Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Miami

Billeje i Miami

Storbyen Miami ligger på USA’s østkyst i den pragtfulde solskinsstat Florida. Her kan du nyde solen på de kridhvide strande, og der er også masser at opleve i selve byen. Oplandet omkring Miami er dog også værd at se nærmere på, så find en biludlejning i Miami, hvis du vil på kortere eller længere ture uden for byen.

Hvis du vælger at leje en bil i Miami, får du friheden til at udforske området i dit eget tempo. Selvom byen er mest kendt for sit behagelige klima, er der også mange kulturelle oplevelser og naturoplevelser, som du ikke må gå glip af, så gør dig klar til en anderledes ferie i den pastelfarvede sydstatsby.

Lej en bil i lufthavnen

Er du med fly til Miami, så ligger den internationale lufthavn i Miami kun ca. 14 km nordøst for byen. Der er flere biludlejningsfirmaer at vælge imellem i lufthavnen, og de har kontorer i hallen, hvor du afhenter din bagage. Du kan nemt finde en billig biludlejning i Miami, men det er også muligt at leje en lidt mere ekstravagant model, hvis du altid har drømt om at køre en tur gennem den cubanske bydel, Little Havanna, i en stor, prangende amerikanerbil.

Der findes mange fremragende golfklubber i Miami, så hvis du tager til området for at spille golf, kan det være en god idé at leje en bil i Miami, så du kan transportere dine golfkøller og andet udstyr fra lufthavnen til hotellet. Du kan vælge at bestille bilen online inden afrejsen fra Danmark, så du bare skal hente nøglen på udlejningskontoret, når du ankommer til Miami Lufthavn.

Billeje i Miami

Der ligger flere biludlejningskontorer med et stort udvalg af biler i centrum af Miami, så du kan nemt finde en leje-bil tæt på dit hotel i Miami. Vil du leje en bil, er der også mange muligheder i Overtown-området, der ligger lidt nordvest for centrum og er et af Miamis ældste kvarterer. Planlæg en dagstur til det berømte sumpområde, Everglades, der ligger blot en times kørsel fra Miami; dette område domineres af alligatorer i alle størrelser og udformninger, og her kan du komme helt tæt på de farlige dyr; du kan f.eks. prøve at holde en alligator, eller se, hvordan det foregår, når to alligatorer indleder en brydekamp.

Du kan også vælge at køre en tur til Key West, der er den sydligste fastlandsby i USA, hvor Ernest Hemingway boede og skrev sine mesterværker. Det tager ca. 4 timer at køre turen i bil, så du kan eventuelt arrangere et stop i Key Largo, hvor du også kan få en fantastisk dykkeroplevelse. Familiens børn vil elske en tur til Orlando, hvor I kan opleve syv af verdens største temaparker. Køreturen fra Miami tager ca. 3½ time, så det er en god idé at booke en overnatning eller to på et hotel i Orlando. Så har I også tid til at udforske parkerne, og børnene kan sagtens bruge flere dage på at prøve de ca. 140 forskellige attraktioner og møde de mange velkendte Disney-figurer. Lige meget hvilket sted, du vælger som destination for en dagsudflugt, kommer du hurtigt og komfortabelt frem og tilbage, hvis du vælger at leje en bil.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Miami

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Miami?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Miami.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Miami?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Miami er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Miami?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Miami?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Miami

Udforsk Miami med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!