Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie i Sydamerika - fra eksotiske strande til sneklædte bjerge

Slik sol på vidunderlige strande, stå på ski, se verdensklassefodbold og lad dig fascinere af de indfødte kulturer.  

Sydamerika er et kontrastfyldt kontinent med tropiske regnskove og sneklædte bjergtoppe, pulserende moderne storbyer og ruiner fra gamle kulturer. På din rejse til Sydamerika kan du tilbringe dage eller uger i adskillige spændende lande og opleve de enkelte kulturer og naturskønne landskaber. 

Hvis du vil opleve moderne kunst, arkitektur og indfødte såvel som europæiske traditioner, kan du med fordel tage på en storbyferie iArgentinas fantastiske hovedstad, Buenos Aires. Få genopfrisket dit spanske i et land, hvis indbyggere har mestret samtalens kunst, eller se den fængende og tidløse tango, hvor stærke følelser bliver udtrykt gennem dans. Er du mere til udendørsaktiviteter, kan du vandre og stå på ski i de takkede bjerge i Ildlandet og Patagonien - regionen der både inkluderer dele af Argentina og Chile

Brasilien udgør næsten halvdelen af kontinentet. Landet har mange strande ved Atlanterhavet, heriblandt den verdensberømte Ipanema i Rio de Janeiro og de knap så kendte Baia do Sancho og Lopes Mendes. Længere inde i landet finder du den storslåede Amazonflod, der byder på trekking i regnskoven, River Rafting og økoturisme. Dybt inde i regnskoven i Manaus gemmer sig et operahus fra renæssancen, som blev bygget sidst i 1800-tallet og nu huser et symfoniorkester. Se fodbold i landet, hvor Pelé, Ronaldo og andre store fodboldspillere blev født.

E du historisk interesseret, er der masser at se, hvis du rejser til Sydamerika. Udforsk jesuit-ruinerne La Santísima Trinidad de Paraná i Paraguay, de præ-colombianske ruiner i Fuerte de Samaipata i Bolivia, den befæstede koloniby Cartagena i Colombia og de højt placerede inkaruiner Machu Picchu i Peru

Der er et væld af storslåede naturoplevelser i Sydamerika. Chapada Diamantina National Park i Brasilien byder på bjerglandskaber og vandfald. Titicaca-søen ligger højt oppe i Andesbjergene mellem Peru og Bolivia. Venezuelas Salto del Angel er et spektakulært vandfald med et fald på næsten 1.000 meter. Prøv at stille dig med fødderne placeret på hver sin side af Ækvator, og se, om du føler dig svimmel. 

Oplev varierende kulturer, spændende traditioner, forskellige musiktyper, særlige klædedragter og eksotisk mad fra urbefolkningsgrupper som Quechua og Guaraní. Når det kommer til mad, hører argentinsk bøf og luftig skærekage med sirup til de bedste sydamerikanske specialiteter. Under dit ophold i Brasilien bør du prøve at spise på et såkaldt churrascaria, der byder på et stort udvalg af lækkert kød. Supplér dit måltid med en caipirinha med alkohol lavet på sukkerrør. Prøv også en portion feijoada - den traditionelle brasilianske bønnestuvning, der typisk serveres om søndagen.

I Sydamerika kommer natur, kultur og historie til live. Hvorfor ikke også tage på et weekendophold til den verdensberømte karneval i Rio i foråret? Uanset hvornår på året du besøger kontinentet, vil du blive modtaget med åbne arme af den venlige lokalbefolkning.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.