Billige flybilletter til Tjekkiet

Populære byer at besøge i Tjekkiet

Rejse til Tjekkiet

Expedia tilbyder flyrejser til Tjekkiet, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Tjekkiet eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Tjekkiet på grund af COVID-19?
Gå til vores hjælpsomme kundeservice for at finde oplysninger om, hvordan du afbestiller eller ændrer din flyrejse på grund af COVID-19. Du kan også gennemlæse vilkår og betingelser for dit valgte luftfartsselskab, før du booker din tur til Tjekkiet.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Tjekkiet?
Fleksibilitet er en nødvendighed, når det kommer til at rejse i disse dage. Derfor har vi tilføjet søgefilteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at finde fleksible, billige flyrejser til Tjekkiet. Det er i venstre side af din skærm lige nedenfor “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Tjekkiet under COVID-19?
COVID-19-pandemien har medført væsentlige ændringer i måden, vi rejser på. Hvis du planlægger at besøge Tjekkiet, kan de følgende tips hjælpe dig med at håndtere de nye udfordringer:

 • Læs de regler og restriktioner, der gælder for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af den lokale situation kan du muligvis ikke rejse, så glem ikke at tjekke på forhånd.
 • Du skal bære mundbind under din rejse, også under helbredsundersøgelser. Vær forberedt på at trække dit mundbind ned, når du bliver bedt om det, så det er muligt at kontrollere din identitet.
 • Du skal ikke længere give dit boardingkort (elektronisk eller papir) direkte til en medarbejder. I stedet skal du anbringe boardingkortet foran læseren og holde det op, så medarbejderen kan se det.
 • Det er tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i håndbagagen. Den må ikke indeholde mere end 350 ml, og du bliver nødt til at fjerne den fra din bagage, så den kan blive kontrolleret.
 • For at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen skal du placere ejendele såsom løse småpenge og din telefon i din håndbagage i stedet for en bakke.
 • Tag eventuelle madvarer op før sikkerhedskontrollen. Fødevarer kan udløse alarmen. Når du placerer dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at lufthavnspersonalet skal røre og kontrollere dine ejendele.

Hvilke flyselskaber flyver til Tjekkiet?
Med en bred vifte af flyselskaber, der flyver til eller i nærheden af Tjekkiet, har du en masse at vælge mellem:

 • Ryanair - 30 flyrejser til eller i nærheden af Tjekkiet hver måned, herunder 30 flyrejser til Prag (PRG-Vaclav Havel) per måned.
 • Eurowings - 26 flyrejser til eller i nærheden af Tjekkiet hver måned, herunder 26 flyrejser til Prag (PRG-Vaclav Havel) per måned.
 • Norwegian Air International - 17 flyrejser til eller i nærheden af Tjekkiet hver måned, herunder 17 flyrejser til Prag (PRG-Vaclav Havel) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Tjekkiet?
En af de bedste måder at score billige billetter til Tjekkiet på er at være fleksibel med dine datoer. Søg efter din flyrejse, og klik på “Fleksible datoer” i toppen af søgeresultaterne. Her kan du sammenligne de bedste priser for lignende datoer. Den bedste pris for en flyrejse til Tjekkiet i løbet af de sidste syv dage var . Hvis du booker i god tid, kan du typisk få et endnu bedre tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Tjekkiet?
Der har været masser af budgetvenlige billetter i løbet af de sidste syv dage, hvor prisen for en returflybillet til Tjekkiet lå mellem og . Heldige rejsende har fået fingrene i en enkeltbillet med afrejse fra () for helt ned til .
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Tjekkiet?
Hvad angår udvælgelsen af lufthavne i Tjekkiet, er der disse valgmuligheder, når du skal flyve:

 • Prag (PRG-Vaclav Havel) - 2946 fly per måned.
 • Brno (BRQ-Turany) - 86 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Tjekkiet?
Priserne lå mellem og i løbet af de sidste syv dage. Når du er klar til at booke, hjælper vi gerne med at score den bedste pris til Tjekkiet.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Tjekkiet?
Du kan ofte købe budgetvenlige flybilletter til Tjekkiet i . Husk på, at det i Danmark er dyrest at købe billetter i sommermånederne eller omkring højtider som påske og jul.
Hvad er de bedste oplevelser i Tjekkiet?

 • Fyldt til bristepunktet med stemning og kultur – Znojmo er et rigtig godt sted at tage hul på din ferie i Tjekkiet. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Znojmo Castle, tjek butikkerne ud, og forkæl dig selv med god mad og vin på nogle af destinationens fremragende spisesteder. Valget er dit!
 • Når du skal beslutte, hvad du skal lave på din rejse, bør du have in mente, at Znojmo har kystklima. Det er klogt at tjekke den lokale vejrudsigt, inden du pakker kufferten, så du har en idé om, hvad du kan forvente.
 • Når du er klar til at opleve mere af denne fantastiske region, kan du sætte dig bag rattet i en praktisk udlejningsbil og fortsætte videre til Brno. Denne by ligger cirka 55 km nordøst for Znojmo og byder også på flere interessante attraktioner, heriblandt Jurkovic Villa.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Tjekkiet på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Tjekkiet.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Tjekkiet med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Tjekkiet. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Tjekkiet!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Tjekkiet under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Tjekkiet tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Tjekkiet, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.