Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejser til Rio de Janeiro

Tag på storbyferie i Rio de Janeiro, hvor sambaen stammer fra, og nyd et af verdens syv vidundere lige i nærheden.  

Rio de Janeiro ligger på sydøstkysten af Brasilien og er velsignet med en fantastisk geografi, der blander hvide sandstrande med bjerge dækket af regnskov. Hvis du elsker at være udendørs, kan du virkelig slå dig løs med de mange muligheder, der er for at blive ét med naturen. Der er naturligvis også masser af attraktioner for kulturentusiaster. På en rejse til Rio, der tidligere var hovedstaden i Brasilien, kan du opleve spændende historie og moderne kultur, uanset om du foretrækker at tage en tur i nationalparken eller danse samba.

Se solopgangen på enten den fine Ipanema-strand på sydøstkysten eller på den nærliggende muntre Copacabana-strand. Inden solen går ned, er det en god idé at tage til Pão de Açúcar (Sukkertoppen). Her kan du tage kabelbanen til toppen og opleve den storslåede udsigt over bl.a. strandene, skovene og andre vartegn.  

Tag dig tid til at besøge Corcovado, hvor du kan se statuen Cristo Redentor – Kristus Forløseren. Denne gratis attraktion, der er et af verdens syv nye vidundere, er på næsten alle besøgendes rejseplan, men hvis du kommer tidligt, kan du måske undgå køen. Du forstår helt sikkert hvorfor, når du ser den imponerende udsigt, der omgiver denne statue, som blev rejst i 1931.

Corcovado ligger i Tijuca National Park, som er det perfekte sted at blive ét med naturen. Miljøforkæmpere genplantede en stor del af parken sidst i 1800-tallet efter omfattende skovrydning. Denne destination er nu et frodigt hjemsted for mere end 100 lokale dyrearter, hvilket gør den til den største byskov i verden. Langs stierne ligger der restauranter og toiletter.

Fodboldfans bør ikke gå glip af en kamp på det berømte stadion Estádio do Maracanã. Hvis du ikke kan få billetter til en kamp, kan du besøge sportsmuseet inde på stadionet og se memorabilia, fotos og spillesæt fra nogle af Brasiliens største fodboldspillere.

Oplev Rios sprudlende natteliv, mens du lytter til tonerne af den lokale musik og ser på sambadanserne. Vær forsigtig, når du går i byen. Efterlad dine værdigenstande på hotellet, og undgå store forsamlinger, eller rejs i mindre grupper evt. sammen med lokale. Det er nemt at finde rundt i byen med bus om dagen, men det er bedst at undgå denne transportform om aftenen.

Overnatningssteder i Rio de Janeiro

Med en populær destination som Rio de Janeiro er det ingen overraskelse, at der findes mange forskellige overnatningsmuligheder at vælge imellem. Du finder nemlig 536 hoteller i Rio de Janeiro.

To af de mere luksuriøse hotelmuligheder i Rio de Janeiro, hvor du kan opleve nogle af de bedste hoteltjenester er Hotel Fasano Rio de Janeiro, beliggende på Avenida Vieira Souto 80, og Belmond Copacabana Palace, på Avenida Atlantica 1702. Alternativt i den mere økonomiske kategori kan du også kaste et blik på Copa Hostel og Rio Forest Hostel. Copa Hostel ligger på Av. Nossa Senhora De Copacabana, 1077, mens Rio Forest Hostel er at finde på Rua Joaquim Murtinho, 517.


Guide til at udforske Rio de Janeiro


Bedste hoteltilbud i Rio de Janeiro

Se alle 1.557 overnatningssteder i Rio de Janeiro
Hotel Atlântico Prime
Hotel Atlântico Prime

Hotel Atlântico Prime

Rua do Resende 87, Rio de Janeiro
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 378 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i Lapa, kun 10 minutters gang fra Praça da Cruz Vermelha, Arcos da Lapa og Catedral de São Sebastião do Rio de Janeiro. Derudover ligger Nationalbiblioteket og Museum for Moderne Kunst ca. 2 km derfra.

  ibis budget RJ Botafogo
  ibis budget RJ Botafogo

  ibis budget RJ Botafogo

  Praca Joia Valansi 24, Botafogo, Rio de Janeiro
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 149 anmeldelser)
   2.5 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Botafogo, kun 0,7 km fra Fundação Casa de Rui Barbosa og ca. 5 km fra Sukkertoppen og Parque Henrique Lage. Derudover ligger Arcos da Lapa og Nationalbiblioteket ca. 5 km derfra.

   ibis Copacabana Posto 5
   ibis Copacabana Posto 5

   ibis Copacabana Posto 5

   Rua Xavier Da Silveira 82, Rio de Janeiro
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 269 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger på stranden i Copacabana, mindre end 5 km fra Copacabana Beach, Sukkertoppen og Parque Henrique Lage. Derudover ligger Avenida Atlantica og Carlos Drummond de Andrade-statuen 15 minutter derfra.

    Grand Hyatt Rio De Janeiro
    Grand Hyatt Rio De Janeiro

    Grand Hyatt Rio De Janeiro

    Av. Lucio Costa 9600, Rio de Janeiro
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 344 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Reserver et ophold lige ud til stranden på Grand Hyatt Rio De Janeiro i Barra da Tijuca. dette hotel ligger i et shoppingområde, kun 5 km fra Barra-stranden og Bosque da Barra Park. Derudover ligger BarraShopping og Citibank Hall Rio de Janeiro ca. 10 km derfra.

     Arena Copacabana Hotel DKK 570
     Arena Copacabana Hotel

     Arena Copacabana Hotel

     Av Atlantica 2064 - Copacabana, Rio de Janeiro
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 1.602 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Reserver et ophold lige ud til stranden på Arena Copacabana Hotel i Copacabana. dette hotel ligger ved promenaden, kun få skridt fra Copacabana Beach og Avenida Atlantica. Derudover ligger Leme Strand og Chacrinha Statspark 15 minutter derfra.

      ibis Rio de Janeiro Santos Dumont
      ibis Rio de Janeiro Santos Dumont

      ibis Rio de Janeiro Santos Dumont

      Rua Marechal Camara 280 Centro, Rio de Janeiro
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 304 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Centro, kun 5 minutters gang fra Guanabarabugten, Nationalbiblioteket og Museum for Moderne Kunst. Derudover ligger Arcos da Lapa og Catedral de São Sebastião do Rio de Janeiro ca. 2 km derfra.

       Windsor Marapendi
       Windsor Marapendi

       Windsor Marapendi

       Avenida Lúcio Costa, 5400, Rio de Janeiro
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 497 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel i Barra da Tijuca ligger på stranden, kun 10 minutters gang fra Barra-stranden og Parque Ecológico de Marapendi. Derudover ligger Pepê Strand og Bosque da Barra Park ca. 5 km derfra.

        Belmond Copacabana Palace
        Belmond Copacabana Palace

        Belmond Copacabana Palace

        Avenida Atlantica 1702, Rio de Janeiro
          
         4,7
         ud af 5 (baseret på 660 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Reserver et ophold lige ud til stranden på Belmond Copacabana Palace i Copacabana. dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, mindre end 5 km fra Avenida Atlantica, Sukkertoppen og Parque Henrique Lage. Derudover ligger Copacabana Beach og Leme Strand 10 minutter derfra.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.