Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Prag

Når du og din rejsemakker er klar til at tage på opdagelse, står Expedia klar til at hjælpe dig med at booke din ferie til Prag.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Prag

Med en pakkerejse hos Expedia kan der være penge at spare. Expedias fleksible tilbud med hotel og fly er en oplagt måde at spare både tid og penge. Du kan se endnu flere seværdigheder i Prag med de ekstra penge.

Ville det ikke være godt at spare lidt penge på turen til Prag? Så overvej at booke et pakketilbud.

Rundt regnet 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over står klar til at blive reserveret i vores omfattende verdensomfattende søgedatabase.

Drag fordel af de mange gode tilbud på Expedia, og forkæl dig selv med den særlige ferie, du har drømt om.

Har du lyst til at foretage en reservation, men er ikke helt sikker? Vi opkræver ikke et hemmeligt gebyr, hvis du ændrer dine rejseplaner.

Pakkerejser til Prag

Det er et område af Prag, der huser omkring 1.200.000 beboere.

Tag familien med til Lunapark (forlystelsespark) og AquaPalace (vandland). På jagt efter mere? Miniature Museum og Petřín Kabelbane er også gode bud.

Fra eksotiske fisk til undervandsplanter – du ved aldrig, hvad der venter i Sea World. Husk dit kamera, og tag billeder af dagens højdepunkter.

Du finder mange forskellige spændende arter i Prag Zoo og Terárium Praha. Disse to parker garanterer gode oplevelser for børn i alle aldre.

Dyk ned i den lokale ølkultur, besøg et af de mange ølbryggerier. Saml vennerne, og kig forbi Staropramen Bryggeri eller Strahov Klosterbryggeri for at opleve magien ved ølproduktion. Spørg dem om en guidet tur, og I vil blive taget igennem de forskellige teknikker, der gør deres øl til noget helt særligt.

Nyd det store udvalg af planter, når du og vennerne går rundt i Prags Botaniske Have og Kinského Park. Garden on the Ramparts og Vojanovy sady Park er to andre beundringsværdige steder at gå tur, som du ikke må misse. Uanset om du er planteentusiast eller ej, vi du nyde at går tur i Prags Botaniske Have og Kinského Park på smalle og snoede stier, eller fordybe dig i de flotte farver på planterne i Garden on the Ramparts og Vojanovy sady Park.

Hvis du godt kunne trænge til en stille stund i naturlige omgivelser, så tag til Den Kongelige Have og Kampa Park. Hvad med at aflægge et visit i Riegrovy Sady (park) og Stromovka Park? Her kan du læne dig tilbage og bare lade tiden gå. Så gælder det bare om at bestemme dig for om du vil lægge vejen forbi Den Kongelige Have, Kampa Park, Riegrovy Sady (park) eller Stromovka Park.

Vil du gerne høre lidt om Prag? Så kig ind på Prags Informationsservice og Turistinformationscentret ved det Gamle Rådhus.

Hostivař-søen er et skønt sted til at komme helt tæt på dyrelivet og slå smut på vandet. Hvis du har behov for et frikvarter fra det travle ferieprogram, så skynd dig at tage afsted.

Det siges, at naturens skønhed findes i detaljerne. Hold dig dette for øje, når du går på opdagelse i Kunratice Skov.

Områdets museer er fyldt til randen med spændende fakta og fortællinger. Museum om kommunisme og Bertramka har en række udstillinger og samlinger, som helt sikkert fanger din interesse. Du kan også tage turen til Det tjekkiske musikmuseum og Bédrich Smetana Museum.

Du kan udforske samlingen af udstillingsgenstande i Štefánikova Observatorium eller Prag Planetarium. Her kan både genier og almindelige mennesker tilbringe en spændende dag.

Er du vild med kunst? Du finder masser af kunstsamlinger af alle størrelser her. Nyd den kreative stemning på Mucha Museum og Kinský Palads. Lobkowicz Palads og Schwarzenberg Slot er også et visit værd, hvis du kan få plads i programmet.

Historiefans kan fordybe sig i fortiden på Nationalmuseet og Obřadní Síň. Prags Bymuseum og Podskalská Toldbygning på Výtoni er også værd at tænke ind i programmet.

Selvom historie ikke er din kop te, er Karlsuniversitetet og Det Astronomiske Ur uden tvivl værd at overveje. Måske får du også lyst til at tage kameraet frem og tage billeder ved Lennon-muren og Pulvertårnet.

Brug et øjeblik på at se vandet strømme under Karlsbroen. Denne gamle konstruktion har spillet en vigtig rolle i at forbinde området.

At udforske de fantastiske befæstninger ved Vyšehrad Nationalkulturelle Monument er en interaktiv måde at gå på opdagelse i regionens tidligere kampe på.

Med hensyn til planlægningen af Letohrádek královny Anny Palads og Starý Královský Palads, så vil du se, at der ikke er sparet på noget. Clam-Gallasův palác og Černín Palads er et par andre statelige bopæle, der har adskillige spændende historier at tilbyde.

Du kommer nok ikke til at se riddere i rustning, men du opdager måske tårne og fangekældre ved Prags Borg eller Karlstein Slot. Er du interesseret i endnu flere fantastiske udsigter og historiske fortællinger, så oplev Vyšehrad Slot og Troja Slot.

