Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i London

Biludlejning i London

Hvis du planlægger at skulle vidt omkring i Londons nærområde, kan du med fordel reservere en udlejningsbil hos en af byens mange biludlejningsfirmaer. Du kan også nemt booke mange gode hoteller i London. Hvad end du leder efter en billig økonomibil, en stationcar med god bagageplads eller en luksusbil, kan du med garanti finde den gennem Expedia.

Biludlejning i London

Planlægger du at rejse frem og tilbage i London eller ønsker du at udforske byens nærområde, kan biludlejning være den rette løsning for dig. På Expedia vil du uden tvivl kunne finde lige den biltype- og klasse, du leder efter, og de fleste biludlejningsfirmaer gør det muligt selv at vælge afhentningssted og -tidspunkt. Uanset om du lander tidligt om morgenen med fly til London i en af byens 5 lufthavne eller ankommer til en af de store togstationer sent om aftenen, kan du med garanti finde en lejet bil, der opfylder dine behov.

Overvejer du at leje en bil i forbindelse med din storbyferie til London, skal du være opmærksom på, at det ofte kan være mere fordelagtigt at gøre brug af byens omfattende og effektive offentlige transportsystem. Der er ofte tung trafik i de centrale områder, og det kan være både vanskeligt og dyrt at finde parkering i nærheden af de store seværdigheder. Vær også opmærksom på, at du vil skulle betale vejafgifter i hverdagene for at køre bil i en række centrale områder, såsom City of London, London Bridge, Westminster og Charing Cross.

Hvis du skal på forretningsrejse i Londons nærområde, og gerne skal kunne komme hurtigt omkring, er billeje en yderst fordelagtig løsning. Du kan reservere bilen online gennem Expedia, så den står klar, når du ankommer. Du kan enten vælge at aflevere bilen samme sted, som du hentede den, eller et andet sted, der passer bedre ind i din rejseplan.

Kom vidt omkring i London

Ønsker du at udforske nogle af Londons mindre turistede områder og seværdigheder, er billeje en god mulighed. Du kan f.eks. sætte kursen vestpå til den fantastiske botaniske have, Kew Gardens. Benyt havens parkeringsplads med plads til 300 biler, og gå en tur i den eksotiske have, som har verdens største samling af levende planter. Med din billet til haven får du også adgang til det kongelige Kew Palace, som Georg 3. af Storbritannien fik bygget i 1800. Du kan også lade GPS’en guide dig til det storslåede kongepalads Hampton Court Palace, som ligger en halv times kørsel sydpå fra Kew Gardens. Det blev bygget omkring år 1514 og har en unik blanding af Tudor- og barokstil samt en imponerende havelabyrint.

Et andet spændende område er Greenwich i det sydøstlige London. Den tidligere landsby er navngivet af danske vikinger og har et stort udvalg af spændende seværdigheder. Du kan f.eks. besøge Royal Observatory Greenwich, hvor nulmeridianen har været defineret siden 1884, eller udforske det kongelige Palace of Placentia, som blev bygget i 1443. Greenwich Park er det perfekte sted at gå en afslappet tur, men du kan også udforske områdets historiske arkitektur, som har indbragt Greenwich en plads på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Dette er blot få af mange spændende seværdigheder i Londons ydre områder, som egner sig til en dagstur i en lejebil. Du kan også overveje steder såsom Warner Bros. Studio Tour London nord for London, det smukke Marble Hill House fra 1724-1729, som ligger en kort køretur fra Kew Gardens, den naturskønne Richmond Park i Sydlondon og forlystelsesparken Chessington World of Adventures, der uden tvivl vil begejstre de yngste familiemedlemmer.

Udforsk London

Udforsk London med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!