Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Prag

Se alle 23 aktiviteter i Prag

Hygge og gode kulturelle oplevelser i Prag

Prag har siden Berlinmurens fald med sin landsbyhygge kombineret med alt det en international hovedstad har at byde på været er et af de mest populære storbyrejsemål i Europa. Her kan du nyde en kæmpestor velsmagende tjekkisk fadøl

mens du beundrer denne charmerende bys arkitektoniske perler eller udsigten over de mange karakteristiske tårne og spir. Du kan også gå på jagt efter gaver til dig selv og familien i byens mange krystalbutikker. Begge dele vel at mærke til rimelige priser.

Vi mødes på broen og under uret

To af de mest populære mødesteder og hvor der foregår en masse aktiviteter i Prag er på Karlsbroen over floden Moldau som løber igennem byen og på Den Gamle Rådhusplads med det fascinerende astronomiske ur på rådhuset. På Karlsbroen er der altid liv og glade dage med forskellige former for underholdning. Her er orkestre der spiller og mange kunsthåndværkere udstiller og sælger deres varer på broen. På rådhuspladsen samles man under det astronomiske ur hvor der hver time åbner sig en låge og små træfigurer som forestiller de tolv apostle kommer frem. Gå også derhen en aften og iagttag sceneriet mens du nyder en kop kaffe eller en øl i en af caféerne. Eller tilslutte dig en gåtur i den gamle bydel med smagsprøver på øl og mad i en lille gruppe.

Prags attraktioner set i historisk perspektiv

Når der er sket store begivenheder i landets historie har Wenzelspladsen i Prag altid været stedet hvor man forsamledes. Det skete f.eks. under Fløjlsrevolutionen i 1989 der førte til det kommunistiske styres fald. Det var her den senere så populære tjekkiske præsident Vaclav Havel og Alexander Dubcek dukkede op på altanen under festlighederne i 1989 også det var her den unge student Jan Palach brændte sig selv ihjel i protest mod den sovjetiske invasion i 1969. Så læg vejen forbi Wenzelspladsen og mærk historiens vingesus. Måske en guidet byrundtur på Segway i Prag er noget for dig.

Ordløse og visuelle oplevelser i Prag

Snyd ikke dig selv for at stifte bekendtskab med den specielle tjekkiske teaterform laterna magica. Nationalteatret i Prag har hvert år laterna magica-forestillinger på programmet og også flere mindre teatre specialiserer sig i laterna magica eller sort teater. Begge teaterformer er ordløse og meget visuelle. I forestillingerne er der dukker levende skuespillere dans lyseffekter musik osv. Hvis du er til mere musik blandet med lysshow så læg vejen forbi det berømte fontæneshow ved Krizkovafontænen med en fabelagtig lyssætning kombineret med musik. Hold eventuelt øje med programmet så du vælger en aften med den musik der falder bedst i din smag.

Et marked med livlige aktiviteter i Prag

Der er mange skønne små butikker i Prags atmosfærefyldte gader og stræder men besøg også Prags loppemarkeder inden du gør alt for mange indkøb. Tag f.eks. sporvognen ud til Prazska Trznice også kendt som Det gule marked hvor du kan gøre en god handel. Husk at prutte godt om priserne for de handlende starter højt.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Prag

Prag 1

Der er masser at udforske i Prag 1, som er kendt for sine populære shoppingmuligheder og sine anerkendte kunstgallerier. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Karlsbroen og Det Astronomiske Ur i Prag, ligesom du kan hoppe på metroen fra Staroměstská Stop eller Karlovy lázně Sporvognsstation for at se mere af byen.

HistoriskMonumentSlot

Stare Mesto

Denne gamle bydel i Prag, som udgør byens geografiske og historiske hjerte, er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og byder på brostensbelagte gader med barokke kirker, palæer og andre bygningsværker.

HistoriskRomantiskMuseum

Nové Mesto

Dette summende centrale handelsområde er fyldt med kulturelle seværdigheder, smarte butikker og gode spisemuligheder.

MonumentRomantiskHistorisk

Malá Strana

Dette smukke historiske kvarter fyldt med charmerende brostensbelagte gader, hyggelige gårdhaver, interessante museer og parker er det perfekte sted at gå på opdagelse.

HistoriskSlotRomantisk

Karlin

Rejsende tager til Karlin på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Urxova Stop eller Křižíkova Stop, og besøg populære seværdigheder som Karlín Musikteater.

ShoppingFamilievenligtHistorisk

Smíchov

Nyd godt af de populære butikker i Smíchov. Petřínhøjen er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Na Knížecí Stop eller Anděl Metrostation for at se mere af Prag.

RomantiskBusinessFamilievenligt