder sig.

Hvis du gerne vil se London lidt fra oven

Der er flere gode muligheder, hvis du gerne vil have et vue ud over Englands fantastiske hovedstad. Det store pariserhjul London Eye, som ligger ned til Themsen, er forholdsvis nyt. Det blev åbnet i 2000 og er allerede blevet et slags symbol på London. Kabinerne i London Eye er lukkede, så du ikke behøver at bekymre dig om vejret. Dog er udsigten selvfølgelig væsentligt bedre i klart vejr. Hvis det er meget varmt, er der aircondition. London Eye kører langsomt rundt, så der er tid til at nyde de forskellige attraktioner i London. Hvis du imidlertid gerne vil have lidt motion og selv vil bestemme, hvor længe du vil nyde udsigten, kan du besøge Londons storslåede domkirke St. Paul’s Cathedral og tage trappen op til kuplen. Noget ganske nyt er The Shard – en formidabel spids skyskraber af glas på 310 m − som er Vesteuropas højeste bygning. Her kan du standse undervejs, men tager du helt til tops, når du til 72. etage. Nyd det imponerende bygningsværk og den formidable udsigt over Londons attraktioner.

Mæng dig med de kendte

En af de absolut mest populære attraktioner i London er Madame Tussaud London, hvor du kan møde historiske personer og høre om mange af de historiske begivenheder gennem tiderne. Lad dig også fotografere med vellignende voksfigurer af lige netop de kendte og kongelige, du helst vil foreviges sammen med.

Forlystelser og museer i London

London er et sandt mekka, hvad teatre angår. Der ligger et utal af teatre i West End. Se en musical eller et klassisk eller moderne drama, og nyd de fabelagtigt dygtige engelske skuespillere. Det gamle Globe Theatre fra Shakespeares tid er blevet rekonstrueret, så bygningen næsten er en tro kopi af det gamle teater fra 1599. Det ligger ved Themsens sydbred, og der spilles flere af den store dramatikers tragedier og komedier hvert år fra maj til oktober.

Londons mest berømte kunstmuseum, National Gallery, er absolut et besøg værd, og nyd også atmosfæren foran museet på Trafalgar Square med den høje søjle med Lord Nelson på toppen og de imponerende løvestatuer. Snyd heller ikke dig selv for at besøge et andet interessant museum, nemlig Tate Gallery, hvor der afholdes skiftende udstillinger. Englands mest berømte maler William Turner testamenterede flere tusinde malerier og tegninger til den engelske stat, som i dag kan ses i Tate Gallery.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.