Biludlejning i Europa

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Europa

Gode tilbud på udlejningsbiler i Europa

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Europa
Se alle udlejningsbiler

Billeje Europa

Vi danskere elsker kør-selv-ferie, og det giver da også god mening, når vi nu bor på et så fascinerende kontinent som Europa. Bilen giver masser af frihed og god plads, hvilket især er en fordel for børnefamilier. Netop i tilfælde af børn på bagsædet er det dog knap så sjovt med alt for mange timer på motorvejen, og her er biludlejning i Europa en oplagt ide. Flyv direkte til feriedestinationen, hvor jeres lejebil venter på jer i lufthavnen.

Har du ikke benyttet billeje i Europa før, er du måske usikker på betingelserne. Dette er dog ganske ubegrundet, for alle priserne er transparente og uden skjulte omkostninger. Det samme gælder for brændstofpolitikken.

Budget-biludlejning i Europa

Priserne på billeje i Europa er i mange tilfælde langt billigere end hjemme i Danmark. De fleste lande har nemlig væsentligt lavere registreringsafgifter end i Danmark, og det gør afskrivningerne på lejebilerne tilsvarende lave for udlejningsfirmaerne. Dette kommer dig som forbruger til gode i form af billige priser. Netop grundet de høje danske afgifter kører mange rundt i en mindre eller ældre model til hverdag, så hvorfor ikke forsøde ferien ved f.eks. at booke en rummelig og komfortabel stationcar af nyeste model? Så er der plads til det hele, og I kan være kørende som konger hele ferien igennem.

Selv hvis du rejser til et land, hvor udlejningspriserne ikke umiddelbart er helt i bund, er der andre måder at sikre budget-biludlejning i Europa på. Du kan f.eks. booke billejen sammen med flybilletter til Europa, eftersom dette ofte udløser gode tilbud. Skal du også overnatte på hotel i Europa, kan du med fordel samle det hele i en pakkerejse. Samtidig giver det ro i sjælen at have fly, hotel og billeje arrangeret hjemmefra, ligesom du får et godt overblik over feriebudgettet helt fra starten. Endelig slipper du for at skulle bruge energi på at finde den billigste billeje lokalt og kan bare koncentrere dig om at nyde din ferie i Europa.

Lej en bil i Europa – fra gejsere i nord til gletsjere i syd

Europa er ganske vist det næstmindste af verdens syv kontinenter efter Oceanien, men ikke desto mindre står fantastiske lande og landskaber i kø for at blive udforsket, det ene mere enestående end det næste. Af samme grund kan det være svært at fastlægge destinationen for din næste Europaferie. Skal din udlejningsbil i Europa være en firhjulstrækker på Island, hvor bjergtagende nationalparker med varme kilder og vulkaner venter på dig, eller vil du på hvalsafari og nordlysjagt i Nordnorge? Lige så eventyrligt tager landskabet i Sydeuropa sig ud – besøg øgruppen Azorerne ud for Portugals kyst, eller tag på et kulturhistorisk roadtrip gennem Østeuropa med kurs mod Adriaterhavets eller Sortehavets azurblå bølger. Eller måske drømmer du om at udforske Alpernes gletsjere i Schweiz, Østrig, Frankrig eller Italien? Mulighederne er uendelige, og med den perfekte udlejningsbil i Europa er du sikker på behagelig og fleksibel transport på hele ferien.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Europa?
Afhængigt af lejeaftalen kan du være berettiget til refusion. De fleste reservationer giver fuld refusion, hvis du giver os besked mindst seks timer før afhentningstidspunktet. Har du brug for flere oplysninger? Hvis du ikke kan finde svaret i din reservationsbekræftelse, er vores kundeservice til rådighed døgnet rundt.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Europa?
Travle gader og snævre p-pladser giver ingen problemer for en økonomibil, der er den mest efterspurgte type lejebil i Europa. Kom på plads bag rattet i en af disse biler, hvor du ubesværet kan komme rundt i trafikken. De små økonomibiler har virkelig slagkraft, fordi de er til at betale, er driftssikre og har god benzinøkonomi. Men Europa kan udforskes i næsten alle typer udlejningsbiler. Du kan blandt andet vælge kompakte, mellemstore og store biler.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Europa hos Expedia?
Få det bedste tilbud hos Expedia. Det eneste, du skal gøre, er at vælge dit køretøj, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne tilbud fra alle de mest populære varemærker. Opnå endnu større besparelser, når du samler din reservation af billeje i Europa med overnatning eller flyrejser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Europa?
Hvis du er 21 eller derover, kan du leje en bil i Europa. Du skal være opmærksom på, at udbydere opkræver et tillægsgebyr for unge bilister, da der er større risiko for skader. Derudover kan unge bilister normalt ikke leje premiumbiler eller luksusbiler. Gennemlæs vilkår og betingelser for bilen grundigt, inden du gennemfører reservationen, for at undgå overraskelser ved afhentning.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Europa?
Du skal være forberedt på at fremvise dit kørekort og et kreditkort i dit navn ved ankomst til skranken. Inden afhentningsdatoen bør du tjekke hos din foretrukne leverandør, om der er yderligere krav. Du kan f.eks. Også skulle vise dokumentation for forsikring.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Europa?
Du kan leje et køretøj i en måned eller længere tid i Europa, så du kan uden problemer forlænge ferien! Du skal blot indtaste dine rejseoplysninger på vores side med tilbud på langtidsleje af biler og booke din perfekte bil.
Hvor finder jeg billeje i Europa, hvis jeg er under 25 år?
Nogle udbydere i Europa udlejer biler til personer under 25 år, mens andre ikke gør det. Alderspolitikkerne kan variere fra leverandør til leverandør, så du skal undersøge reglerne på forhånd. Tjek også, om der opkræves ekstra gebyrer. Nogle firmaer pålægger et gebyr for unge mellem 21 og 24 år. Gennemlæs altid vilkårene og betingelserne, så du undgår overraskelser.

Oplev nye steder med Expedia