Biludlejning i Storbritannien

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Storbritannien

Billeje Storbritannien

Drømmer du om at opleve den smukke sydengelske kyst ved Cornwall, det kuperede bakkelandskab i Yorkshire Dales, pulserende havnemetropoler som Liverpool og Harwich, de mange søer i Lake District og derimellem selvfølgelig alle de små landsbyer og fiskerlejer med hyggelige pubs og kroer? Så book biludlejning i Storbritannien, og kom komfortabelt og ubesværet rundt i det spændende rejseland.

Du kan med ro i sindet booke billeje i Storbritannien, for alle priser er transparente og enkle at gennemskue. Her er ingen skjulte omkostninger eller ekstraudgifter, og brændstofpolitikken er ligeledes fair og overskuelig. Du behøver derfor bare at vælge ønsket model og tidsrum, og snart er du godt og komfortabelt kørende.

Budget-udlejning i Storbritannien

Er du på udkig efter billig biludlejning i Storbritannien, kan det betale sig at booke din bil i god tid. På den måde får du det bedste udvalg og den bedste pris. Du kan ligeledes undersøge markedet for pakkerejser, da du her kan være heldig at få en billig lejebil med i prisen. Overnatning undervejs og flybilletter til Storbritannien får du sandsynligvis også brug for, og der gives ofte god rabat, når du booker alle ydelser samlet. Dette kan sagtens være en god ide, selvom du foretrækker at overnatte på bed and breakfast eller små pensionater frem for almindelige hoteller i Storbritannien, for de fleste rejsearrangører tilbyder efterhånden mange forskellige indkvarteringsmuligheder.

Lyst til Stonehenge og endeløse sandstrande? Lej en bil i Storbritannien!

Danskerne har i de senere år for alvor fået øjnene op for England som rejseland, og nu går turen ikke længere kun til London, men rundt i hele landet. Den billedskønne kyststrækning ved Cornwall i Sydengland nyder f.eks. stor popularitet, og de lange sandstrande med gyldent sand, azurblåt hav og forvredne klipper leder da også nærmere tankerne hen på et stillehavsparadis end en atlanterhavskyst. Er du vild med at bade, dykke, snorkle og surfe, er dette stedet. Med en udlejningsbil i Storbritannien kommer du ubesværet rundt til områdets mange idylliske landsbyer og livlige badebyer. Sæt også kursen mod turistattraktionen Stonehenge samt Land's End, som er Englands vestligste punkt.

Vil du hellere udforske den nordlige del af England, når du holder ferie i Storbritannien, kan du besøge nationalparkerne Yorkshire Dales, North York Moor eller Lake District, der byder på lyngklædte bakker, brusende vandfald, urgamle egeskove og klare badesøer. Her finder du fantastiske vandreruter, og samtidig er kysten og badestrandene aldrig langt væk. Besøg f.eks. den ikoniske forlystelses- og badeby, Blackpool, eller tag færgen til øen Isle of Man, der lokker med dramatiske klippekyster og små fiskerlejer ud til et turkisblåt hav.

Har du sat kursen nordpå i din udlejningsbil i Storbritannien, kan du også besøge den spændende havneby Liverpool, der lokker med fabelagtig shopping og unikke seværdigheder som f.eks. museet The Beatles Story. Læg også vejen forbi York, der imponerer med sin velbevarede bykerne i middelalderstil. Husk at smutte forbi Whip-Ma-Whop-Ma-Gate, der er byens mindste gade, men til gengæld vinder kategorien mest mærkværdige navn. I den anden ende af skalaen finder du byens store gotiske katedral, der også i den grad er et imponerende syn.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Storbritannien?
Bare rolig! Hvis du kan afbestille din billeje minimum seks timer før afhentning af bilen, kan du være berettiget til at få dine penge tilbage. Det er en god idé at gennemlæse afbestillingspolitikken, da der findes nogle undtagelser. Besøg vores kundeservice, hvis du vil have flere oplysninger.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Storbritannien?
Sæt dig godt til rette på førersædet i et kompakt køretøj i Storbritannien, for så er du kommet blandt godt selskab. Denne type lejebil er den mest efterspurgte, fordi bilerne er gode for pengepungen, kører langt på literen og parkerer som en drøm. I et kompakt køretøj kan du ubesværet navigere rundt i de travle gader i byen. Alternativt kan du også få noget større. Kig nærmere på vores udvalg af større lejekategorier, såsom biltyperne mellemstor, standard og stor. Uanset hvad du er til, har vi den ideelle bil til dig.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Storbritannien hos Expedia?
Det er nemt at få det bedste tilbud hos Expedia. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din bil, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne tilbud fra alle de pålidelige varemærker. Opnå endnu flere besparelser, når du samler din reservation af billeje i Storbritannien med overnatning eller flyrejser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Storbritannien?
Alle, der har et gyldigt kørekort, og som er minimum 21 år, kan booke billeje i Storbritannien. Selvom nogle leverandører muligvis er villige til at leje ud til førere under 21 år, kan du forvente ekstra gebyrer. Undersøg aldersgrænsen for gebyret samt beløbet, inden du booker. Udbydere begrænser også, hvilke bilklasser unge førere kan leje. Der gælder en højere aldersgrænse for særlige modeller og luksusbiler.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Storbritannien?
Du skal være forberedt på at fremvise dit kørekort og et kreditkort i dit navn ved skranken. Inden afhentning bør du tjekke hos din foretrukne leverandør, om der er yderligere krav. Du kan eksempelvis også skulle vise forsikringsdokumentation.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Storbritannien?
Ja, og du vil helt sikkert finde din ideelle bil på vores side med tilbud på langtidsleje af biler. Du skal blot indtaste dine rejseoplysninger for at finde gode muligheder fra en række førende leverandører.
Hvor finder jeg billeje i Storbritannien, hvis jeg er under 25 år?
Du skal undersøge alderspolitikken hos de biludlejningsfirmaer i Storbritannien, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, kan nogle selskaber opkræve yderligere tillægsgebyrer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til dem på forhånd, så du kan tilpasse dit budget derefter. Alle selskaber har deres egne vilkår og betingelser for unge førere, så det kan betale sig at undersøge dem nærmere.

Oplev nye steder med Expedia