Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek oplysninger om destinationen fra nationale myndigheder, lokale myndigheder og sundhedsmyndigheder, inden du booker.

Biludlejning i Caraibisk

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Populære byer i Caraibisk

Billeje Caribien

Hvem kunne ikke bruge en ferie på en paradisisk tropeø under palmetræernes skygge? Hvis du planlægger at rejse hele vejen til Caribien, ville det dog næsten være en skam kun at dase på stranden. Den spændende region har nemlig mange andre storslåede oplevelser at byde på, og hvis du booker billeje i Caribien, kan du udforske det hele i dit eget tempo.

Hvis du vil opleve så meget som muligt på din caribiske drømmeferie, kan du øhoppe mellem flere forskellige øer. Der går bilfærger mellem flere af øerne, så du kommer nemt omkring med en udlejningsbil i Caribien. Priserne på billeje er transparente og brændstofpolitikken fair, og der er ingen skjulte omkostninger.

Budget biludlejning i Caribien

Et godt tip til billig biludlejning i Caribien er at leje din bil i Miami, hvor udbuddet er stort, og muligheden for at få et godt tilbud er derfor bedre. Fra Miami kan du sejle til Bimini på Bahamas og få bilen med ombord. Du kan selvfølgelig også vælge at rejse til de forskellige øer med passagerfærge eller fly og leje din bil ved ankomsten i stedet. I dette tilfælde kan det betale sig at lede efter pakkerejser til Caribien, idet der kan være penge at spare ved at booke billeje og hotel i Caribien hos samme rejseudbyder. Udover overnatning og billeje, skal du højst sandsynligt også bruge flybilletter til Caribien, og disse kan også inkluderes i pakken. Det mest oplagte er i den forbindelse at flyve til Miami. Herfra går der færge til Bahamas-øerne Bimini Islands og fra nærliggende Fort Lauderdale til Freeport på Grand Bahama. Bahamas består af 700 øer, hvoraf 30 er beboede. Mange af øerne er forbundet via færge eller fly, så der er nok at udforske.

Billeje i Caribien – øhop

Caribien er selvsagt mere end blot Bahamas. Fra Bahamas-øen Nassau kan du f.eks. flyve videre til Cuba, der er den største ø i Caribien. Her venter flere nationalparker, kilometerlange sandstrande og pulserende byer. Hvis du skal på rundrejse i Caribien, kunne Cuba være et godt bud på en spændende base. Herfra kan du tage på udflugter til andre caribiske øer, f.eks. de nærliggende Cayman Islands, Jamaica, Haiti eller Den Dominikanske Republik.

En anden populær kombination er at flyve til San Juan i Puerto Rico og herfra udforske de dansk-vestindiske øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix, der i dag er under amerikansk besiddelse. Andre spændende øer ud for Puerto Rico tæller Barbados, der med sine kridhvide sandstrande, smukke koralklipper, maleriske fiskerlejer og sukkerrørsplantager indbyder til lange badedage og spændende udflugter.

Uanset hvilke dele af Det Caribiske Øhav, du drømmer at udforske, er det en god ide at undersøge mulighederne grundigt hjemmefra. De fleste benytter en kombination af færger og fly mellem øerne, mens muligheden for biludlejning i Caribien især er praktisk i større østater som Cuba eller Den Dominikanske Republik. Vær dog opmærksom på, at man på Bahamas kører i den venstre side af vejen, mens de fleste udlejningsbiler har rat i højre side.