Biludlejning i Sydamerika

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Populære byer i Sydamerika

Gode tilbud på udlejningsbiler i Sydamerika

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Sydamerika
Se alle udlejningsbiler

Billeje Sydamerika

Drømmer du om en rejse udover det sædvanlige, kunne Sydamerika være et godt bud. Book biludlejning i Sydamerika, og tag på roadtrip i Brasilien eller vandreture i Patagoniens spektakulære Andesbjerge, kom tæt på inkaernes kultur i Bolivia og Peru, eller udforsk det enestående dyreliv i Ecuador og på Galápagosøerne. Mulighederne er snart sagt uendelige!

Vælger du at booke billeje i Sydamerika, kan du bevæge dig i dit helt eget tempo og ændre planer undervejs. Der er ingen skjulte omkostninger, for alle betingelser og priser er transparente og overskuelige. Det samme gælder for brændstofpolitikken. Dermed kan du trygt booke en udlejningsbil i Sydamerika og begynde at planlægge din drømmerejse.

På udkig efter fantastiske ferieoplevelser? Lej en bil i Sydamerika!

Sydamerika er et utrolig alsidigt kontinent, der kan byde på alt fra paradisiske drømmestrande til tropiske regnskove og pulserende latinamerikanske storbyer. Her er den såkaldte Pan-American Highway en populær rute, idet den strækker sig hele vejen fra Alaska i USA og ned til Chile i bunden af Sydamerika. Drømmer du om et vaskeægte roadtrip, eller orker du bare ikke at skramle rundt i lokale busser, får du brug for en solid udlejningsbil i Sydamerika.

Det kan være en god ide at booke bilen hjemmefra, så alt er klart ved ankomsten, og du er sikker på at få den ønskede bil. I den forbindelse kan du overveje at lede efter pakkerejser til Sydamerika, eftersom du formentlig også får brug for både indkvartering og flybillet. Udover at der her kan være penge at spare, er det et stort plus at have alting booket og arrangeret hjemmefra. Når først du står i tropevarmen med al din oppakning og tripper for at komme afsted, får du sikkert ikke sat dig lige så grundigt ind i de forskellige muligheder, som du kan gøre i ro og mag hjemmefra. Det samme gælder for booking af dit hotel i Sydamerika. Der kan både være penge og nerver at spare ved at booke indkvarteringen hjemmefra, evt. sammen med dine flybilletter til Sydamerika.

Udlejningsbil i Sydamerika og ruteforslag

Det burde ikke volde de store kvaler at finde den perfekte lejebil i Sydamerika, men til gengæld kan det være svært at beslutte sig for ruten. Andesbjergene i det sydlige Patagonien er i den forbindelse et populært valg. Her kan du bl.a. tage på vandreture i de to ikoniske bjergmassiver Fitz Roy og Torres del Paine samt opleve den enestående gletsjer Perito Moreno. Ruten udgår fra El Chaltén i Argentina og fortsætter videre til søen Lago Argentino, hvor den store gletsjer troner frem i al sin skønhed. Kryds herefter grænsen til Chile, og fortsæt til Puerto Natales og nationalparken Torres del Paine, der strækker sig ind i begge lande. På den chilenske side kan du gå på opdagelse i Valle Francés, hvor du kan bl.a. kan opleve gletsjeren Glaciar Francés.

Andre populære ruter omfatter Costa Verde i den sydlige del af Brasilien. Denne strækning er optimal, hvis du gerne vil opleve de paradisiske drømmestrande langs Brasiliens solgyldne kyst og slå dig løs i megabyen Rio de Janeiro.

Ofte stillede spørgsmål