Biludlejning London

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i London

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i London

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i London
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i London?
Med en pris på udlejningsbiler i London, der begynder fra pr. Dag i denne uge, er turistattraktionerne i og omkring dette sted nemme at nå frem til,
Kan jeg leje en bil i London (LHR-Heathrow)?
De forskellige biludlejningsfirmaer i London (LHR-Heathrow) finder du i Terminal 2, 3, 4 og 5. Her kan du booke en lejebil hos Budget, Sixt eller Hertz. Alamo og Europcar tilbyder også flere gode tilbud.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i London?
Du bør læse afbestillingspolitikken for bilen for at være sikker, men de fleste reservationer har mulighed for fuld refusion, hvis du afbestiller minimum seks timer inden afhentning. Der er dog nogle undtagelser. Din bekræftelse indeholder flere detaljer. Du kan også kontakte vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i London?
Rimelig pris, nem at manøvrere og god i forhold til benzinøkonomien. Det er slet ikke overraskende, at kompakte køretøjer er den mest efterspurgte biltype i London. Udforsk denne by i sådan én, så du kan parkere på selv snævre parkeringspladser og nemt komme rundt i trafikken. En kompakt bil er ideel til storbyeventyr eller korte roadtrips. Men der er også andre muligheder. Du kan gå efter en mindre model i form af en økonomibil eller noget større som mellemstor, stor eller premiumbil – du kan helt selv vælge, hvilken type bil der passer dig.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra London?
London er fuld af sjove eventyr, men der er ingen grund til at begrænse dig til kun et enkelt sted. Lej en bil, og tag afsted for at opleve området. Her er et par bud:

  • Du kan finde Roman Baths og flere andre fascinerende seværdigheder i Bath. Fra London er der sådan cirka 160 km.
  • Omkring 160 km væk ligger Birmingham, der også er berømt blandt rejsende. Vær sikker på, at du oplever Bullring Shopping Centre, mens du er i byen. Det er én af årsagerne til, at mange elsker at tilbringe tid i denne by.
  • Tag ud i naturen, og indånd den friske luft ved Townclose Hills Local Nature Reserve. Afstanden er omkring 270 km fra London.

Hvorfor skal jeg leje en bil i London hos Expedia?
Med flere års erfaring i at finde de billigste tilbud til eventyrlystne rejsende verden over er Expedia det perfekte sted at leje en bil. Vi har biludlejningsfirmaer i London at vælge imellem, som tilbyder alt fra mindre økonomibiler til store SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere din udlejningsbil med hotel og flyrejser og opnå endnu flere besparelser? Med alt fra vores pakkerejser til vores medlemspriser og eksklusive tilbud kan Expedia hjælpe dig med at komme på farten for mindre.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i London hos Expedia?
Lige meget hvilken bil du leder efter, kan Expedia hjælpe dig med at finde det bedste tilbud. Sammenlign priser fra førende biludlejningsfirmaer, og book et køretøj, der matcher dine behov. Hvad siger du til at tage på farten med endnu større besparelser? Kombiner din reservation af billeje i London med en flyrejse eller et hotel.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i London?
I London er minimumsalderen som regel 21 år. De fleste biludlejningsfirmaer opkræver yderligere gebyrer for unge førere, som kan variere afhængigt af biludlejningskontoret. Lejeaftalen for unge førere kan ekskludere visse køretøjer, såsom premiumbiler, og kræver, at du køber en omfattende forsikring. Husk altid at tjekke det med småt, inden du booker.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i London?
Det er let som en leg at leje en bil i London. Generelt skal du kun bruge dit kørekort og dit kreditkort. Når du har valgt den perfekte bil, bør du tjekke lejeaftalen grundigt, så du har kendskab til yderligere krav inden afhentning af bilen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i London?
Vi har tjekket priserne inden for de sidste syv dage, og den laveste dagspris var . Den næstlaveste pris på billeje i London var om dagen.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i London?
Det er muligt at leje en bil i en måned eller længere tid i London, så du kan roligt forlænge ferien! Du skal bare indtaste dine oplysninger på vores side med tilbud på langtidsleje af biler og booke din ideelle bil.
Hvor finder jeg billeje i London, hvis jeg er under 25 år?
Alderspolitikkerne varierer alt efter biludlejningsfirmaet, så du er nødt til at snuse lidt rundt. Har du fundet en leverandør i London, som lejer ud til personer under 25 år? Sådan! Bare vær opmærksom på, at nogle virksomheder pålægger ekstra gebyrer for førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for den udlejningsbil, du kigger på, omfatter alle de oplysninger, du behøver.