Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Buenos Aires

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Buenos Aires

Fly til Buenos Aires

Flyrejser til Buenos Aires kan både være mellemlange og meget lange, afhængigt af antallet af mellemlandinger. Hvis flyrejsen er lang, kan du overveje at købe billet til førsteklasse. Prisen på en flybillet til Buenos Aires på første klasse er højere end prisen på en almindelig flybillet, men komfortniveauet er ofte merprisen værd. Der er meget mere at overveje, når du skal købe en flybillet til Buenos Aires, end blot flyvetiden og billetkategorien. Du kan købe flybilletter, der kan refunderes, vælge blandt flere forskellige flyselskaber og endda bestemme flyets afgangstidspunkt. På Expedia kan du sortere flyrejser til Buenos Aires efter afgangs- og ankomsttidspunkter, mellemlandinger og pris, så det er nemt at finde den bedste flyrejse.

Billige flyrejser til Buenos Aires

Du kan købe billige flybilletter til Buenos Aires gennem Expedia. Ligesom flyrejserne til Buenos Aires har varierende længde, varierer prisen også betydeligt. Hvis du vil have billige flybilletter til Buenos Aires, kan du begynde med at planlægge rejsen til lavsæsonen. Da Buenos Aires ligger på den sydlige halvkugle, er det lavsæson fra april til august, når temperaturen er lavere. Vinteren varer fra juni til september, hvor temperaturen som regel ligger mellem 10 og 20 °C. Flybilletterne til Buenos Aires er meget billigere på denne tid af året end i Buenos Aires' sommermåneder mellem december og februar. Når vejret bliver varmere, kan billetterne til Buenos Aires stige med næsten 50 procent.

Bestil dine flybilletter til Buenos Aires hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Oplysninger til besøgende i Buenos Aires

Når du bestiller flybilletter til Buenos Aires, skal du være opmærksom på Argentinas adgangskrav. Hvis du ankommer via Ministro Pistarini Internationale Lufthavn, behøver du ikke at betale det adgangsgebyr, som andre af landets lufthavne kræver. Du skal være i besiddelse af et gyldigt, ikke-udløbet og ubeskadiget pas for at få adgang til landet. Mange besøgende i Buenos Aires tager en hurtig tur til Uruguay med bus eller færge. Hvis du besøger dette naboland, skal du have dine rejsedokumenter med dig.