Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Prag

Når du og din rejsemakker er klar til at tage på opdagelse, står Expedia klar til at hjælpe dig med at booke din ferie til Prag.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Prag

Med en pakkerejse hos Expedia kan der være penge at spare. Expedias fleksible tilbud med hotel og fly er en oplagt måde at spare både tid og penge. Du kan se endnu flere seværdigheder i Prag med de ekstra penge.

Ville det ikke være godt at spare lidt penge på turen til Prag? Så overvej at booke et pakketilbud.

Rundt regnet 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over står klar til at blive reserveret i vores omfattende verdensomfattende søgedatabase.

Drag fordel af de mange gode tilbud på Expedia, og forkæl dig selv med den særlige ferie, du har drømt om.

Har du lyst til at foretage en reservation, men er ikke helt sikker? Vi opkræver ikke et hemmeligt gebyr, hvis du ændrer dine rejseplaner.

Pakkerejser til Prag

Det er et område af Prag, der huser omkring 1.200.000 beboere.

Tag familien med til Lunapark (forlystelsespark) og AquaPalace (vandland). På jagt efter mere? Miniature Museum og Petřín Kabelbane er også gode bud.

Fra eksotiske fisk til undervandsplanter – du ved aldrig, hvad der venter i Sea World. Husk dit kamera, og tag billeder af dagens højdepunkter.

Du finder mange forskellige spændende arter i Prag Zoo og Terárium Praha. Disse to parker garanterer gode oplevelser for børn i alle aldre.

Dyk ned i den lokale ølkultur, besøg et af de mange ølbryggerier. Saml vennerne, og kig forbi Staropramen Bryggeri eller Strahov Klosterbryggeri for at opleve magien ved ølproduktion. Spørg dem om en guidet tur, og I vil blive taget igennem de forskellige teknikker, der gør deres øl til noget helt særligt.

Nyd det store udvalg af planter, når du og vennerne går rundt i Prags Botaniske Have og Kinského Park. Garden on the Ramparts og Vojanovy sady Park er to andre beundringsværdige steder at gå tur, som du ikke må misse. Uanset om du er planteentusiast eller ej, vi du nyde at går tur i Prags Botaniske Have og Kinského Park på smalle og snoede stier, eller fordybe dig i de flotte farver på planterne i Garden on the Ramparts og Vojanovy sady Park.

Hvis du godt kunne trænge til en stille stund i naturlige omgivelser, så tag til Den Kongelige Have og Kampa Park. Hvad med at aflægge et visit i Riegrovy Sady (park) og Stromovka Park? Her kan du læne dig tilbage og bare lade tiden gå. Så gælder det bare om at bestemme dig for om du vil lægge vejen forbi Den Kongelige Have, Kampa Park, Riegrovy Sady (park) eller Stromovka Park.

Vil du gerne høre lidt om Prag? Så kig ind på Prags Informationsservice og Turistinformationscentret ved det Gamle Rådhus.

Hostivař-søen er et skønt sted til at komme helt tæt på dyrelivet og slå smut på vandet. Hvis du har behov for et frikvarter fra det travle ferieprogram, så skynd dig at tage afsted.

Det siges, at naturens skønhed findes i detaljerne. Hold dig dette for øje, når du går på opdagelse i Kunratice Skov.

Områdets museer er fyldt til randen med spændende fakta og fortællinger. Museum om kommunisme og Bertramka har en række udstillinger og samlinger, som helt sikkert fanger din interesse. Du kan også tage turen til Det tjekkiske musikmuseum og Bédrich Smetana Museum.

Du kan udforske samlingen af udstillingsgenstande i Štefánikova Observatorium eller Prag Planetarium. Her kan både genier og almindelige mennesker tilbringe en spændende dag.

Er du vild med kunst? Du finder masser af kunstsamlinger af alle størrelser her. Nyd den kreative stemning på Mucha Museum og Kinský Palads. Lobkowicz Palads og Schwarzenberg Slot er også et visit værd, hvis du kan få plads i programmet.

Historiefans kan fordybe sig i fortiden på Nationalmuseet og Obřadní Síň. Prags Bymuseum og Podskalská Toldbygning på Výtoni er også værd at tænke ind i programmet.

Selvom historie ikke er din kop te, er Karlsuniversitetet og Det Astronomiske Ur uden tvivl værd at overveje. Måske får du også lyst til at tage kameraet frem og tage billeder ved Lennon-muren og Pulvertårnet.

Brug et øjeblik på at se vandet strømme under Karlsbroen. Denne gamle konstruktion har spillet en vigtig rolle i at forbinde området.

At udforske de fantastiske befæstninger ved Vyšehrad Nationalkulturelle Monument er en interaktiv måde at gå på opdagelse i regionens tidligere kampe på.

Med hensyn til planlægningen af Letohrádek královny Anny Palads og Starý Královský Palads, så vil du se, at der ikke er sparet på noget. Clam-Gallasův palác og Černín Palads er et par andre statelige bopæle, der har adskillige spændende historier at tilbyde.

