Billige flybilletter til Colombia

Populære byer at besøge i Colombia

Billigste flyrejser til Colombia

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.694 kr. for en enkeltbillet og 5.477 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Delta
Delta
Air Canada
Delta
Delta
Delta
Finnair
American Airlines
Iberia
Air Europa

Rejse til Colombia

Expedia tilbyder flyrejser til Colombia, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Colombia eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Colombia på grund af COVID-19?
Vores hjælpsomme kundeservice kan hurtigt give dig svar på de fleste rejserelaterede forespørgsler, herunder spørgsmål om flyændringer og -afbestillinger på grund af COVID-19. Tjek dit valgte flyselskabs vilkår og betingelser, før du booker dine flybilletter, for at være på den sikre side.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Colombia?
Den bedste mulighed er at bruge vores bekvemme filter “Intet ændringsgebyr”. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste afrejsested, destination og rejsedatoer, klikke på “Søg” og vælge feltet lige nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker” (se til venstre på din skærm). Expedia gør det nemt at finde fleksible og prisbillige flyrejser til Colombia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Colombia under COVID-19?
COVID-19 har muligvis ændret måden, vi rejser på, men pandemien har ikke bremset vores rejselyst. Her er nogle råd til, hvordan du tackler de nyeste rejseudfordringer:

 • Bliv klogere på reglerne og restriktionerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af den lokale situation kan du muligvis ikke rejse, så sørg for at tjekke, før du booker din flyrejse.
 • Hav dit mundbind på under helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned for at bekræfte din identitet.
 • For at reducere risikoen for potentiel smitte skal du selv placere dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit dokument direkte til lufthavnspersonalet.
 • Det er tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i håndbagagen. Den må ikke være større end 350 ml, og du bliver nødt til at fjerne den fra din bagage, så den kan blive undersøgt.
 • Tøm dine lommer for genstande såsom din telefon, dine nøgler og din pung, og læg dem i din håndbagage i stedet for i en bakke. Dette vil reducere risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Tag eventuelle madvarer op før sikkerhedskontrollen. Når du lægger dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at sikkerhedspersonalet skal røre og kontrollere dine ejendele.

Hvor finder jeg billige billetter til Colombia?
I løbet af de sidste syv dage var 5.477 kr. den bedste pris for en flyrejse til Colombia. Book dine billetter i god tid, og vær fleksibel i forhold til dine rejsedatoer for at opnå større besparelser. Søg efter din rejse til Colombia, og sammenlign priser for dagene før og efter ved at klikke på knappen “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Colombia?
Enkeltbilletter fra København (CPH) kunne fås for helt ned til 4.694 kr. i løbet af de sidste syv dage. I samme periode lå prisen for en returbillet med fly til Colombia mellem 5.477 kr. og 7.153 kr.. Hvis du spotter et godt tilbud, bør du slå til med det samme – sådanne priser hænger ikke på træerne.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Colombia?
Alt efter hvor du skal hen i Colombia, er der en række kendte lufthavne at vælge mellem. Disse omfatter:

 • Bogotá (BOG-El Dorado International) - 8634 fly per måned.
 • Medellin (MDE-Jose Maria Cordova International) - 3058 fly per måned.
 • Cali (CLO-Alfonso Bonilla Aragon International) - 2240 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Colombia?
I løbet af de sidste syv dage kostede en billet til Colombia et sted mellem 5.477 kr. og 7.153 kr.. Prisen afhænger typisk af afrejsetidspunkt, flyselskab, kabineklasse, og hvor tidligt rejsen bookes.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Colombia?
Oktober er den ideelle måned, hvis du skal score prisvenlige flybilletter til Colombia. Vær opmærksom på, at de dyreste tidspunkter at booke billetter på i Danmark er sommermånederne og under højtider som jul og påske.
Hvor lang er en flyrejse til Colombia?
Varigheden kan variere af forskellige grunde, herunder dit afrejsested og størrelsen på flyet. Denne liste over almindelige indenrigsruter til Colombia kan give dig en idé:

 • Medellin (MDE-Jose Maria Cordova International) til Bogotá (BOG-El Dorado International) - 54 minutter
 • Cali (CLO-Alfonso Bonilla Aragon International) til Bogotá (BOG-El Dorado International) - 59 minutter
 • Cartagena (CTG-Rafael Nuñez International) til Bogotá (BOG-El Dorado International) - 1 time og 27 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Colombia?

 • Med så mange fantastiske ting at opleve i Bogotá er det ikke underligt, at en del tager hul på deres ferie i Colombia i denne livlige by. Brug de første par dage på at se fremtrædende seværdigheder som Monserrate, inden du går på opdagelse blandt nogle af byens mindre kendte perler.
 • Når du overvejer, hvilken beklædning du skal pakke til din rejse, bør du være opmærksom på, at Bogotá har kystklima. For at få en idé om hvad du kan forvente, kan du tjekke den lokale vejrudsigt, inden du rejser afsted.
 • Vælg Girardot som næste stop. Denne by ligger 85 km vest for Bogotá og huser El Penon Golf Course, der er en af byens mest populære seværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Colombia på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Colombia.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Colombia med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Colombia. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Colombia!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Colombia under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Colombia tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Colombia, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Colombia

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Delta