Biludlejning i Europa

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Populære byer i Europa

Gode tilbud på udlejningsbiler i Europa

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Europa
Se alle udlejningsbiler

Billeje Europa

Vi danskere elsker kør-selv-ferie, og det giver da også god mening, når vi nu bor på et så fascinerende kontinent som Europa. Bilen giver masser af frihed og god plads, hvilket især er en fordel for børnefamilier. Netop i tilfælde af børn på bagsædet er det dog knap så sjovt med alt for mange timer på motorvejen, og her er biludlejning i Europa en oplagt ide. Flyv direkte til feriedestinationen, hvor jeres lejebil venter på jer i lufthavnen.

Har du ikke benyttet billeje i Europa før, er du måske usikker på betingelserne. Dette er dog ganske ubegrundet, for alle priserne er transparente og uden skjulte omkostninger. Det samme gælder for brændstofpolitikken.

Budget-biludlejning i Europa

Priserne på billeje i Europa er i mange tilfælde langt billigere end hjemme i Danmark. De fleste lande har nemlig væsentligt lavere registreringsafgifter end i Danmark, og det gør afskrivningerne på lejebilerne tilsvarende lave for udlejningsfirmaerne. Dette kommer dig som forbruger til gode i form af billige priser. Netop grundet de høje danske afgifter kører mange rundt i en mindre eller ældre model til hverdag, så hvorfor ikke forsøde ferien ved f.eks. at booke en rummelig og komfortabel stationcar af nyeste model? Så er der plads til det hele, og I kan være kørende som konger hele ferien igennem.

Selv hvis du rejser til et land, hvor udlejningspriserne ikke umiddelbart er helt i bund, er der andre måder at sikre budget-biludlejning i Europa på. Du kan f.eks. booke billejen sammen med flybilletter til Europa, eftersom dette ofte udløser gode tilbud. Skal du også overnatte på hotel i Europa, kan du med fordel samle det hele i en pakkerejse. Samtidig giver det ro i sjælen at have fly, hotel og billeje arrangeret hjemmefra, ligesom du får et godt overblik over feriebudgettet helt fra starten. Endelig slipper du for at skulle bruge energi på at finde den billigste billeje lokalt og kan bare koncentrere dig om at nyde din ferie i Europa.

Lej en bil i Europa – fra gejsere i nord til gletsjere i syd

Europa er ganske vist det næstmindste af verdens syv kontinenter efter Oceanien, men ikke desto mindre står fantastiske lande og landskaber i kø for at blive udforsket, det ene mere enestående end det næste. Af samme grund kan det være svært at fastlægge destinationen for din næste Europaferie. Skal din udlejningsbil i Europa være en firhjulstrækker på Island, hvor bjergtagende nationalparker med varme kilder og vulkaner venter på dig, eller vil du på hvalsafari og nordlysjagt i Nordnorge? Lige så eventyrligt tager landskabet i Sydeuropa sig ud – besøg øgruppen Azorerne ud for Portugals kyst, eller tag på et kulturhistorisk roadtrip gennem Østeuropa med kurs mod Adriaterhavets eller Sortehavets azurblå bølger. Eller måske drømmer du om at udforske Alpernes gletsjere i Schweiz, Østrig, Frankrig eller Italien? Mulighederne er uendelige, og med den perfekte udlejningsbil i Europa er du sikker på behagelig og fleksibel transport på hele ferien.

Ofte stillede spørgsmål