Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Punta Cana

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Punta Cana

Besøg Punta Cana

Punta Cana er et af de mest attraktive feriesteder i Den Dominikanske Republik. Turister elsker at besøge Punta Cana for dets enestående strande og de majestætiske resorter ved kysten. I Punta Cana er det populært at dykke, spille golf, sejle og svømme. Du kan også være heldig at få øje på en sydamerikansk berømthed eller to, da Punta Cana er blevet ret populært blandt de rige og berømte. I modsætning til andre caribiske destinationer er Punta Cana mere europæisk end nordamerikansk. Forskellen er ikke helt nem at få øje på, men turisterne er en smule mere formelt klædt på, rødvin er mere populært end øl, og her foretrækker man fodbold frem for amerikansk fodbold. Hvis Punta Cana lyder som det helt rigtige sted for dig, kan du forberede dig på dit livs rejse ved at bestille billige flybilletter til Punta Cana på Expedia i dag.

Punta Canas lufthavn

Fly til Punta Cana lander i Punta Cana Internationale Lufthavn (PUJ). PUJ er en skøn lufthavn med udendørs terminaler og et tag, der består af palmeblade. Det er den tredjetravleste lufthavn i Caribien og en af de hurtigst voksende lufthavne i verden. Der er mere end 50 flyselskaber, der flyver til PUJ, bl.a. Air Berlin, Air Canada, Air Century, Air France, American Airlines, British Airways, CanJet, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Miami Air, Servicios Aéreos Profesionales, Spirit Airlines, United Airways, US Airways og XL Airways France.

Bestil din flyrejse hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du bestille din flybillet til Punta Cana?

Flyrejser til Punta Cana er mest populære i højsæsonen fra januar til marts. De fleste turister valfarter til Punta Cana for at slippe for kulden i deres kolde hjemlande. Hvis du ikke har råd til at købe flybilletter til Punta Cana i højsæsonen, skal du ikke fortvivle. Midtersæsonen ligger fra oktober til december, og vejret er også fantastisk i denne periode. Luftfugtigheden er lav og der er dejligt varmt fra oktober til februar. Lavsæsonen er fra april til september, hvor der er meget varmt og fugtigt. Punta Cana kan dog blive meget overfyldt i august, hvor de lokale skoler holder ferie.