Billigste flyrejser til Prag

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 349 for en enkeltbillet og DKK 721 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Nov 18, 2019

Blev ikke hentet af transport til hotel og måtte tage taxa ti Prag Hilton

Aug 28, 2019

Dejligt med servering af et vand.

Oct 16, 2018

der var ret koldt i flyet på udrejsen

Om Prag

Om Prag

Fly til Prag

Hvis du har lyst til at opleve smukke Prag, kan du nemt flyve dertil fra Danmark. I Prag kan du desuden finde en lang række overnatningssteder, som for eksempel et romantisk Bed & Breakfast, og du kan finde interessante aktiviteter eller en lejebil, så du let kan komme rundt i byen. Kast du ud i alle de spændende seværdigheder og oplevelser, denne dejlige by har at byde på. Tag på en romantisk weekendtur med kæresten, en sjov ferie med vennerne eller nyd lidt hyggeligt samvær med familien.

Bor du i nærheden af Kastrup Lufthavn, er du heldig at kunne finde direkte fly til Prag. Prag Lufthavn, officielt kaldet Václav Havel Airport Prague, ligger kun 10 km fra centrum af byen.

Prag Lufthavn

I selve Prag Lufthavn finder du et bredt udvalg af shoppingmuligheder med mere end 85 butikker, der har åbent fra 7.00 til 21.00. Der er desuden en lang række spisesteder, caféer og barer, og mange af spisestederne har endda døgnåbent.

Når du ankommer til lufthavnen, kan du vælge at benytte deres shuttlebus Cedaz, der afgår hver halve time mod Prag Centrum, og hvor børn under seks år kan køre gratis i selskab med en voksen.

Der går desuden flere offentlige busruter fra lufthavnen, eller du kan vælge at tage toget. Busserne har afgang uden for terminalbygningerne. Billetter kan købes i ankomsthallerne ved både Terminal 1 og 2, fra automater ved busstoppestederne eller fra buschaufføren, hvis du har kontanter.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Prag

Prag er en magisk by med dens middelalderbygninger, tårne, broer og kirker. Her finder du de smukkeste seværdigheder, et skønt landskab og gode underholdningsmuligheder.

Centrum af Prag er indbegrebet af hygge og charme. Gå rundt i de små brostensbelagte gader blandt de gamle middelalderbygninger, og se blandt andet slottet, der er fra det 9. århundrede. Prag Slot er det største middelalderslot i verden. Tag på en guidet tur af denne fantastiske seværdighed.

En af de største turistattraktioner i Prag er det flotte astronomiske ur på Rådhustårnet. Men Prag er også andet end historiske seværdigheder og smuk arkitektur. I den nyere bydel Nové Mesto kan du finde masser af butikker og restauranter. Prag byder også på en lang række natklubber og barer.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder i Prag

Den gamle bydel, Staré Mesto er stedet, hvis du gerne vil opholde dig i hjertet af denne middelalderby. Du vil være tæt på både butikker og et livligt natteliv. I den nye bydel, Nové Mesto, finder du de mere moderne hoteller og restauranter, og det ligger stadig centralt.

Lige nedenfor Prag Slot ligger Malá Strana, det lille kvarter, hvor der langs med de brostensbelagte gader ligger hyggelige pubber, små gallerier og lækre restauranter. Med et ophold i området Holesovice vil du være i nærheden af floden og ikke langt fra Prags Zoologiske Have. Her ligger også Tesla Arena, Det Nationale Galleri samt to større parker.

Populære flyrejser til Prag

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 349 for en enkeltbillet og DKK 721 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.