Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Bogotá

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Bogotá

Om

Fly til

Har du overvejet en spændende rejse til en by i Sydamerika? Så kan du godt overveje at bestille flybilletter til . Colombias hovedstad og kulturelle, politiske og økonomiske omdrejningspunkt ligger i 2.600 meters højde som et smalt bælte på Bogotásletten, hvor en bjergryg mod øst knejser sig 600 meter over byen. På en storbyferie til får du masser af moderne kulturliv kombineret med historiske, farverige huse i kolonistil i den livlige, brostensbelagte gamle bydel.

Med fly til : Sådan kommer du frem

Du kan være heldig at finde fly til med et enkelt stop i en europæisk storby undervejs. Så tager den samlede flyvetur fra omkring 14 til 16 timer. De fleste flyafgange inkluderer dog to mellemlandinger på vejen, først i en europæisk storby og siden i USA eller Canada, inden du stiger på dit fly til . Her kan rejsetiden være noget længere, omkring 20 til 24 timer, men du kan så også muligvis finde noget mere billige flyrejser til på den måde.

Når du ankommer med fly til : Transport fra og til lufthavnen

Dit fly til lander i El Dorado Internationale Lufthavn (BOG), der ligger omkring 15 kilometer vest for centrum af byen. Lufthavnen er nummer tre i Latinamerika hvad angår antallet af årlige flypassagerer. Den har fået sit navn efter den berømte legende blandt de spanske erobrere i Sydamerika om El Dorado, et sted hvor der skulle være enorme mængder af guld og rigdomme.

Det er muligt at tage bussen ind til centrum fra lufthavnen med et enkelt skift på Portal El Dorado, hvorfra Transmileno-bussen kører ad en særlig vognbane ind til det centrale , så du ikke behøver sidde fast i trafikken. Busturen tager omkring 40 minutter. Vil du hellere bare køre direkte til dit hotel i , kan du også tage en taxi ind til centrum. Og hvis du gerne selv vil sidde bag rattet, er billeje i selvfølgelig også muligt.

Det skal du se, når du er ankommet med fly til

Mens du er i , kan du se noget af grunden til at de europæiske opdagelsesrejsende strømmede til den nye verden. På byens mest berømte museum Guldmuseet kan du se nogle utrolige genstande i guld, der er fremstillet af forskellige oprindelige sydamerikanske stammer i tiden før den spanske kolonisering. Der er eksempler på guldstatuer, billedskærerarbejder og smykker. Ud over at se kunstgenstandene får du også chancen for at prøve de værktøjer, som blev brugt til at fremstille disse flotte kunstværker med for mange hundrede år siden.

Bogota Botaniske Have kan danne rammen om en dejlig fredelig eftermiddag blandt alle de plante- og blomstersorter, der findes i Colombia. Det colombianske landskab strækker sig fra lavland til bjergtoppe med tilsvarende varierende økosystemer, så udvalget i haven er ganske alsidigt. Du kan se damme, vandfald og kaktusser, der er højere end dig.