Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Miami

Billeje i Miami

Storbyen Miami ligger på USA’s østkyst i den pragtfulde solskinsstat Florida. Her kan du nyde solen på de kridhvide strande, og der er også masser at opleve i selve byen. Oplandet omkring Miami er dog også værd at se nærmere på, så find en biludlejning i Miami, hvis du vil på kortere eller længere ture uden for byen.

Hvis du vælger at leje en bil i Miami, får du friheden til at udforske området i dit eget tempo. Selvom byen er mest kendt for sit behagelige klima, er der også mange kulturelle oplevelser og naturoplevelser, som du ikke må gå glip af, så gør dig klar til en anderledes ferie i den pastelfarvede sydstatsby.

Lej en bil i lufthavnen

Er du med fly til Miami, så ligger den internationale lufthavn i Miami kun ca. 14 km nordøst for byen. Der er flere biludlejningsfirmaer at vælge imellem i lufthavnen, og de har kontorer i hallen, hvor du afhenter din bagage. Du kan nemt finde en billig biludlejning i Miami, men det er også muligt at leje en lidt mere ekstravagant model, hvis du altid har drømt om at køre en tur gennem den cubanske bydel, Little Havanna, i en stor, prangende amerikanerbil.

Der findes mange fremragende golfklubber i Miami, så hvis du tager til området for at spille golf, kan det være en god idé at leje en bil i Miami, så du kan transportere dine golfkøller og andet udstyr fra lufthavnen til hotellet. Du kan vælge at bestille bilen online inden afrejsen fra Danmark, så du bare skal hente nøglen på udlejningskontoret, når du ankommer til Miami Lufthavn.

Billeje i Miami

Der ligger flere biludlejningskontorer med et stort udvalg af biler i centrum af Miami, så du kan nemt finde en leje-bil tæt på dit hotel i Miami. Vil du leje en bil, er der også mange muligheder i Overtown-området, der ligger lidt nordvest for centrum og er et af Miamis ældste kvarterer. Planlæg en dagstur til det berømte sumpområde, Everglades, der ligger blot en times kørsel fra Miami; dette område domineres af alligatorer i alle størrelser og udformninger, og her kan du komme helt tæt på de farlige dyr; du kan f.eks. prøve at holde en alligator, eller se, hvordan det foregår, når to alligatorer indleder en brydekamp.

Du kan også vælge at køre en tur til Key West, der er den sydligste fastlandsby i USA, hvor Ernest Hemingway boede og skrev sine mesterværker. Det tager ca. 4 timer at køre turen i bil, så du kan eventuelt arrangere et stop i Key Largo, hvor du også kan få en fantastisk dykkeroplevelse. Familiens børn vil elske en tur til Orlando, hvor I kan opleve syv af verdens største temaparker. Køreturen fra Miami tager ca. 3½ time, så det er en god idé at booke en overnatning eller to på et hotel i Orlando. Så har I også tid til at udforske parkerne, og børnene kan sagtens bruge flere dage på at prøve de ca. 140 forskellige attraktioner og møde de mange velkendte Disney-figurer. Lige meget hvilket sted, du vælger som destination for en dagsudflugt, kommer du hurtigt og komfortabelt frem og tilbage, hvis du vælger at leje en bil.

Udforsk Miami

Udforsk Miami med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!