Du kommer nok ikke til at se riddere i rustning, men du opdager måske tårne og fangekældre ved Prags Borg eller Karlstein Slot. Er du interesseret i endnu flere fantastiske udsigter og historiske fortællinger, så oplev Vyšehrad Slot og Troja Slot.

Områdets religiøse side bliver tydelig i Sv. Víta Katedral og Strahov Kloster. Den gamle-nye synagoge og Týn Katedral er også populære helligsteder.

Når du har besøgt de mest kendte seværdigheder i og omkring Prag, overvej at besøge et par af de knap så berømte seværdigheder. Lucerna Palads og Bobová Dráha Bobslædebane er de perfekte ingredienser til en spændende dag. Hvis du har tid tilovers, bør du overveje at slå et smut forbi Kubistisk Lygtepæl og Proudy-skulptur.

For at få mest muligt ud af dit besøg i Prag bør du overveje at booke et værelse på et af hovedstadens 588 overnatningssteder på Expedias brugervenlige hoteloversigt.

Four Seasons Hotel Prague, beliggende på Veleslavinova 2a, og Mandarin Oriental, Prague, på Nebovidska 459/1, er to af de mere eksklusive overnatningsmuligheder i Prag. Med en overnatning på et af disse er du garanteret nogle af de bedste hotelfaciliteter i byen. Hvis luksus ikke er det, du leder efter, er Unitas Hotel, beliggende på Bartolomejska 9, og angelo by Vienna House Prague, på Radlicka 1g, bestemt også værd at kaste et blik på.

Et højdepunkt på et besøg til Prag er Karlsbroen. Overvejer du at overnatte tæt på denne berømte attraktion, er både Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague og Golden Well Hotel en overvejelse værd.


Guide til at udforske Prag


Bedste hoteltilbud i Prag

Se alle 1.948 overnatningssteder i Prag
Grandior Hotel Prague DKK 485
Anmeldelse fra 10. sep. 2019
Se oplysninger
 
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  4,5 ud af 5
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Det lå meget centralt og tæt på alt. Sporvogn og metro nemt at bruge og forstå.

  Grandium Prague DKK 515
  Anmeldelse fra 22. aug. 2019
  Se oplysninger
   
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Prag
    
   4,4 ud af 5
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dejligt centralt beliggende hotel. Desværre alt for meget larm i forbindelse med morgenmad. Piano kombineret med megen menneskestøj gør det absolut ikke bedre. Ellers intet at klage over.

   K+K Hotel Central Prague DKK 605
   Anmeldelse fra 6. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   K+K Hotel Central Prague

   K+K Hotel Central Prague

   Hybernska 10, Prag
     
    4,5 ud af 5
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Et dejligt hotel tæt på alt det man skal opleve i Prag. Morgenmaden er ganske udemærket, friske råvarer og god kaffe. Jeg har bestemt fået værre andre steder. Personalet er meget venlige og imødekomne. Et sted jeg bestemt vil bo, næste gang jeg skal til Prag.

    Grand Majestic Plaza DKK 454
    Anmeldelse fra 19. jul. 2019
    Se oplysninger
     
    Grand Majestic Plaza

    Grand Majestic Plaza

    Truhlarska 16, Prag
      
     4,5 ud af 5
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Fantastic hotel. Very nice and helpfull staff. Great breakfast. Only disadvantage to this hotel (and it’s not their fault) is the very high parking fee, The hotel didn’t have anymore space so we had to pay 82 euros for three days in the Palladium shopping center parking space.

     Corinthia Hotel Prague DKK 508
     Anmeldelse fra 7. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     Corinthia Hotel Prague

     Corinthia Hotel Prague

     Kongresova 1, Prag
       
      4,2 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Alt var fint og behagelig og bedste morgen mad jeg book den her Hotellet igen

      Hotel Majestic Plaza DKK 455
      Anmeldelse fra 18. sep. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Majestic Plaza

      Hotel Majestic Plaza

      Stepanska 33, Prag
        
       4,3 ud af 5
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Elevatoren et dårlig, da den er beregnet til 8 personer og der kan max være 3 personer i den for ellers kan døren ikke lukke. Døren bliver ved med at går op.

       Plus Prague Hostel DKK 87
       Anmeldelse fra 20. maj 2019
       Se oplysninger
        
       Plus Prague Hostel

       Plus Prague Hostel

       Praha 7 - Holesovice, Prívozní 1, Prag
         
        4,1 ud af 5
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        We had a wonderful stay. The staff was very helpful and polite. The room were clean and spacious. However, the breakfast at the restaurant was horrible with old and dry cold cuts, dry bread, and no juice in the juice machine. But apart from the restaurant everything was great.

        Hotel Kings Court DKK 905
        Anmeldelse fra 1. sep. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel Kings Court

        Hotel Kings Court

        U Obecniho Domu 3, Prag
          
         4,7 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         God service, god mad, pænt hotelværelse. Habde en rigtig god oplevelse

         De bedste tilbud på fly + hotel i Prag

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

         De mest populære aktiviteter i Prag

         Se alle 39 aktiviteter i Prag