Billige flybilletter til Argentina

Populære byer at besøge i Argentina

Rejse til Argentina

Expedia tilbyder flyrejser til Argentina, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Argentina eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Argentina på grund af COVID-19?
Læs vilkårene og betingelserne for dit foretrukne flyselskab, hvis du ikke har booket endnu. Gå til vores kundeservice, hvis du allerede har sikret dig en flybillet til Argentina. Her vil du finde information, der kan gøre dig klogere på, hvilke COVID-19-politikker der gælder for din reservation, og vejlede dig om de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Argentina?
Vi forstår, at planer kan ændre sig fra det ene øjeblik til det næste, så det giver god mening at booke en fleksibel flyrejse med Expedia. Du skal blot markere feltet “Intet ændringsgebyr” under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din budgetvenlige og fleksible flybillet til Argentina er kun et par klik væk!
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Argentina under COVID-19?
COVID-19-udbruddet har ændret på, hvordan verden fungerer, på mange måder, herunder hvordan og hvorhen vi rejser. De følgende tips vil hjælpe dig med at håndtere de nye udfordringer og forberede dig på din tur til Argentina:

 • Læs restriktionerne og reglerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af lokale omstændigheder er det muligvis ikke muligt at rejse, så sørg for at tjekke, før du booker din flyrejse.
 • Behold dit mundbind på under helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Lufthavnspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned kortvarigt for at kontrollere din identitet.
 • Giv ikke dit boardingkort direkte til lufthavnspersonalet. I stedet for bør du placere det foran læseren og holde det op, så medarbejderen kan kontrollere det.
 • Du må medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den ud til kontrol.
 • Tøm alle lommer for genstande som din telefon og pung, og læg dem i din håndbagage i stedet for en bakke. Dette vil mindske risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Hvis du medbringer mad på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette mindsker sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at røre din håndbagage eller fødevarebeholder for nærmere eftersyn.

Hvor finder jeg billige billetter til Argentina?
Book dine billetter i god tid i forvejen, overvej alternative lufthavne, og betal med miles eller point – der er mange måder! En anden er at gøre brug af Expedias funktion til fleksible datoer. Søg efter flybilletter til Argentina, og sammenlign de billigste priser for nærliggende datoer. I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til Argentina kun .
Hvor meget koster en flyrejse til Argentina?
Enkeltbilletter med afrejse fra () kunne fås for helt ned til i løbet af de sidste syv dage. I samme periode lå prisen for en billet tur-retur til Argentina mellem og . Hvis du finder et godt tilbud, bør du slå til med det samme – sådanne priser hænger ikke på træerne.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Argentina?
Alt efter hvor du skal hen i Argentina, er der et udvalg af væsentlige lufthavne at vælge mellem. Det gælder blandt andet:

 • Buenos Aires (AEP-Aeroparque Jorge Newbery) - 2001 fly per måned.
 • Buenos Aires (EZE-Ministro Pistarini International) - 676 fly per måned.
 • Bariloche (BRC-Teniente Luis Candelaria Int.) - 264 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Argentina?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen på flybilletter mellem og . Udforsk vores glimrende tilbud til Argentina, book din rejse, og gør dig ferieklar.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Argentina?
er den ideelle måned, hvis du skal finde gode tilbud på flyrejser til Argentina. Bemærk, at de dyreste tidspunkter at booke rejser på i Danmark er sommermånederne og under højtider som jul og påske.
Hvad er de bedste oplevelser i Argentina?

 • Med så mange interessante ting at se i Córdoba er det ikke så mærkeligt, at de fleste turister tager hul på deres ferie i Argentina i denne stemningsfyldte by. Brug dine første dage på at se store seværdigheder som Córdoba Katedral, inden du fortsætter til nogle af destinationens ukendte perler.
 • Når du skal beslutte dig for, hvilke ting du skal pakke til din tur, bør du huske på, at Córdoba har fugtigt subtropisk klima. For at få en bedre forestilling om hvad du kan forvente, kan du kigge nærmere på den lokale vejrudsigt, inden du drager afsted.
 • Hvis du har lyst til at komme ud og udforske mere af denne skønne region, kan du finde en en praktisk udlejningsbil og fortsætte til Rio Cuarto. Denne by ligger 190 km syd for Córdoba og byder også på flere spændende attraktioner, for eksempel Det regionale, historiske museum.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Argentina på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Argentina.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Argentina med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Argentina. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Argentina!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Argentina under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Argentina tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Argentina, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.