Områdets religiøse side bliver tydelig i Sv. Víta Katedral og Strahov Kloster. Den gamle-nye synagoge og Týn Katedral er også populære helligsteder.

Når du har besøgt de mest kendte seværdigheder i og omkring Prag, overvej at besøge et par af de knap så berømte seværdigheder. Lucerna Palads og Bobová Dráha Bobslædebane er de perfekte ingredienser til en spændende dag. Hvis du har tid tilovers, bør du overveje at slå et smut forbi Kubistisk Lygtepæl og Proudy-skulptur.

Overnatningssteder i Prag

I landets hovedstad finder du ikke mindre end 660 hoteller og lejligheder. Besøg Expedias side over hoteller i Prag for at få de bedste tilbud.

Luksuriøse valgmuligheder som Four Seasons Hotel Prague, beliggende på Veleslavinova 2a, samt Mandarin Oriental, Prague, på Nebovidska 459/1, vil med garanti fornøje selv de mest kræsne rejsende. Hvis du er på jagt efter noget andet, er det værd at kigge nærmere på Alice Apartment House, som du finder på Praha 8 - Karlín Sokolovská 30, samt Abex Hostel, på Zelivského 2726/2, hvilket er to lidt mere budgetvenlige alternativer i byen.

Karlsbroen ligger i Prag, så du kan også overveje at overnatte i nærheden af denne ikoniske attraktion. Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague ligger for eksempel kun 0,4 km derfra. Golden Well Hotel, som ligger ca. 0,7 km derfra, er ligeledes et populært alternativ.


Guide til at udforske Prag


Bedste hoteltilbud i Prag

Se alle 1.598 overnatningssteder i Prag
Grandior Hotel Prague DKK 840
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  4,5
  ud af 5 (baseret på 5.811 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter), Obecní dům Koncertsal og Pulvertårnet. Derudover ligger Mucha Museum og Den Gamle Rådhusplads ca. 2 km derfra. Florenc Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Station ligger inden for 7 minutters gang.

  Hotel Don Giovanni Prague DKK 322
  Hotel Don Giovanni Prague

  Hotel Don Giovanni Prague

  Vinohradska 157a, Prag
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 891 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med spa ligger i Prag 3, kun 5 km fra Eden Aréna, Wenzelspladsen og Det Astronomiske Ur. Derudover ligger Den Gamle Rådhusplads og Det dansende Hus ca. 5 km derfra. Želivského Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Flora Station ligger inden for 15 minutters gang.

   Grandium Prague DKK 790
   Grandium Prague

   Grandium Prague

   Politickych veznu 913/12, Prag
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 2.719 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Jindřišská Věž Tårn. Derudover ligger Museum om kommunisme og Den Gamle Rådhusplads 15 minutter derfra. Du kan gå til Muzeum Station på 5 minutter og Můstek Station på 9 minutter.

    Panorama Hotel Prague DKK 426
    Panorama Hotel Prague

    Panorama Hotel Prague

    Milevska 7, Prag
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 1.441 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med spa ligger i Prag 4, kun 0,5 km fra Arkády Pankrác (indkøbscenter) og ca. 5 km fra Det dansende Hus og Wenzelspladsen. Derudover ligger Vyšehrad Slot og Nationalmuseet ca. 5 km derfra. Du kan gå til Pankrác Station på 6 minutter og Pražského Povstání Station på 13 minutter.

     Grand Majestic Plaza DKK 680
     Grand Majestic Plaza

     Grand Majestic Plaza

     Truhlarska 16, Prag
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 4.763 anmeldelser)
      4.5 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter) og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Mucha Museum 15 minutter derfra. Náměstí Republiky Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Florenc Station ligger inden for 9 minutters gang.

      Hilton Prague DKK 880
      Hilton Prague

      Hilton Prague

      Pobrezni 1, Prag
        
       4,3
       ud af 5 (baseret på 1.962 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Hilton Prag ligger inden for gåafstand af turistattraktionerne i Prags gamle bydel og Palladium-butikscenteret og tilbyder komfort og faciliteter i topklasse. Florence-metrostationen ligger 150 meter borte via en indkøbsgade. Der er undergrundsparkeringsfaciliteter på stedet.

       Hotel Majestic Plaza DKK 687
       Hotel Majestic Plaza

       Hotel Majestic Plaza

       Stepanska 33, Prag
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 2.459 anmeldelser)
        4.5 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Lucerna Palads og Det nye rådhus. Derudover ligger Wenzelspladsen og Mucha Museum 10 minutter derfra. Du kan gå til Muzeum Station på 7 minutter og Můstek Station på 8 minutter.

        Corinthia Hotel Prague DKK 780
        Corinthia Hotel Prague

        Corinthia Hotel Prague

        Kongresova 1, Prag
          
         4,2
         ud af 5 (baseret på 1.982 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette 26-etagers hotel har udsigt over barokspirerne fra Vyšehrad Citadel og ligger meget tæt på en af byens primære metrolinjer. Hotellet ligger desuden kun 5 minutters gang fra Prags Kongrescenter.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.