Biludlejning London

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i London

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i London

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i London
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i London?
Med en pris på udlejningsbiler i London, der begynder fra 719 ¤ per dag i denne uge, er turistattraktionerne i og omkring dette sted inden for nem rækkevidde.
Kan jeg leje en bil i London (LHR-Heathrow)?
Ja, det kan du sagtens, og der er masser af valgmuligheder. Når du først er landet, kan du finde biludlejningsfirmaerne i Terminal 2, 3, 4 og 5. Her kan du booke en udlejningsbil hos pålidelige firmaer som Hertz, Europcar og Alamo. Hvis du vil kigge på flere tilbud, er der også Enterprise og Sixt.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i London?
Baseret på lejepolitikken er du muligvis berettiget til at få pengene tilbage. Mange reservationer kan refunderes, hvis de afbestilles mindst seks timer inden afhentning. Har du brug for flere oplysninger? Hvis du ikke kan finde svaret i din rejseplan, er vores kundeservice altid tilgængelig.
Hvilke biltyper kan jeg leje i London?
Sæt dig bag rattet i en kompakt bil i London, for så er du kommet blandt godt selskab. Denne slags udlejningsbil er den mest efterspurgte, fordi bilerne er budgetvenlige, kan køre langt på literen og er lette at parkere. I en kompakt bil kan du ubesværet manøvrere rundt i de travle gader i byen. Du kan selvfølgelig også få noget større. Se vores udvalg af større udlejningsbiler, såsom biltyperne mellemstor, standard og stor. Uanset hvad du er til, har vi den perfekte bil til dig.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra London?
Der er en masse at lave i London, men hvis du drager lidt længere væk, finder du endnu flere spændende ting. Book en bil, så du kan trille rundt i det omkringliggende område i dit eget tempo. Her er nogle fantastiske køreture til listen:

  • Du kan finde Roman Baths og mange andre spændende turistattraktioner i Bath. Fra London er der 160 km.
  • Hvad med også at se det mest spændende, som Birmingham har at byde på? Store turistattraktioner her omfatter Bullring Shopping Centre. Birmingham ligger cirka 160 km fra London.
  • Townclose Hills Local Nature Reserve befinder sig 270 km fra London og er en af områdets mest spektakulære naturoplevelser. Tag på en gåtur, og nyd den friske luft.

Hvorfor skal jeg leje en bil i London hos Expedia?
Med flere års erfaring i at finde de billigste tilbud til rejsende i hele verden er Expedia det oplagte sted at leje en bil. Vi har biludlejningsfirmaer i London at vælge imellem, som tilbyder alt fra mindre økonomibiler til komfortable og rummelige SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere billeje med flyrejser og hotel og opnå endnu flere besparelser? Med alt fra vores pakkerejser til vores medlemspriser og eksklusive tilbud kan Expedia hjælpe dig med at komme af sted for mindre.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i London hos Expedia?
Expedia gør det nemt at sammenligne tilbud, priser og biludlejningsfirmaer samt læse anmeldelser fra andre kunder. Kombiner din billeje i London med en flyrejse eller et hotel, og opnå endnu større besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i London?
Du skal være 21 år eller derover for at leje en udlejningsbil i London. Bemærk, at unge førere muligvis kun kan vælge imellem bestemte bilklasser såsom kompakte biler, økonomibiler og mellemstore biler. En højere aldersgrænse gælder typisk for store biler som SUV’er. Derudover opkræver de fleste selskaber et tillægsgebyr for unge førere. Tjek reglerne omhyggeligt, inden du booker, og indregn eventuelle gebyrer i dit feriebudget.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i London?
Inden du kan køre afsted i London, skal du bruge et gyldigt kørekort og et kreditkort, der matcher navnet på dit kørekort. Hvis du ikke vil tilkøbe biludlejningsfirmaets forsikring, kan du også skulle fremvise dokumentation for en alternativ forsikring. Kravene varierer, så sørg for, at du forstår aftalens vilkår og betingelser, inden du booker hos selskabet.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i London?
Baseret på priserne inden for de sidste syv dage kunne du have hentet nøglerne til din egen udlejningsbil for bare 719 ¤ om dagen. Den næstbedste dagspris, der var at finde i London, var 927 ¤.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i London?
Klik ind på vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine rejsedatoer, og book din ideelle bil. Uanset om du har base i London, eller du skal udforske området, kan Expedia hjælpe dig med at finde langtidsleje af biler til en god pris.
Hvor finder jeg billeje i London, hvis jeg er under 25 år?
Alderspolitikkerne varierer alt efter selskabet, så du er nødt til at tjekke reglerne grundigt. Har du fundet et selskab i London, som udlejer til personer under 25 år? Fantastisk! Bare vær opmærksom på, at nogle virksomheder pålægger ekstra gebyrer for unge førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for den udlejningsbil, du er interesseret i, indeholder alle de oplysninger, du behøver.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til London?
Forsikringer ved billeje er ofte meget forskellige afhængigt af en række faktorer som for eksempel førerens alder og køretøjets størrelse. Det anbefales at tjekke selskabets vilkår og betingelser grundigt, før du tager din endelige beslutning.