Billige flybilletter til Brasilien

Populære byer at besøge i Brasilien

Billigste flyrejser til Brasilien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.850 kr. for en enkeltbillet og 5.123 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Delta
Delta
Delta
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Delta
Swiss International Air Lines
KLM
Lufthansa
Lufthansa

Rejse til Brasilien

Expedia tilbyder flyrejser til Brasilien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Brasilien eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Brasilien?
Vi ved, at rejseplaner kan ændre sig på et øjeblik, så det giver mening at vælge en fleksibel billet med Expedia. Klik blot på “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din billige og fleksible flyrejse til Brasilien er kun et par klik væk!
Hvor finder jeg billige billetter til Brasilien?
En god strategi for at finde billige billetter er at være fleksibel med dine datoer. Start med at søge efter din flyrejse til Brasilien, og klik derefter på “Fleksible datoer” for at få vist priser for nærliggende datoer. Et andet råd? Book dine billetter i god tid i forvejen. For at give dig en idé om priserne var 5.123 kr. den laveste pris for en flyrejse til Brasilien i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Brasilien?
Hvis du skulle rejse fra København (CPH), kunne du have fundet en billig enkeltbillet for kun 2.850 kr. i løbet af de sidste syv dage. Returflybilletter til Brasilien lå mellem 5.123 kr. og 6.678 kr. i den samme periode.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Brasilien?
Hvilken lufthavn, du ankommer til i Brasilien, afhænger i høj grad af afrejsestedet og den endelige destination. Herunder er en oversigt over nogle af de mest væsentlige lufthavne i dette område:

  • Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) - 8155 fly per måned.
  • Campinas (VCP-Viracopos - Campinas International) - 4385 fly per måned.
  • São Paulo (CGH-Congonhas) - 4122 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Brasilien?
I løbet af de sidste syv dage kostede flybilletter mellem 5.123 kr. og 6.678 kr.. Gennemse vores fantastiske tilbud til Brasilien, book din rejse, og glæd dig til en skøn ferie.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Brasilien?
Februar er den billigste måned, hvis du skal booke billetter til Brasilien. Priserne er dyrest i juli, august og december, så gå uden om disse perioder, hvis du kan.
Hvor lang er en flyrejse til Brasilien?
For at få en bedre idé om hvor lang tid det tager at rejse til Brasilien, kan du tjekke den gennemsnitlige varighed for disse populære indenrigsruter:

  • Porto Alegre (POA-Salgado Filho International) til Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) - 1 time og 42 minutter
  • Belo Horizonte (CNF-Tancredo Neves Intl.) til Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) - 1 time og 22 minutter
  • Recife (REC-Guararapes International) til Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Governor Andre Franco Montoro Intl.) - 3 timer og 17 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Brasilien?

  • Begynd dit eventyr i Brasilien i den sprudlende by São Paulo. Der er meget at tage dig til her, fra interessante seværdigheder som Paulista-museet til fremragende mad, kunst, natteliv og meget mere.
  • Når det er tid til at vælge aktiviteter til din tur, bør du være opmærksom på, at São Paulo byder på fugtigt subtropisk klima. Det er smart at tjekke de lokale temperaturer, inden du pakker, så du har en bedre idé om, hvad du kan forvente.
  • Omkring 85 km nordvest for São Paulo ligger Campinas, der også har fortjent en plads i dit program. De mest besøgte seværdigheder her omfatter Pedreiras museum for historie og porcelæn – glem ikke at lægge vejen forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Brasilien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Brasilien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Brasilien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Brasilien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Brasilien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Brasilien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Brasilien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Brasilien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Brasilien

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Delta