Punta Cana

Rejseguide
Bayahibe Strand som viser udsigt over kystområde
Nyd de lange hvide sandstrande, all inclusive-resorts og masser af solskin på en rejse til Punta Cana – en af de største turistdestinationer i det caribiske paradis.

Punta Cana, som ligger på østkysten i den Dominikanske Republik, er kendt for sine kilometerlange hvide sandstrande med de mange kokospalmer og sit akvamarinblå vand. Navnet Punta Cana bruges ofte om området omkring Cabeza de Toro, Arena Gorda og Uvero Alto.

Punta Cana består primært af store all inclusive-resorts, der appellerer til familier og par. Mange resorts har deres egne private strande og faciliteter, så de opfylder alle gæsternes behov under opholdet, herunder restauranter, natklubber og sportsaktiviteter.

Punta Canas hovedattraktioner er selvfølgelig sandet og havet. De uforglemmelige strande i området er beskyttet af et kæmpestort 29 kilometer langt rev, der ligger et stykke fra kysten. Det lave vand er et godt sted for begyndere at dykke eller snorkle. De fleste all inclusive-resorts har deres egen dykkerskole og forretninger, hvor du kan købe udstyr. Der tilbydes også andre vandaktiviteter, f.eks. surfing, sejlads og parasailing.

Uden for resorterne har du mulighed for at udforske nogle af den Dominikanske Republiks andre attraktioner. Se Altos de Chavón, som er en kopi af en middelhavslandsby, der er bygget på en klippe, og udforsk verdens første undervandsmuseum i Bayahibe. Besøg byen Higüey med den store domkirke, Basilica de Nuestra Señora de la Altagracia, der er opført til ære for den Dominikanske Republiks skytshelgen. Du kan også deltage i en guidet tur i junglen i Punta Cana Ecological Reserve.

Der er flere måder at komme rundt på i Punta Cana. For de fleste turister, der tilbringer tiden i deres resort eller på stranden i nærheden er det nemmest at komme rundt til fods. De lokale busser, der kaldes "guaguas", er den billigste måde, hvis du skal længere omkring. Det er også muligt at tage taxi eller leje en bil.

Du kan være sikker på, at der er blå himmel og solskin det meste af året i Punta Cana. Om sommeren er gennemsnitstemperaturen 31 °C.

Hvor kan jeg overnatte i Punta Cana

Cortecito Strand og byder på en sandstrand

Bávaro

De skønne strande og det fantastiske natteliv er blot nogle af højdepunkterne i Bávaro. Læg vejen forbi Bavaro Strand eller Cocotal Golf and Country Club, mens du udforsker området.

Bávaro
Default Image

Cap Cana Marina

De uberørte strande og de mange spisemuligheder er blandt højdepunkterne i Cap Cana Marina. Du kan lægge vejen forbi populære seværdigheder som Punta Cana Stranden, mens du udforsker området.

Cap Cana Marina
Uvero Alto som viser en sandstrand såvel som en lille gruppe mennesker

Uvero Alto

Det er svært ikke at blive vild med de skønne strande i Uvero Alto, og du får måske endda lyst til at blive og lægge vejen forbi Sirenis Aquagames Vandpark, der er et populært sted at besøge.

Uvero Alto
Default Image

El Macao

Rejsende synes godt om El Macao på grund af strandene og restauranterne. Du kan også kigge forbi Macao Strand, når du befinder dig i området.

El Macao
Default Image