Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Rejser til Rio de Janeiro

Tag på storbyferie i Rio de Janeiro, hvor sambaen stammer fra, og nyd et af verdens syv vidundere lige i nærheden.  

Rio de Janeiro ligger på sydøstkysten af Brasilien og er velsignet med en fantastisk geografi, der blander hvide sandstrande med bjerge dækket af regnskov. Hvis du elsker at være udendørs, kan du virkelig slå dig løs med de mange muligheder, der er for at blive ét med naturen. Der er naturligvis også masser af attraktioner for kulturentusiaster. På en rejse til Rio, der tidligere var hovedstaden i Brasilien, kan du opleve spændende historie og moderne kultur, uanset om du foretrækker at tage en tur i nationalparken eller danse samba.

Se solopgangen på enten den fine Ipanema-strand på sydøstkysten eller på den nærliggende muntre Copacabana-strand. Inden solen går ned, er det en god idé at tage til Pão de Açúcar (Sukkertoppen). Her kan du tage kabelbanen til toppen og opleve den storslåede udsigt over bl.a. strandene, skovene og andre vartegn.  

Tag dig tid til at besøge Corcovado, hvor du kan se statuen Cristo Redentor – Kristus Forløseren. Denne gratis attraktion, der er et af verdens syv nye vidundere, er på næsten alle besøgendes rejseplan, men hvis du kommer tidligt, kan du måske undgå køen. Du forstår helt sikkert hvorfor, når du ser den imponerende udsigt, der omgiver denne statue, som blev rejst i 1931.

Corcovado ligger i Tijuca National Park, som er det perfekte sted at blive ét med naturen. Miljøforkæmpere genplantede en stor del af parken sidst i 1800-tallet efter omfattende skovrydning. Denne destination er nu et frodigt hjemsted for mere end 100 lokale dyrearter, hvilket gør den til den største byskov i verden. Langs stierne ligger der restauranter og toiletter.

Fodboldfans bør ikke gå glip af en kamp på det berømte stadion Estádio do Maracanã. Hvis du ikke kan få billetter til en kamp, kan du besøge sportsmuseet inde på stadionet og se memorabilia, fotos og spillesæt fra nogle af Brasiliens største fodboldspillere.

Oplev Rios sprudlende natteliv, mens du lytter til tonerne af den lokale musik og ser på sambadanserne. Vær forsigtig, når du går i byen. Efterlad dine værdigenstande på hotellet, og undgå store forsamlinger, eller rejs i mindre grupper evt. sammen med lokale. Det er nemt at finde rundt i byen med bus om dagen, men det er bedst at undgå denne transportform om aftenen.


Guide til at udforske Rio de Janeiro


Bedste hoteltilbud i Rio de Janeiro

Se alle 1.648 overnatningssteder i Rio de Janeiro
Miramar Hotel by Windsor DKK 621
Miramar Hotel by Windsor

Miramar Hotel by Windsor

Avenida Atlantica, 3668 - Copacabana, Rio de Janeiro
   
  4,7
  ud af 5 (baseret på 1.236 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel i Copacabana ligger på stranden, kun 5 minutters gang fra Copacabana Beach og Avenida Atlantica. Derudover ligger Carlos Drummond de Andrade-statuen og Dorival Caymmi-statuen 10 minutter derfra. Du kan gå til Cantagalo Metrostation på 12 minutter og Ipanema-General Osorio Metrostation på 14 minutter.

  Hotel Atlantico Business Centro DKK 207
  Hotel Atlantico Business Centro

  Hotel Atlantico Business Centro

  Rua Senador Dantas, 25, Rio de Janeiro
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 1.130 anmeldelser)
   3.5 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Centro, kun få skridt fra Guanabarabugten og Nationalbiblioteket. Derudover ligger Arcos da Lapa og Catedral de São Sebastião do Rio de Janeiro 15 minutter derfra. Cinelandia Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Carioca Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

   Windsor Excelsior Hotel DKK 513
   Windsor Excelsior Hotel

   Windsor Excelsior Hotel

   Avenida Atlantica 1800, Rio de Janeiro
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 1.364 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Reserver et ophold lige ud til stranden på Windsor Excelsior Hotel i Copacabana. dette hotel ligger ved promenaden, mindre end 5 km fra Copacabana Beach, Sukkertoppen og Parque Henrique Lage. Derudover ligger Guanabarabugten og Chacrinha Statspark 15 minutter derfra. Du kan gå til Cardeal Arcoverde Metrostation på 8 minutter og Siqueira Campos Metrostation på 16 minutter.

    Arena Copacabana Hotel DKK 487
    Arena Copacabana Hotel

    Arena Copacabana Hotel

    Av Atlantica 2064 - Copacabana, Rio de Janeiro
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 1.652 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Reserver et ophold lige ud til stranden på Arena Copacabana Hotel i Copacabana. dette hotel ligger ved promenaden, kun få skridt fra Copacabana Beach og Avenida Atlantica. Derudover ligger Leme Strand og Chacrinha Statspark 15 minutter derfra. Du kan gå til Cardeal Arcoverde Metrostation på 9 minutter og Siqueira Campos Metrostation på 12 minutter.

     Pestana Rio Atlantica DKK 714
     Pestana Rio Atlantica

     Pestana Rio Atlantica

     Avenida Atlantica 2964, Rio de Janeiro
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 404 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Reserver et ophold lige ud til stranden på Pestana Rio Atlantica i Copacabana. dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, mindre end 5 km fra Copacabana Beach, Sukkertoppen og Parque Henrique Lage. Derudover ligger Arpoador Strand og Ipanema Strand ca. 2 km derfra. Du kan gå til Cantagalo Metrostation på 12 minutter og Siqueira Campos Metrostation på 14 minutter.

      ibis budget Rj Praia de Botafogo DKK 155
      ibis budget Rj Praia de Botafogo

      ibis budget Rj Praia de Botafogo

      Praca Joia Valansi 24, Botafogo, Rio de Janeiro
        
       4,0
       ud af 5 (baseret på 185 anmeldelser)
       2.5 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Botafogo, kun 0,7 km fra Fundação Casa de Rui Barbosa og ca. 5 km fra Sukkertoppen og Parque Henrique Lage. Derudover ligger Arcos da Lapa og Nationalbiblioteket ca. 5 km derfra. Du kan gå til Botafogo Metrostation på 7 minutter og Flamengo Metrostation på 14 minutter.

       Hotel Atlântico Travel DKK 215
       Hotel Atlântico Travel

       Hotel Atlântico Travel

       Rua Barata Ribeiro nº 544, Copacabana, Rio de Janeiro
         
        3,9
        ud af 5 (baseret på 477 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Copacabana, kun 0,4 km fra Avenida Atlantica og ca. 5 km fra Sukkertoppen og Parque Henrique Lage. Derudover ligger Copacabana Beach og Edmundo Bittencourt Square 10 minutter derfra. Du kan gå til Siqueira Campos Metrostation på 6 minutter og Cantagalo Metrostation på 13 minutter.

        Américas Barra Hotel DKK 261
        Américas Barra Hotel

        Américas Barra Hotel

        Av. das Américas, 10.500, Rio de Janeiro
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 383 anmeldelser)
         3.5 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Barra da Tijuca, kun 0,9 km fra Parque Ecológico de Marapendi og 2,2 km fra Den Olympiske Golfbane. Derudover ligger Atleternes Park og RioCentro Convention Center ca. 10 km derfra.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.