Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i London

Se alle udlejningsbiler i London

Biludlejning gennem Expedia i London

Biludlejning i London

Hvis du planlægger at skulle vidt omkring i Londons nærområde, kan du med fordel reservere en udlejningsbil hos en af byens mange biludlejningsfirmaer. Du kan også nemt booke mange gode hoteller i London. Hvad end du leder efter en billig økonomibil, en stationcar med god bagageplads eller en luksusbil, kan du med garanti finde den gennem Expedia.

Biludlejning i London

Planlægger du at rejse frem og tilbage i London eller ønsker du at udforske byens nærområde, kan biludlejning være den rette løsning for dig. På Expedia vil du uden tvivl kunne finde lige den biltype- og klasse, du leder efter, og de fleste biludlejningsfirmaer gør det muligt selv at vælge afhentningssted og -tidspunkt. Uanset om du lander tidligt om morgenen med fly til London i en af byens 5 lufthavne eller ankommer til en af de store togstationer sent om aftenen, kan du med garanti finde en lejet bil, der opfylder dine behov.

Overvejer du at leje en bil i forbindelse med din storbyferie til London, skal du være opmærksom på, at det ofte kan være mere fordelagtigt at gøre brug af byens omfattende og effektive offentlige transportsystem. Der er ofte tung trafik i de centrale områder, og det kan være både vanskeligt og dyrt at finde parkering i nærheden af de store seværdigheder. Vær også opmærksom på, at du vil skulle betale vejafgifter i hverdagene for at køre bil i en række centrale områder, såsom City of London, London Bridge, Westminster og Charing Cross.

Hvis du skal på forretningsrejse i Londons nærområde, og gerne skal kunne komme hurtigt omkring, er billeje en yderst fordelagtig løsning. Du kan reservere bilen online gennem Expedia, så den står klar, når du ankommer. Du kan enten vælge at aflevere bilen samme sted, som du hentede den, eller et andet sted, der passer bedre ind i din rejseplan.

Kom vidt omkring i London

Ønsker du at udforske nogle af Londons mindre turistede områder og seværdigheder, er billeje en god mulighed. Du kan f.eks. sætte kursen vestpå til den fantastiske botaniske have, Kew Gardens. Benyt havens parkeringsplads med plads til 300 biler, og gå en tur i den eksotiske have, som har verdens største samling af levende planter. Med din billet til haven får du også adgang til det kongelige Kew Palace, som Georg 3. af Storbritannien fik bygget i 1800. Du kan også lade GPS’en guide dig til det storslåede kongepalads Hampton Court Palace, som ligger en halv times kørsel sydpå fra Kew Gardens. Det blev bygget omkring år 1514 og har en unik blanding af Tudor- og barokstil samt en imponerende havelabyrint.

Et andet spændende område er Greenwich i det sydøstlige London. Den tidligere landsby er navngivet af danske vikinger og har et stort udvalg af spændende seværdigheder. Du kan f.eks. besøge Royal Observatory Greenwich, hvor nulmeridianen har været defineret siden 1884, eller udforske det kongelige Palace of Placentia, som blev bygget i 1443. Greenwich Park er det perfekte sted at gå en afslappet tur, men du kan også udforske områdets historiske arkitektur, som har indbragt Greenwich en plads på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Dette er blot få af mange spændende seværdigheder i Londons ydre områder, som egner sig til en dagstur i en lejebil. Du kan også overveje steder såsom Warner Bros. Studio Tour London nord for London, det smukke Marble Hill House fra 1724-1729, som ligger en kort køretur fra Kew Gardens, den naturskønne Richmond Park i Sydlondon og forlystelsesparken Chessington World of Adventures, der uden tvivl vil begejstre de yngste familiemedlemmer.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i London

Hvad er den bedste pris på biludlejning i London?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 362 i London.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i London?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i London er DKK 381.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til London?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i London?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk London

Udforsk London med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!